Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canlar merhaba nevresim takımında hangi markayı önerirsiniz o kadar çok seçenek varki kararsız kaldım

canım güvenilir olarak taç ve özdilek aldım ben kendime . geçen morhipodan da tek kişilik ilk defa coton box aldım ama çok fikir sahibi olmadığımdan onu öneremiycem:) ama burda kızlardan sarev alan da çok var bende istiyorum ondan

kızlar sizce hangisi
Eki Görüntüle 400156 hisar milano 115 parça 499 tl fırsat magazasında
Eki Görüntüle 400157 hisar optimal ares 299 lira 89 parça çeyizevinde hangisini alayım sizce kızlar

ben de milanoyu aldım canım çok beğeniyorumm

Kızlar bende bernardo kampanyasından bunu begendım.Çok hoşuma gitti

Eki Görüntüle 400224 Eki Görüntüle 400223

çok hoş duruyo canım

arkadaşın dediği gibi şikayetvar.com a yaz canım bi işi beceremiyolar

aldığım yatak örtüsü buydu görürseniz hemen haber verin kızlar
markafoniyi aradım söyledim tedarikci firmadanda bla bla bla yanı örtüyü de çok beğenmiştim netten aradım baska yerde de bulamıyorum fiyatı fazla olsun razıyım tam istediğim gibiydi baska yerde de satılmıyor nevresım takımından falan var ama yatak örtüsü yok
zaten avea ındırımıyle almıstım 100 tl ve uzerın 25 tl ındırım kodumda gitmiş oldu böylelikle bosuna dilendim kod için ordan buradan

dün fırsatmagazası.coma hisar taflon tencere seti içim mail attım sedefli olan için altıncı cadde sıtesındede ındırımdeydı
334 lıraydı fırsat magazası bana dondu ama yuksektı fıyatı ındırımlı halı bıle tek kaldı falan dedıler bende toplu alım yapıcam dıgerlerıyle aynı fıyat olmaz mı dedım 299 lıraya onlar donene kadar altıncı caddedekı kampanya bıttı olmaz zarar edıyoruz sedeflı takımda dedıler
ucuza alacağım seyıde kacırdım
fırsat magazasından 2 adet mılona 115 parcalık catal kasık setı alıcaz tencere alıcaz 2bin lıraya yakın alıs verıs yapıcaz bırde tek kalmıs ındırırler dıye dusunurken ındırmeyıncede dıger fırsatı kacırdım
kızlar hısarın sedef teflon tencere setını gorursenız 300 335 e falan bana haber verın oldu mu

Son düzenleme:
çarşıburada diye bi siteden alıs verıs yapanınız var mı arkadaslar

ben de milanoyu aldım canım çok beğeniyorumm
çok hoş duruyo canım
arkadaşın dediği gibi şikayetvar.com a yaz canım bi işi beceremiyolar
canım 115 parçalı olandan mı aldın milanonun nescafe ve dondurma kasıgı nasıl foto cekıp koyman mumkun mu
tabiki de milano :) canım milano çok zarif çoğumuz bu modeli aldık kkda diğer model çok kaba duruyor gibi geliyor bana.
canım sende 115 parcalıktan aldıysan nescafe ve dondurma kasıgını merak edıyorum foto cekmenız mumkunmu yada anlatsan çay kasıgıyla aynımı tipi fln
evim isterden korkmaz çaydanlığım geldi çok güzel, sevdim
güle güle kullan canım

Eki Görüntüle 400465 mamba nasıl kızlar peki bu geçenlerde bı sıtede ındırımdeydı ama ne sıteyı nede fıyatını hatırlıyorum sanırım tum ındırımlerı kacırdım

kızlar fırsat magazasında genelde hangi tarıhlerde ındırım oluyor bılenınız var mı

teşekkürleeeeer.....

english homedan mesaj geldi. anneler günü için seçtikleri yatak örtülerinde %50 indirim varmış

daybuydaydan aldığım sütyen geldi ben bunu normal bir sütyen zannediyordum ama bu tülden yapılmış fantezi işi biraz

daybuydaydan aldığım sütyen geldi ben bunu normal bir sütyen zannediyordum ama bu tülden yapılmış fantezi işi biraz

Ooo seksi desene :)) Güle güle kullan canım benimde aldıgım ayakkabım geldi.

Ya ben evimistere sinir oldum şimdi.Bize verdikleri 60 tl ve üzerinde kullanılan çeklerin alt limitini 100 tl yapmıslar.Bize yolladıkları mailde 60 tl ve üzerinde 30 gün boyunca geçerli diyor,yaptıkları çok yanlıs bir uygulama.Dava açsak kazanırız yani.

ben şimdi denedim canım 60 tl yi kabul etti.

bende evimisterden bir şeyler almak istiyorum çek kullanmayacak varsa verirse sevinirim
bu 50 tl lik çeki 25 25 ayırmıslar sanırım kod mail olarak geliyor mu

Son düzenleme:
evimister sitesinde axesslileri %20 indirim olayı var onu nasıl yapıyoruz kızlar bankanızdan sıze gonderılecektır falan dıyor sıfre

Canım şimdi bende denedim oldu demin neden olmadı anlamadım kupon tanımlanamıyor demişti :S

neyse şimdi oluyor ya boşver

ne çeki bana niye vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…