canlar merhaba nevresim takımında hangi markayı önerirsiniz o kadar çok seçenek varki kararsız kaldım
kızlar sizce hangisi
Eki Görüntüle 400156 hisar milano 115 parça 499 tl fırsat magazasında
Eki Görüntüle 400157 hisar optimal ares 299 lira 89 parça çeyizevinde hangisini alayım sizce kızlar
Kızlar bende bernardo kampanyasından bunu begendım.Çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 400224 Eki Görüntüle 400223
markafoniden gelecek olan yatak örtümü temin edememişler iptal ettiler para iadesi yapacaklarmıs cinnetin eşiğindeyim bende mi lans yok o iptal o iptal westwingden hala para aktarılmadı markafoniyle kim bilir ne kadar ugrasıcam bıktım ya nettan falan alıs verısı yok artık ellerinde stok yoksa satmasınlar kardeşim yanı sinir oldum
canım 115 parçalı olandan mı aldın milanonun nescafe ve dondurma kasıgı nasıl foto cekıp koyman mumkun muben de milanoyu aldım canım çok beğeniyorumm
çok hoş duruyo canım
arkadaşın dediği gibi şikayetvar.com a yaz canım bi işi beceremiyolar
canım sende 115 parcalıktan aldıysan nescafe ve dondurma kasıgını merak edıyorum foto cekmenız mumkunmu yada anlatsan çay kasıgıyla aynımı tipi flntabiki de milano :) canım milano çok zarif çoğumuz bu modeli aldık kkda diğer model çok kaba duruyor gibi geliyor bana.
güle güle kullan canımevim isterden korkmaz çaydanlığım geldi çok güzel, sevdim
çarşıburada diye bi siteden alıs verıs yapanınız var mı arkadaslar
canım 115 parçalı olandan mı aldın milanonun nescafe ve dondurma kasıgı nasıl foto cekıp koyman mumkun mu
canım sende 115 parcalıktan aldıysan nescafe ve dondurma kasıgını merak edıyorum foto cekmenız mumkunmu yada anlatsan çay kasıgıyla aynımı tipi fln
güle güle kullan canım
kızlar fırsat magazasında genelde hangi tarıhlerde ındırım oluyor bılenınız var mı
daybuydaydan aldığım sütyen geldi ben bunu normal bir sütyen zannediyordum ama bu tülden yapılmış fantezi işi biraz
Ooo seksi desene :)) Güle güle kullan canım benimde aldıgım ayakkabım geldi.
Ya ben evimistere sinir oldum şimdi.Bize verdikleri 60 tl ve üzerinde kullanılan çeklerin alt limitini 100 tl yapmıslar.Bize yolladıkları mailde 60 tl ve üzerinde 30 gün boyunca geçerli diyor,yaptıkları çok yanlıs bir uygulama.Dava açsak kazanırız yani.
ben şimdi denedim canım 60 tl yi kabul etti.
Ooo seksi desene :)) Güle güle kullan canım benimde aldıgım ayakkabım geldi.
Ya ben evimistere sinir oldum şimdi.Bize verdikleri 60 tl ve üzerinde kullanılan çeklerin alt limitini 100 tl yapmıslar.Bize yolladıkları mailde 60 tl ve üzerinde 30 gün boyunca geçerli diyor,yaptıkları çok yanlıs bir uygulama.Dava açsak kazanırız yani.
Canım şimdi bende denedim oldu demin neden olmadı anlamadım kupon tanımlanamıyor demişti :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?