Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar ben Trendyoldan bunları aldım 3 ila 10 Mayıs arası teslimat tarihi..
Her neyse bu ürünler çok geliyor sitelere denk geliyorum ne zamandır alayım dedim..
Daha önceden alanınız memnun olanınız var mı ?
Çok beğenerek aldım umarım bedenlerinde sıkıntı yaşamam kumaşları falan,,..

kızlar evimistere üye olur olmaz 1. çekin kodu geldi 2. çekin kodu yok ortada nereden bulucam bıleniniz var mı

Canım bizim giyim magazamız var ikinci resimdekine benzer ürünler bu sene moda bizde satıyoruz 1. resimdekine benzer de var bizde.Bizim sattıklarımızın kalıpları biraz dar ama bunlar öyle olmayabilir.Güle güle kullan cnm

Teşekkür ederim canım bu mankenlerin üstündekiler S beden.. İyi duruyor bende S aldım normalde S/M giyiyorum..
Bu vual kumaş dediği tül gibi birşey mi :44:

tefalden tava aldım canım 2 tane hisarın setinden de 1 tane çıkacak yeter dedim tabi hisarın setinden alabilirsem inş

Anladım canım güle güle kullan inşallah Bende alacagım bir şeyler ama ne alacagıma karar vermedim ama paşabahçe ürünlerinden bir kaç parça daha alacagım

Anladım canım güle güle kullan inşallah Bende alacagım bir şeyler ama ne alacagıma karar vermedim ama paşabahçe ürünlerinden bir kaç parça daha alacagım

canım tavan yoksa tefal tavalar baya avantajlı oluyor cekle beraber ben tefal aldım
moneta stoga bı gırseydı ondanda seramık alıcaktım ama gırmedı gıttı
bulten uyelıgınden 15 15 ıkı tane cekım var 30 nısana kadar ama kullanacak urun yok

Canım benim topiğimi görmemişsin sanırım ben almıstım tava ama teflon hiç sevmiyorum.Ben seramik aldım o kadar tava da bana yeter gibi.Bir tek balık tavası alacagım onu da Taç tan düşünüyorum Limangoya gelince alacagım.

görmedim canım benim aldığım beyaz seri emayeli falanmıs bende seramık sevmiyorum bi tandıgımızda tefalınkını gorup köfte facıasıyla sonuclandıktan sonra sogudum ama bılemıyorum yınede alabilirim
lınk verırsen bakıyım ceyız topıgıne cnm
Mamba yı kendi çeyizime bayılarak aldım zaten içlerinde ilk göze çarpan bu model oluor çok modern bence
canım ben bunu begendım erkek arkadasım mılano sade guzel dıor sen nereden kaca aldın
bu bıraz pahalı fırsatmagaza.comda 599 bırde carsıburada sıtesınde o fıyat dıger yerlerde pahalı kart gelene kadar ındırım olur ıns
milano 115 parça 499 daha karlı gıbı gelıyor ama bılemedım zarıf olsun ıstıyorum gunluk catallarımda buna benzer kararsız kaldım böhüüü

Limango ne hızlymıs ya geldi babetim ayyyy süper bu ya yumusacıkmıs bak cok sevdim şimdi Limangoyu

Muya

kızlar ben kullanamıyorum yaa offf 60 tl de başarılı olamadım nasıl olcak bu iş bende birşeyler alacaktım oysakiii

benim 1 saat oldu farklı bir adresten üye olduğum şimdi kullanım şartlarını okudumda 100 tl lik alışverişte oluyormuş

duygucum sen daha öncemi almıştın 60 tl de geçerli olanları

benim hep 100 tl üzerine ürün aldım geçerli oldu 60 liraya oldu dıyorlar ama kullanım şartları değişmiş

benim 1 saat oldu farklı bir adresten üye olduğum şimdi kullanım şartlarını okudumda 100 tl lik alışverişte oluyormuş

duygucum sen daha öncemi almıştın 60 tl de geçerli olanları

Evet canım ben önceden aldım ne olur ne olmaz dedim sakladım.Bu sitelerin işleri belli olmuyor çünkü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…