- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
neyse şimdi oluyor ya boşver
Eki Görüntüle 400516 Eki Görüntüle 400517
Kızlar ben Trendyoldan bunları aldım 3 ila 10 Mayıs arası teslimat tarihi..
Her neyse bu ürünler çok geliyor sitelere denk geliyorum ne zamandır alayım dedim..
Daha önceden alanınız memnun olanınız var mı ?
Çok beğenerek aldım umarım bedenlerinde sıkıntı yaşamam kumaşları falan,,..
kızlar evimistere üye olur olmaz 1. çekin kodu geldi 2. çekin kodu yok ortada nereden bulucam bıleniniz var mı
Canım bizim giyim magazamız var ikinci resimdekine benzer ürünler bu sene moda bizde satıyoruz 1. resimdekine benzer de var bizde.Bizim sattıklarımızın kalıpları biraz dar ama bunlar öyle olmayabilir.Güle güle kullan cnm
Canım o kodu 2 kere kullanacaksın zannedersem
2 kereymıs evet canım kullandım gitti sağolun annemin adına kayıt oldum bu seferde
Ne aldın canım?
tefalden tava aldım canım 2 tane hisarın setinden de 1 tane çıkacak yeter dedim tabi hisarın setinden alabilirsem inş
Anladım canım güle güle kullan inşallahBende alacagım bir şeyler ama ne alacagıma karar vermedim ama paşabahçe ürünlerinden bir kaç parça daha alacagım
canım tavan yoksa tefal tavalar baya avantajlı oluyor cekle beraber ben tefal aldım
moneta stoga bı gırseydı ondanda seramık alıcaktım ama gırmedı gıttı
bulten uyelıgınden 15 15 ıkı tane cekım var 30 nısana kadar ama kullanacak urun yok
Eki Görüntüle 400465 mamba nasıl kızlar peki bu geçenlerde bı sıtede ındırımdeydı ama ne sıteyı nede fıyatını hatırlıyorum sanırım tum ındırımlerı kacırdım
görmedim canım benim aldığım beyaz seri emayeli falanmıs bende seramık sevmiyorumCanım benim topiğimi görmemişsin sanırım ben almıstım tava ama teflon hiç sevmiyorum.Ben seramik aldım o kadar tava da bana yeter gibi.Bir tek balık tavası alacagım onu da Taç tan düşünüyorum Limangoya gelince alacagım.
canım ben bunu begendım erkek arkadasım mılano sade guzel dıor sen nereden kaca aldınMamba yı kendi çeyizime bayılarak aldım zaten içlerinde ilk göze çarpan bu model oluor çok modern bence
görmedim canım benim aldığım beyaz seri emayeli falanmıs bende seramık sevmiyorumbi tandıgımızda tefalınkını gorup köfte facıasıyla sonuclandıktan sonra sogudum ama bılemıyorum yınede alabilirim
lınk verırsen bakıyım ceyız topıgıne cnm
benim 1 saat oldu farklı bir adresten üye olduğum şimdi kullanım şartlarını okudumda 100 tl lik alışverişte oluyormuş
duygucum sen daha öncemi almıştın 60 tl de geçerli olanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?