- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
Duyguuuuuuuuuuu
Canım makine büyüklüğüne göre iyi bir ağırlıkta ben açtım baktım çok da şık. Evkurda 250 ye satılıyor birkaç yerde de 200 küsürlarda ben onu 160 a aldım galiba. Kettle içinse aklımda kalıcaktı o kadar tatlı görünüyor ki ilk görüşte aşk :) Eskidiğinde daha kullanışlı bir çay makinesi falan alırım belki. Ama hevesimi almış olurum. Bu kettlenın kahve makinesi ve ekmek kızartma makinesi de var ben sık kullanacağımı düşünmediğimden almadım ama kahve makinesini bir an almak istemedim değil koyu kırmızı (bordoya yakın ) olması çok hoş. Kenwoodları da beğeniyorum ama parlak kırmızı olduğu için vazgeçtim yoksa eminim çok kalitelidir. Süpürge de yakından gördüm çok güzelll ...Ütüm ise babamın yıllar önce Almanyadan getirdiği philipsin eski bir modeli. İnşallah memnun kalırız. Blenderı da o kapla kullanmak zorunda değilsin canım istersen o kapta fındık,ceviz buz hatta et parçalayabilirsin.İstersen özgürce tencere veya başka bir kap içinde kullanırsın. İon pil olduğu için güçlü olduğuna ikna oldum ben de çok endişeliydim ama kullanmadan da %100 iyidir diyememç Bu arada şu aralar sadece gelinliğimi düşünüyorum. Offff off :26:
Canım benim yazdıkların için teşekkür ederim.Çoğu begendıgım şey senin çeyizinde var zaten canım acaba senin kullanmanı mı beklesem :))Ütüyü ve elektrik süpürgesini philips almaya karar verdim blender da siyah olsun istiyorum ama kızlar sarjlı iyi değil diyor ya aslında şarjlı şeyler hep sorunlu oluyor gibi geliyor gözüme kafam allak bullak oldu valla.Kettle ı bende çok begenıyorum fakat fiyatı da çok uygun degıl alıpta hemen soyulursa felan üzülürüm yani.Saç kurutma makinesine de karar veremedim offffffffffffffff.Sen nasıl gelinlik için off çektiysen bende bunlar için çekiyorum :)))
yAA BEN DE BİRŞEY SORACAĞIM MARKAFONİDE ACAYİP BEĞENDİĞİM BİR NEVRESİM VAR ÇOK ORJİNAL ŞU AVEA ÇEKLERİ DEVAM EDİYOR MU ????????????????????
Evet canım devam ediyor ayın 22 sinde son.
canım nasıl alıyorduk nereye mesaj atıyorduk sence bu nevresim nasıl ayrıca iki çek birleştiriliyor mu :s
Canım iki çek birleştirilemiyor.MARKAFONI yazıp 5060 a yolluyorsun canım.Bu arada nevresimin resmi yok :)
Eki Görüntüle 406707
canım bu nasıl sence bir de farklı rengi var http://www.markafoni.com/product/2161613/
Kızlar kendime alacak listesi hazırladım.Kısa vadede alamam ama bunları begenıyorum.Nasıllar?
Eki Görüntüle 405885 Eki Görüntüle 405888 Eki Görüntüle 405887 Eki Görüntüle 405886
Bunları da begenıyorum Günnur'un çeyizinde de var.Ama saç kurutma makinesi için ağır ve çin malı oldugunu okudum.Kettle çok güzel ama
Eki Görüntüle 405896 Eki Görüntüle 405895
Canım bu renk daha güzel sanki ışıktan biraz koyu çıkmıs gibi daha pembe bir şeyde gelebilir sanki.Malı nasıldır bilmiyorum cnm pamuk diyor saten değil çünkü
duygucum aynı bıçak setini aldım çok güzel bence. Blenderin kablolusu var bende şarjlı iyi olurmu emin olmadığımdan kablolusunu aldım. Ütümde philips canım senin istediğinin benzer modeli istersen hepsiburadaya bak bak azur modeli siyah senin beğendinle arasında 100tl oynuyo rahat. Kettle ve tost ve kızartma makinasını aynı markayı almayı düşünüorum siemens paslanmaz serisinden olabilir canım. bende aynı süpürgeyi almayı düşünüyorum canım uyguna bulursak haber verelim biririmize:)
Ama çok güzel ve orjinal yaaa :))) Almak istiyor bu yürek
Kızlar kendime alacak listesi hazırladım.Kısa vadede alamam ama bunları begenıyorum.Nasıllar?
Eki Görüntüle 405885 Eki Görüntüle 405888 Eki Görüntüle 405887 Eki Görüntüle 405886
Bunları da begenıyorum Günnur'un çeyizinde de var.Ama saç kurutma makinesi için ağır ve çin malı oldugunu okudum.Kettle çok güzel ama
Eki Görüntüle 405896 Eki Görüntüle 405895
Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende belki kablolu alacagım artık o andaki ruh halime baglı.Sen ne kadara aldın cnm ütünü?Aslında bende tost makinesiyle kettle aynı marka olsun istiyorum.Elektrik süpürgesi de en uygun 627 tl ye buldum ama zannediyorum ki daha da ucuzlayacak çünkü elektronik ürünler çok çabuk ucuzluyor yeni modelleri çıkacagından olsa gerek.Daha uyguna bulursam sana da haber veririm cnm
247tl idi sanırım. senin beğendiğin nekadarki?
canım aldıklarının hepsini bende almak istiyorum süpürge ve ütü favorim benmde listem böyle günnurcumun aldığı kettle vee saç kurutma makinesinden bende çok istiyorum
bıçak setide çok güzel korkmazın bunlar harika ürünler ve kaliteliler duygucum
Eki Görüntüle 406707
canım bu nasıl sence bir de farklı rengi var http://www.markafoni.com/product/2161613/
Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende belki kablolu alacagım artık o andaki ruh halime baglı.Sen ne kadara aldın cnm ütünü?Aslında bende tost makinesiyle kettle aynı marka olsun istiyorum.Elektrik süpürgesi de en uygun 627 tl ye buldum ama zannediyorum ki daha da ucuzlayacak çünkü elektronik ürünler çok çabuk ucuzluyor yeni modelleri çıkacagından olsa gerek.Daha uyguna bulursam sana da haber veririm cnm
247tl idi sanırım. senin beğendiğin nekadarki?
Canım benım begendıgım siteden siteye değişiyor ama 235 tl en uygunu.
Canım ben daha bunları almadım almak için liste olusturdum en kısa sürede alacagım ama herkes farklı yorumlar getirdi bu ürünler için bende fikir edinmek istemiştim.Karar verebilirsem blenderla ütüden başlamak istiyorum :)
canım ben küçük ev aletlerinin hepsini listeledim alacağım şeler belli ama ben en son zaman alıcam yani nişandan sonra düğün tarihi belli olcak bir 4 ay kala felan o yüzden şimdi alamam ama fikrim var
ütü blendır felan çok iyi korkmazın bıçak setide iyi bende var kaliteli
Ben ütüyü felan alayim diyorum ama bazende bende mi sonradan alsam diyorum kararsızım açıkcası.Ama o zamanlarda da bir yıgın masraf oluyor zaten önceden almak daha mı iyi bilemedim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?