güya anneler günü haftası sitelerde hiç bir hareketlilik yok :44:
kızlar tepe home dan beğendim aksesuarlar nasıl mobilyalarım ceviz rengi krem karışımı modern mobilyalarım
Eki Görüntüle 411431 Eki Görüntüle 411434
vazolar çok şık canım bende mobilyana uygunsa hoş olur
extradan başka ürün de almak zorunda kalsın kupon alanlar diye o ürünü 99,90da tutuyorlardır. e kupon 100tl ve üzerine tanımlı, dolayısıyla 99,90 ürün yanında herhangi başka ürün al, onlar kazansın sen de 10kuruş yüzünden para harca.. saçmalık..
ben de geçen sipariş üzerine yazan bir ürün sipariş ettim bulamadık başka şey secin dediler, seçmedim paramı geri gönderin dedim... yoksa yok yaz, ben de alamayım değil mi... garip yaa..
kızlar tepe home dan beğendim aksesuarlar nasıl mobilyalarım ceviz rengi krem karışımı modern mobilyalarım
güzelmişhangi tepe home muş bu ben hiç denk gelmedim:26:
trabzondaki tepe home mağazasında gördüm
Kızlar netten aldığım Barine Home Nevresim takımını bugün Ankara Cepa The Woo Mağazasında gördüm ve fiyatına şoooook oldum 229 TL ve ben markafoniden 25 TL de indirim çekiyle 100 TL ye almıştım kazıklanmamış ve ucuza almış olmak sevindirdi. Ayrıca gri rengi vardı sadece orda ve gri rengi de çok hoştu umarım pembesi de öyledir. Çok sevindim.Eki Görüntüle 411753
Kızlar netten aldığım Barine Home Nevresim takımını bugün Ankara Cepa The Woo Mağazasında gördüm ve fiyatına şoooook oldum 229 TL ve ben markafoniden 25 TL de indirim çekiyle 100 TL ye almıştım kazıklanmamış ve ucuza almış olmak sevindirdi. Ayrıca gri rengi vardı sadece orda ve gri rengi de çok hoştu umarım pembesi de öyledir. Çok sevindim.Eki Görüntüle 411753
Ankara Cepa mı :26: günnurcum sen nerde otuyorsun :26: takımıda epey bi ucuza almışsın çok sevindim
canım bende almıs biri olarak çok sevindim bu haberıne erkek arkadasımda pembe al dedi pembeyı aldım bende begenırsek grisinide alırız ındırıme gırdığinde görürsekte birbirimize haber verelim
bu arada bana bu gün mail geldi miss pera için %15 ındırım kodu sana lazımdı sanırım
Kupon kodunuz: MSPR12ANNEM kullanabılırsın cnm sen kullanmayacaksan baskası kullansın
Canim tesekkurler ben Ankara Eryamanda oturuyorum canim is yerim.de Gimata yakin. Zaman zaman yolum dustukce Avmlere bakiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?