Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok bır daha bır sey almam almadımda zaten sacmalamıslar artık verdıklerı cevap bıle sacma

kızlar arkadaşım bana doğum günü hediyesi olarak bu kızartmalıgı alacak kullanan var mı? nasıldır kızatması uzun mu sürüyor sonra saklama kablarınıda almayı düşünüyorum
sanırım duygu sen kelebeklisini almıştın çeyiz için kullanan var mı çevrende alsın mı sizce burada alp billuriyede 32 lira pahalı geldi alma dedim alacağım diye tutturdu ne yapayım sizce

Kızlar netten aldığım Barine Home Nevresim takımını bugün Ankara Cepa The Woo Mağazasında gördüm ve fiyatına şoooook oldum 229 TL ve ben markafoniden 25 TL de indirim çekiyle 100 TL ye almıştım kazıklanmamış ve ucuza almış olmak sevindirdi. Ayrıca gri rengi vardı sadece orda ve gri rengi de çok hoştu umarım pembesi de öyledir. Çok sevindim.

canım bende almıs biri olarak çok sevindim bu haberıne erkek arkadasımda pembe al dedi pembeyı aldım bende begenırsek grisinide alırız ındırıme gırdığinde görürsekte birbirimize haber verelim
bu arada bana bu gün mail geldi miss pera için %15 ındırım kodu sana lazımdı sanırım
Kupon kodunuz: MSPR12ANNEM kullanabılırsın cnm sen kullanmayacaksan baskası kullansın

Son düzenleme:

Ankara Cepa mı :26: günnurcum sen nerde otuyorsun :26: takımıda epey bi ucuza almışsın çok sevindim

Canim pembe de guzeldir bence diger rengini alma bence baska modeller de cikar arada cok begendigimiz. Kod icin tesekkurler belki degerlendiririm. Cok sagol

merhaba kızlar öncelikle hepinize kolay gesin sağlıkla aşkla kullanın çeyizciklerinizi şimdi size bir sorum olcak esse mağazasını hepiniz biliyorsunuzdur bende bu sitede keşfettim benim acil dığıtal tarı almam gerekiyor esse de gold master ac100 vücut analiz baskülü 100 tlden 50 e düşmüş çeyizine alan ya da kullanan var mı merak ettim fikirleriniz önerilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum sinbo falan düşünmüyorum tefal baktım ama nerde çıktıysam kilom hep farklı çıktı soğutum tartıdan:)

kızlar merhaba benim beyaz üstü kelebekli kahve ve çay fincanım var yanlarına beyaz sade tabak almak istiyorum
westwing bugün paşabahceyi koymus
peki tabagı küçük mü almalıyım büyük mü xs yazan 19 cm sizce idealmidir bir de sizce 6 tane mi almalıyım daha mı fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…