canımm takımın geldimi beğendin mi? bende düz beyaz fanus katlı kurabiyelik çerezlik falan almıştım ama 2 tanede çek elimde patlamıştı:) iyi günlerde kullan
kızlaar aldım elektrik süpürgemi kırmızı olanı aldım yanında saç kurutma makinesini hediye ettiler elden taksit yaparak aldık bilmiyorum pahalıya mı aldık 500 tl saç kurutma makineside philips marka Eki Görüntüle 410300
şimdi de ütü alıcam buhar kazanlı mı olsun yoksa normal mi kızlar gerçi onu ancak önümüzdeki ay alırım :26:
Hayırlı olsun canım nereden aldın süpürgeni güle güle kullan inşallah philipsten memnun kalacağımıza eminim :)
Bu arada annem yıllar önce babamın Almanyadan getirdiği Philips marka ütüyü saklamış ben o yüzden ütü almadım deneyeceğim umarım iyi çıkar ama alacak olsaydım iyice araştırırdım kazanlılar çok kullanışlı gibi görünüyor eksi yanı ise çok yer kaplaması insan karar veremiyor.
canım bizim çatal bıcak setinde problem yok bana gelen çaydanlıktada agız kısmını yaparken kaynak yapıyorlar ya oradan sıcramıs kenarda sarı kaynak izi vardı iade etmıycem ama yınede soleyım dedim hepsınde varmıs ama ıstersenız para ıadesı yapalım dedıler yok onemlı degıl cok küçük ben bilin diye söledim dedimgünaydınn kızlarr
bende ütümü philips aldım gc4860 inş. memnun kalırım
bide dün çkb takımım gelmiş ar yıldız fırsat mağazasından iyi hoşta servis kaşığının içi çizik baya ama diğerlerinde sorun yok bence ürünlerinde ufak tefek defolar olduğu için bu kadar ucuz bunlar bilemiyorum annem önemli dğeil gönderme diyor ne yapayım sizce sadece servis kaşığınıda değiştirilermi ki?
bu fırsat mağazası hep bana kazık atıyor aldoğım hisar çaydanlıkta çizikti geri göndermiştim
canım senin begendiğin philips ütü webden al sitesinde 219 lıraya düşmüş ipara diye bir şeyle o fiyatmıs mail geldi bana bi bak bakalım ipara neymişGünaydın şekerler :))
Nasılsınız?Maurer yine %10 indirim kodu vermiş bugün 12 ye kadar kullanılacak yaa bir şey bulamıyorum aslında çok uyguna gelecek alacagım şey.Siteyi gezen varsa fikir bekliyorm
canım herkes memnunmus bız sac kurutma makınesı aldık fıs falan saklamana gerek kalmıyor ınternetten kayıt ettırıyorsun kendını bır sey oldu mu cıkıyor ve kapından alıp kapına bırakıyorlarmıspeki homend diye bi marka var o nasıl blender ı filan çok şık hoşuma gitti alan kullanan var mı philips ütü araştırmalarına başladım bakalım beğendiğim olursa kızlar paylaşırım sizinle
limango casa line butiğinde bu küllükleri gördüm kargoda bedava boyutunu hakkında bişey belirtmemişler çok mu küçüktürler ki :26: fiyatı 5 Tl den 3.90 inmiş
canım senin begendiğin philips ütü webden al sitesinde 219 lıraya düşmüş ipara diye bir şeyle o fiyatmıs mail geldi bana bi bak bakalım ipara neymiş
çeyizevinin cevabı hiçbir şey almışycam böyle saçmalık olmaz
Kıymetli müşterimiz
Hediye kuponunuz sistemimize otomatik olarak 100,00 tl ve üzeri alışverişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde tanımlıdır. Days ın colours seralıne çift kişilik uyku seti fiyatı olarak 99,90 tl firma olarak satış fiyatı geçerlidir. Ürün içerisinde yer alan ek resimlerinde ürün paketinin üzerinde bu fiyatta görünmektedir. Ayrıca almak istediğiniz ürünümüz 2 adet silikon yastık hediyelidir. 13 mayısa kadar da gerçekleştireceğiniz tüm alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. Ürünler ile ilgili fiyat değişimi yapma gibi bir durumumuz bulunmamaktadır. bilginize
hala neyle tamamlayıp alış veriş yapabılecegıme dair bi acıklama yok
günaydınn kızlarr
bende ütümü philips aldım gc4860 inş. memnun kalırım
bide dün çkb takımım gelmiş ar yıldız fırsat mağazasından iyi hoşta servis kaşığının içi çizik baya ama diğerlerinde sorun yok bence ürünlerinde ufak tefek defolar olduğu için bu kadar ucuz bunlar bilemiyorum annem önemli dğeil gönderme diyor ne yapayım sizce sadece servis kaşığınıda değiştirilermi ki?
bu fırsat mağazası hep bana kazık atıyor aldoğım hisar çaydanlıkta çizikti geri göndermiştim
çeyizevinin cevabı hiçbir şey almışycam böyle saçmalık olmaz
Kıymetli müşterimiz
Hediye kuponunuz sistemimize otomatik olarak 100,00 tl ve üzeri alışverişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde tanımlıdır. Days ın colours seralıne çift kişilik uyku seti fiyatı olarak 99,90 tl firma olarak satış fiyatı geçerlidir. Ürün içerisinde yer alan ek resimlerinde ürün paketinin üzerinde bu fiyatta görünmektedir. Ayrıca almak istediğiniz ürünümüz 2 adet silikon yastık hediyelidir. 13 mayısa kadar da gerçekleştireceğiniz tüm alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. Ürünler ile ilgili fiyat değişimi yapma gibi bir durumumuz bulunmamaktadır. bilginize
hala neyle tamamlayıp alış veriş yapabılecegıme dair bi acıklama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?