Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

XS olan da 17 cm yazıyor :26:

Ekincigim kızartma tenceresini sormussun valla tencere çok güzeldi kaliteliydi ama kullanmadım ki cnm bilmiyorum o yüzden bir de ben 9 liraya aldım biliyorsun 35 tl bayagı pahalıymıs ama kaliteli gerçekten.

Günnur nevresimini görmene sevindim saten felan degıl fiyatı neden o kadar pahalı anlamadım valla.Benim de hoşuma gitmişti ama bilmediğim bir marka diye yanasmadım hiç.Sen bak gelince hangi rengi daha güzelmiş bize de söylersin cnm

Canim pembe de guzeldir bence diger rengini alma bence baska modeller de cikar arada cok begendigimiz. Kod icin tesekkurler belki degerlendiririm. Cok sagol
bencede doğru dedin başka modelleri çıkar güzel inş onu alırız

Canım benim çeyizimde Cem'in var
Biz evde kullanıyoruz
Annem çok memnun kullanışlı
ama yağı biraz fazla koyman lazım

XS olan da 17 cm yazıyor :26:
canım kare almayı düşündüm karesi 19 cm ama vazgectım cok mu sade kaçar diye düşünüyorum otel sofrası gibi
canım 9 liraya nereden aldık çekle mi aldın yoksa alma dedim kıza o zaman iyice ısrar ediyim almasın
bu emayeler iyimi kızartıyor gerçi ben friztöz düşünüyorum philipsin ama maksat yeşillik olsun sanırım

Canım benim çeyizimde Cem'in var
Biz evde kullanıyoruz
Annem çok memnun kullanışlı
ama yağı biraz fazla koyman lazım
sağol canım cemin ki teflon mu emaye mi yağ olayı önemli değil zaten tavada falanda yaparken çok koyuluyor yalnız arkadasım diyor ki bakır gibi olan tencereler daha iyi kızartıyormus ama satıcı emaye daha iyi kızartır dedi kafam karıştı ben günlük kullanıcam normal zamanda yoksa fritöz alcam philipsin sıyah olanı onu kullanırım misafirde aksam yemegınde falan
bilmiyorum fuzulimi istiyorum acep bunun yerıne 3 lü saklama kabı var onu mu alsa sizce

günlük yemek takımım bernardo romence alacagım onun içinde pasta tabagı var hiç mi almasam kafam allak bullak oldu

kızlar evimisterden nasıl indirim kuponu kazanıyoruz???

canım üye değilsen o kampanya geçerlimi bilmiyorum yeni üyelere 25+25 olarak çek veriyor aynı çeki 2 kere kullanıyorsun
kampanya geçerliyse tekrar bi adresle annenin falan adına üye ol ben öle yaptm

teflon canım
Ben tefal actifry aldım onu kullanmayı düşünüyorum

kızlar evimisterden nasıl indirim kuponu kazanıyoruz???

Canım bende var üye olunca kazanıyorsun

Kızlar kullanmak isteyen evinimister kodu 100 Tl ve üzeri
LGCNU6j93 25 Tl lik

100 TL limiti çok fazla :26: bu arada morhipo da Philips HD 9220 Airfryer Fritöz 299 TL görünüyor.

Son düzenleme:
teflon canım
Ben tefal actifry aldım onu kullanmayı düşünüyorum
canım bende var üye olunca kazanıyorsun

Kızlar kullanmak isteyen evinimister kodu 100 Tl ve üzeri
LGCNU6j93 25 Tl lik
canım ben kullanağım sanırım ama bu gün değil kullanacak olan varsa kullansın arkadaşlar ben 1 2 hafta sonra düşünüyorum çünkü

100 TL limiti çok fazla :26: bu arada morhipo da Philips HD 9220 Airfryer Fritöz 299 TL görünüyor.
ben bundan alıcam ama büyük geliyor bana küçüğü olsa biraz keşke ve beyazı falan var Türkiye dışındaki ülkelerde ondan getirmiyorlar bi türlü beyazı gelene kadar almıycam zaten daha evlenmemede var o zamana kadar inş beyazı gelir belki küçüğüde olur
hepsi burada.com sitesinde de 299 lira şuan

Son düzenleme:

Kullan canım bunu şirket mailimle üye olup aldım
2 kullanımlık bu şifre

bende böle bişey istiyorum. tefalden çok bu hoşuma gitti ama dış görüntüse göre içi bana küçük geldi :26: dediğin gibi beyaz daha hoş olabilir her mutfağa uyar.

limangodan aldığım bi kaç ıvırım zıvırım geldi hepsinide farklı hesaplardan aldığım için farklı kutularda geldi iş yerindekilerde şaşırıyor yemekteydim aşağıdan bağırıyorlar ayşee çeyizler geldii limango 10 numara daha beklediğim bi sürü kargom var

güle güle kullan bıçakla kupan için deilde diğer ikisi kullanışlı mı ki

valla canım deneyip görücez:) ilerde inş. teşekkür ederim bu arada

1. kızlar bunlardan hangisi güzel
2. boyutları yazmıyor çok küçüklermidir tezgah üstü çay şeker kahve koymak için işe yarar mı
3. çekimle 13 tl gibi bişeye geliyor uygun mudur
4. ikiside güzel değil de diyebilirsiniz:)daha güzel şeyler bulabilirmiyim daha sonra (mutfağımı yeşil mor yapıyorum bu arada)

çok soru sordum dimi bıkmadan yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

iyi günlerde kullan canım ama limangoda indirim çeki kullanınca kargo parasını ödetiyor. sinir oluyorum

Bana sorarsan ikisi de değil cnm.Gözüme hoş gelmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…