Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bu çaydanlıgı isteyenler vardı çeyizevinde 173.75 tl 15 tl indirim koduyla da 158.75 tl ye geliyor kargo da ücretsiz

2.ye bayıldııım
2.soru için de uygun bence tabi resimle çok fark eder mi boyutu belli olmaz
3. soru için de fiyat baya uygun gibi
ikiside güzel değil diyemiyorum 2. çok güzel. yeşil-mor konseptine de uyar diye düşünüyorum

iyi günlerde kullan canım ama limangoda indirim çeki kullanınca kargo parasını ödetiyor. sinir oluyorum

evet bende ona sinir oluyorum kargo bedavadan yararlanamıyorum. daybuyday ne güzeldi 0,90 tl ye çanta aldığımı bilirim

Bana sorarsan ikisi de değil cnm.Gözüme hoş gelmediler

almamaya karar verdim . zaten erken görende yarın evleniyorum sanıcak kalbimi çalan bi model olmazsa şimdilik almayayım diyorum.

yorumun için teşekkür ederim canım belki ilerde daha güzel modelleri çıkar vazgeçtim

tabi ki önemli. peşin 80 TL ye aldım dedi. sözlüm başka yerde olduğu için faturayı görmedim kızmayım diye az sölemişde olabilir

Senden korkulur valla hem sen begendın diye almıs hem de fiyatını söylemeye korkmus 80 tl ucuz valla canım ama 2 boyu var zannedersem

anneler gününden baya faydalandık kızlar sıra geldi 19 mayısa biz 19 mayıs kampanyalarından da çeyizler için faydalanmanın yolunu buluruz herhalde:124::124::101:

anneler gününden baya faydalandık kızlar sıra geldi 19 mayısa biz 19 mayıs kampanyalarından da çeyizler için faydalanmanın yolunu buluruz herhalde:124::124::101:

Ayy cnm nesinden faydalandık ben hiç bişe almadım,öyle güzel de bir kampanya görmedim açıkcası

nette yok zaten canım english home ve ykmde falan baya bir indirim var netten bir şey bulamadık işte

Hımm burda Ykm yok malesef.Zaten netten gördüğüm kadarıyla da fiyatlar bayagı pahalı Ykm de.English home dan da dahalık bir şey almak kısmet olmadı bana :))

Senden korkulur valla hem sen begendın diye almıs hem de fiyatını söylemeye korkmus 80 tl ucuz valla canım ama 2 boyu var zannedersem

çok para diye hisar almadım. gidipde korkmaz alırsa kızarım tabi valla benim bildiğim tek boy var oda büyük.bi de çalıştığım için sabahları kolaylık olur çaycı düşünüyorum. ama ne alıcağımı bilemedim :26:

Canım bunu getirmzler eminim ama çok olunca da hangisini kullanacaksın ki.

Ayy cnm nesinden faydalandık ben hiç bişe almadım,öyle güzel de bir kampanya görmedim açıkcası
ya aslında ben zamanında paşabahçeden almıştımta böyle desenli bişiler hemde 12li ama bunları da çok beğendim sonuçta kırılacak eskiyecek boyası gidecek çıkarır çıkarır kullanırım diye düşünüyorum. hediye gelenleri ben de hediye götürüm diye düşünüyorum.orjinal şeyler daha hoşuma gidiyor. sanırım kendimi kandırabilmek için iyi bahaneler buldum bide ben de bişi almadım şu anneler günü kampanyalarından ya sanırım ona uyuz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…