- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
valla canım deneyip görücez:) ilerde inş. teşekkür ederim bu arada
Eki Görüntüle 412007 Eki Görüntüle 412008
1. kızlar bunlardan hangisi güzel
2. boyutları yazmıyor çok küçüklermidir tezgah üstü çay şeker kahve koymak için işe yarar mı
3. çekimle 13 tl gibi bişeye geliyor uygun mudur
4. ikiside güzel değil de diyebilirsiniz:)daha güzel şeyler bulabilirmiyim daha sonra (mutfağımı yeşil mor yapıyorum bu arada)
çok soru sordum dimibıkmadan yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Bu çaydanlıgı isteyenler vardı çeyizevinde 173.75 tl 15 tl indirim koduyla da 158.75 tl ye geliyor kargo da ücretsiz
Eki Görüntüle 412103
isteyenlerden biri bendim ama çok pahalı diye vazgeçmiştim. yerine Korkmaz ESTA A080 alındı
iyi günlerde kullan canım ama limangoda indirim çeki kullanınca kargo parasını ödetiyor. sinir oluyorum
Bana sorarsan ikisi de değil cnm.Gözüme hoş gelmediler
2.ye bayıldııım
2.soru için de uygun bencetabi resimle çok fark eder mi boyutu belli olmaz
3. soru için de fiyat baya uygun gibi
ikiside güzel değil diyemiyorum 2. çok güzel. yeşil-mor konseptine de uyar diye düşünüyorum
Senin aldıgında çok uygun degıldı sanki ne kadara aldın sen?
ben almadım zaten. sözlüm aldı
Canım ha sözlün ha sen sonucta almıssınız.Sen almadın diye fiyatı önemli değil tabi
tabi ki önemli. peşin 80 TL ye aldım dedi. sözlüm başka yerde olduğu için faturayı görmedimkızmayım diye az sölemişde olabilir
kızlar şu çay bardakları çok şirin diil mi kadehlerde 6lı fiyatları nasıl sizce?
daybuyday | Gürallar Artcraft Kalp Çay Seti
daybuyday | Alışverişe özel teklifler
bunu getirsinler bize hediye 2 takım olursa daha da iiyi olur hattaCnm kalpli bardaklara bende baktım ama kararsız kaldım.Tatlı gözüküyorlar aslında ama çokta bardak almk istemiyorum hediye felan çok gelir diye
bunu getirsinler bize hediye 2 takım olursa daha da iiyi olur hatta
anneler gününden baya faydalandık kızlarsıra geldi 19 mayısa biz 19 mayıs kampanyalarından da çeyizler için faydalanmanın yolunu buluruz herhalde:124::124::101:
Ayy cnm nesinden faydalandık ben hiç bişe almadım,öyle güzel de bir kampanya görmedim açıkcası
nette yok zaten canımenglish home ve ykmde falan baya bir indirim var netten bir şey bulamadık işte
Senden korkulur valla hem sen begendın diye almıs hem de fiyatını söylemeye korkmus80 tl ucuz valla canım ama 2 boyu var zannedersem
Canım bunu getirmzler eminim ama çok olunca da hangisini kullanacaksın ki.
ya aslında ben zamanında paşabahçeden almıştımta böyle desenli bişiler hemde 12li ama bunları da çok beğendim sonuçta kırılacak eskiyecek boyası gidecek çıkarır çıkarır kullanırım diye düşünüyorum. hediye gelenleri ben de hediye götürüm diye düşünüyorum.orjinal şeyler daha hoşuma gidiyor. sanırım kendimi kandırabilmek için iyi bahaneler buldumAyy cnm nesinden faydalandık ben hiç bişe almadım,öyle güzel de bir kampanya görmedim açıkcası
kızlar şu çay bardakları çok şirin diil mi kadehlerde 6lı fiyatları nasıl sizce?
daybuyday | Gürallar Artcraft Kalp Çay Seti
daybuyday | Alışverişe özel teklifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?