- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
çok para diye hisar almadım. gidipde korkmaz alırsa kızarım tabivalla benim bildiğim tek boy var oda büyük.bi de çalıştığım için sabahları kolaylık olur çaycı düşünüyorum. ama ne alıcağımı bilemedim :26:
Hımm burda Ykm yok malesef.Zaten netten gördüğüm kadarıyla da fiyatlar bayagı pahalı Ykm de.English home dan da dahalık bir şey almak kısmet olmadı bana :))
Ayy cnm nesinden faydalandık ben hiç bişe almadım,öyle güzel de bir kampanya görmedim açıkcası
english home da çok güzel şeyler var şu an indirimde yaaa.
kızlar şu çay bardakları çok şirin diil mi kadehlerde 6lı fiyatları nasıl sizce?
daybuyday | Gürallar Artcraft Kalp Çay Seti
daybuyday | Alışverişe özel teklifler
ya aslında ben zamanında paşabahçeden almıştımta böyle desenli bişiler hemde 12li ama bunları da çok beğendim sonuçta kırılacak eskiyecek boyası gidecek çıkarır çıkarır kullanırım diye düşünüyorum. hediye gelenleri ben de hediye götürüm diye düşünüyorum.orjinal şeyler daha hoşuma gidiyor. sanırım kendimi kandırabilmek için iyi bahaneler buldumbide ben de bişi almadım şu anneler günü kampanyalarından ya sanırım ona uyuz oldum
Ben nedense çaycılara hiç ısınamadım alışmısım çayımı çaydanlıkta yapmaya.Benim daha hoşuma gidiyor öyle.Şu an evimizde minicik bir çaydanlıgımız var (bir daha onun kadar küçük bulamadık) onunla hemen oluyor çay.Ben de kesinlikle öyle bir şey istiyorum.Çaycılar çok büyükler yaa napacaksınız iki kişi o kadar büyük şeyi
süpersin ya çok teşekkür ederim. bulaşık makinesi önemli bencede nefret ederim elimde bişi yıkamaktan ne buluyosam hoop makineye:)cnm ladehlerı alma sakın ordan ben aldım bulasık makınesınde yıkanmıyor ve boyaları cıkıyor cunku altını kaplamamıslar kutahya porselenın magazasında aynı kadehlar 18 tl kargo ucretıde yok hemde bulasık makınesıne gırebılıyor varse eger cevrende magazasına bak derım
ben de beğendim ama bayılmadım açıkçası ucuz gelmişti ama baksana superag ne diyor iyi ki sormadan almamışım.Kadehlerı çok sevdım canım :)
duyguu dayanamıycan sanırım alıyorum kalpçiklerii:))Ben de bir şey almadım canım valla aslında elimde hediye çeklerim felan da var.Bir şey almayınca bende kendimi zararda hissediyorum galiba :))
ne bilim istiyorum işte çok hoşuma gidiyorhem kettle da gerek yok o zaman 2 dak da suyu ısıt
duyguu dayanamıycan sanırım alıyorum kalpçiklerii:))
aaaa yookkk ne çeki nasıl alacağım kiii?Evet canım o da gereksiz ama en azından çaycı kadar yer kaplamıyor.Hem evler dogalgazlı ve sıcak su akıyor musluktan
Al canım madem çok begendın fikirmetreden hediye çeki al çekin yoksa
aaaa yookkk ne çeki nasıl alacağım kiii?
üyeyim ama farklı bir mail gerekiyorsa kardeşiminkini de kullanabilirim? süper oldu ya bu çok sevindim:)Fikirmetreye üye ol cnm anket var onu tamamla sonunda 10 tl lik çek veriyor.Üye misin sen siteye?
üyeyim ama farklı bir mail gerekiyorsa kardeşiminkini de kullanabilirim? süper oldu ya bu çok sevindim:)
Eki Görüntüle 412552 kapaklıların büyük boy olanını aldım english homedan. 42.90dan 32.17ye düşmüş
Hayır canım üye olup olmaman farketmez oradan kod verecek onu tanımlayacaksın hesabına.Üye degılsen sana davet gönderecektim ben de kazanacaktım
kirli çamaşır sepeti olarak aldın dimi tatlım bende beğendim ya bu akşam forum yolu bana gözüküyorD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?