Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben nedense çaycılara hiç ısınamadım alışmısım çayımı çaydanlıkta yapmaya.Benim daha hoşuma gidiyor öyle.Şu an evimizde minicik bir çaydanlıgımız var (bir daha onun kadar küçük bulamadık) onunla hemen oluyor çay.Ben de kesinlikle öyle bir şey istiyorum.Çaycılar çok büyükler yaa napacaksınız iki kişi o kadar büyük şeyi

kızlar şu çay bardakları çok şirin diil mi kadehlerde 6lı fiyatları nasıl sizce?
daybuyday | Gürallar Artcraft Kalp Çay Seti
daybuyday | Alışverişe özel teklifler

cnm ladehlerı alma sakın ordan ben aldım bulasık makınesınde yıkanmıyor ve boyaları cıkıyor cunku altını kaplamamıslar kutahya porselenın magazasında aynı kadehlar 18 tl kargo ucretıde yok hemde bulasık makınesıne gırebılıyor varse eger cevrende magazasına bak derım

Ben de bir şey almadım canım valla aslında elimde hediye çeklerim felan da var.Bir şey almayınca bende kendimi zararda hissediyorum galiba :))

ne bilim istiyorum işte çok hoşuma gidiyor hem kettle da gerek yok o zaman 2 dak da suyu ısıt

süpersin ya çok teşekkür ederim. bulaşık makinesi önemli bencede nefret ederim elimde bişi yıkamaktan ne buluyosam hoop makineye:)

Kadehlerı çok sevdım canım :)
ben de beğendim ama bayılmadım açıkçası ucuz gelmişti ama baksana superag ne diyor iyi ki sormadan almamışım.

Ben de bir şey almadım canım valla aslında elimde hediye çeklerim felan da var.Bir şey almayınca bende kendimi zararda hissediyorum galiba :))
duyguu dayanamıycan sanırım alıyorum kalpçiklerii:))

ne bilim istiyorum işte çok hoşuma gidiyor hem kettle da gerek yok o zaman 2 dak da suyu ısıt

Evet canım o da gereksiz ama en azından çaycı kadar yer kaplamıyor.Hem evler dogalgazlı ve sıcak su akıyor musluktan
duyguu dayanamıycan sanırım alıyorum kalpçiklerii:))

Al canım madem çok begendın fikirmetreden hediye çeki al çekin yoksa

Evet canım o da gereksiz ama en azından çaycı kadar yer kaplamıyor.Hem evler dogalgazlı ve sıcak su akıyor musluktan

Al canım madem çok begendın fikirmetreden hediye çeki al çekin yoksa
aaaa yookkk ne çeki nasıl alacağım kiii?

üyeyim ama farklı bir mail gerekiyorsa kardeşiminkini de kullanabilirim? süper oldu ya bu çok sevindim:)

Hayır canım üye olup olmaman farketmez oradan kod verecek onu tanımlayacaksın hesabına.Üye degılsen sana davet gönderecektim ben de kazanacaktım

kapaklıların büyük boy olanını aldım english homedan. 42.90dan 32.17ye düşmüş

Hayır canım üye olup olmaman farketmez oradan kod verecek onu tanımlayacaksın hesabına.Üye degılsen sana davet gönderecektim ben de kazanacaktım

fikir metre neresi kuzum ya nereden doldurcaz onu
aysegul sen bu lımango ceklerını nereden buluyorsun ceklerın hepsi 50 tl uzerıne tanımlı degılmı nasıl 12 lıraya falan alıyordsunuz banada anlatın

kızlar bende günlük su bardagı olarak bunu ve baykuslusunu aldım 6 tanesı 3.5 lıraydı
bırde 6lı su bardagı var sade buyuk yeter gunluk bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…