- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
kızlar evimister sitesinden aldıklaırmın hepsi geldi
tefal wok ve grill tavası aldım bunun yumurta tavası mı alsam aynı parayada bunlar var sizce ne yapıyım
Eki Görüntüle 409587 bu yumurta tavası 22 cm bana 55 liraya gelecek
Eki Görüntüle 409588 bu 24 cm düz tava 48 tl ye geliyor sahan tavasından daha ucuza gelıyor
Eki Görüntüle 409589 bu da 26 cm yumurta tavasıyla aynı fıyat 55 lıraya gelicek
sizce ne yapıyım kızlar bu serinin wok ve grilini aldm
canım yurt dısındakı kıyafetlere bak kore vs modasına modacıları bul fotolarını ındır slayt yap ben olsam uzak dogu modası falan yapardım değişik olurdukızlar bilgisayar kursundayım modayla ilgili slayt gösterisi yapmam lazım fikir verin acilll :)
canım yurt dısındakı kıyafetlere bak kore vs modasına modacıları bul fotolarını ındır slayt yap ben olsam uzak dogu modası falan yapardım değişik olurdu
ehehehe iyi düşünmüşsün kuzucum ya ben nevresim aldım bi kaç taneEvlerde country modası yaptım cnm bitti bile :)) saol fikrin için cnm
kızlar bunu görmemişsiniz sizce ne yapıyım evimisterden alıcam
sahanın varsa bende tava al daha kullanışlı olur
canım sahanım yok işte wok ve grill tavası var sahan normal tavadan daha pahalı diye size soruyum istedim sonucta ikiside tava biri uzun biri kısa saplı hem cm mi bile daha fazla sahana göre kafam karıstı o yuzden
hiç sahanın yoksa sahan şart canım sahanını al tava da şart demek istediğim bu modelden değil de başka modelin sahanı vardır yada tavası vardır sende
hangisi eksikse onu al yoksa ikisini de al:26:
ehehehe iyi düşünmüşsün kuzucum ya ben nevresim aldım bi kaç tane
1 tane cotton boxdan rerforce aldım
1 tane cottonword den rerforce aldım
1 tane mode ev normal nevresım
1 tanede normal pike seti aldım
maureavm nin saten nevresim takımı hediye geldi sarevin
son olarakda barine homeden gülnurun aldıgından aldım sence yeterlimidir
özdilek ve taçın modellerinde gözüm kalıyor( aslında birçok modelinde) bunların taksiti bitince birer tanede onlardan mı alsam
sarev mikrofiber yorgan aldım komşumuz 3 tane yün yorgan vericek bana çeyiz hediyesi varmış hiç kullanmamış
misafire uyku setimi alsam bi diyorum yorganı tak çıkar uzun sürer bir de her gün kullanılmayacağı için arada sırada kullanılacağından yıkama olayında da sorun yaşamam diyorum yoksa bende senin gibi polonun falan yorgan hediyelisinden mi alsam ya da bana 4 yorgan yetermi
ay çok konustum bılıyorum ama kafam allak bullak bi de insanın aldıkca alası gelıyor
fikir metre neresi kuzum ya nereden doldurcaz onu
aysegul sen bu lımango ceklerını nereden buluyorsun ceklerın hepsi 50 tl uzerıne tanımlı degılmı nasıl 12 lıraya falan alıyordsunuz banada anlatın
kızlar evimis sitesinde kapmaynamı varrr
herkese günaydıınn..
canım googleden fikirmetre yaz çıkıyor zaten ordan maile gelen anketi doldur 2.bi anket gönderiyorlar onuda doldur hediye çeki veriyor 10 tl lik daybuyda kullanman için.
limangodan da başka adreslerle üye oldum 5 tl ye ufak bişey alıyorum davet gönderdiğim adrese 20 tl lik hediye çeki tanımlıyor üst limiti yok bunun ama kargo bedavadan yararlanamıyorsun çeki kullanırken çekin içinden kargo parasınıda alıyor.
herkese günaydıınn..
canım googleden fikirmetre yaz çıkıyor zaten ordan maile gelen anketi doldur 2.bi anket gönderiyorlar onuda doldur hediye çeki veriyor 10 tl lik daybuyda kullanman için.
limangodan da başka adreslerle üye oldum 5 tl ye ufak bişey alıyorum davet gönderdiğim adrese 20 tl lik hediye çeki tanımlıyor üst limiti yok bunun ama kargo bedavadan yararlanamıyorsun çeki kullanırken çekin içinden kargo parasınıda alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?