Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bambum ekmek biçağı 13 lira daha iniyor mu alıyım mı kızlar

Son düzenleme:

işte canım yukarıda saydıklarımı aldım bunlara taç ve özdilekde eklemek istiyorum dediğin gibi bunlar bitsin sonra alırım yeni modeller çıkar haklısın canım

fikrimetereye ablam adına üyye olsam 2 çek gelse ikisinide daybuydayda beraber kullanabılırmıyım aynı alıs verısde kızlar

10 tl nin limiti yok canım daybuyday yanlış hatırlamıyrsam yurtiçi kargoyla çalışıyor bidliğim kadarıyla

Kızlar bu arada fırsat mağazasıyla görüştüm aryıldız çkb çizik olan parçaları onlara göndericem onlarda fabrikaya gönderip daha sonra bana yenilerini göndericekler. tekerleme gibi konuştum he en azından ilgililer sorun olunca

Son düzenleme:
canım çok şirinler ama çok ağır bi havalarıda yok sanki:) aralarında yaprak desenli olanı beğendim ben

Aman canım ağır havayı ne yapacaksın :)) Bir de hiç bir havlu resimde göründüğü kadar albenili olmuyor zaten.Hatta nette görünen her şey öyle.

duygu canım yapraklı olan 4. beğeniyorum bide 1 ama yapraklıyı alacaktım canım çok güzeller hepsi :)))))))

english homedan aldığım sepet tükenmiş galiba sitede kaldırmışlar. Elhamdülillah iyi ki almışım

altıncıcadde sitesinde ne güzel örgü battaniye koymuslar 69 liraya kaçırdım tükenmiş kelebekli pike beğendim onunda çift kişiliği bitmiş sabah girdim yoktu bir şey ben anlamadım bunlar öğleden sonra mı güncelliyor

off kızlar bu kettle den nedir çektiğim

Eki Görüntüle 413703
şunu almıştım tedarik edilmedi para iadesi olacak şimdide de

bunu beğendim evmanyada yok oldu demekki alsaydım bu da tedarik edilemeyecekmiş

bu korkmazı almak istiyorum inş uyguna bulurum bir yerde evmanya da 60 tl idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…