Canım maşallah sürekli alıyorsun bn bu ara almadım bir şey.Bir tane çeyizevinden pike takımı almıstım.Maurer de de begendıgım tüm şeyler bitmiş onlar gelirse onlardan almayı düşünüyorum.Sarev in eski modellerini göre göre sıkıldım artık.Aldıgım nevresimleri daha kullanmadan görmekten bunaldım :))) Ben polo nun nevresimini almadım cnm çünkü modeli çok içime sinmedi aslında ben alacaktım ama annemle kardesimde hiç güzel deyince vazgeçtim.Senin toplam kaç nevresimin var bilmiyorum ama çokta almak mantıksız aslında yeni modeller çıkacak onlarda da gözün kalacak en azından ihtiyacın olsun ki yenilerden de alırsın.Ben böyle düşünüyorum şekerim))
fikrimetereye ablam adına üyye olsam 2 çek gelse ikisinide daybuydayda beraber kullanabılırmıyım aynı alıs verısde kızlar
kızlar bunlardan hangisi güzel el havlusu için?Küçük havlu bunlar misafir için
Eki Görüntüle 413125 Eki Görüntüle 413127 Eki Görüntüle 413128 Eki Görüntüle 413130
canım çok şirinler ama çok ağır bi havalarıda yok sanki:) aralarında yaprak desenli olanı beğendim ben
Eki Görüntüle 413125 Eki Görüntüle 413127 Eki Görüntüle 413128 Eki Görüntüle 413130
1.si tabikii:) rengi çok güzel:)kızlar bunlardan hangisi güzel el havlusu için?Küçük havlu bunlar misafir için
Ben ilkini aldım canım meğer sende onları beğenmişsin bence ilki güzel :)))
Westwingten mi aldın cnm?Başka ne aldın bakim?
.........................Başka bir şey almadım sadece onu aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?