Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

westwingdeki çekimin süresi dün dolmuş fark etmemişim pöff tövbe ettiydim alıs verıs yapmamaya yapıyım cek varken dedim yok anacım bı barısmadı yıldızımız bu westwingle

bende bu gün kipaya gittim kızlar talat etmiş kadınlar beyaz tefalden confort touch olandan grill ve wok tava almıstım bılıyorsunuz gitmişken indirimdeyken alıyım teflon setimi onu yapıyım artık hisarın sedef teflon setını almayım cok olur diye düşündüm sonra tencerelerde 2 tane bi büyük bi pilav büyük aldım bi şeyi yoktu pilavıda aldım kasaya tam geldim bi baktım kapak oturmuyor yamulmus ufaktan belli degıl gözle ama oturmayınca almadım birde küçük tava aldım yumurta için confort touch değil ama beyazı aynı oldu sanırım eski modelleri sitesinde yok çünkü sonuct aynı işi görücek dedim pilav tenceresinide sonra baska bı indirimde alırım inşallah

kızlar bundan alcam TEFAL Comfort Touch Kısa Tencere (24 cm) indirimde görürseniz bana haber verin oldumu
tümevde 113 lira daha ucuza bulursam alırım olmadı beklerim artık napıyım
ben evimister sitesinden almıstım bunun tavalarını tümevde 3 4 lira daha ucuzmuş hiç bakmamıştım neyse artık sağlık olsun kargo parası alıyor mu bılmıyorum tümev ama kargo parasına sayalım artık onu

canım metro gross market falan varsa sizin orada oralara bak bugün ben gittim korkmaz ürünleri çok uygundu korkmaz maxi çaydanlık 49 lıraydı mesela

üzülerek söylüyorum ki tümev taç pikeleri falan baya indirmiş canım aşkım biricik alışveriş sitem maurerden bıle indirmiş fiyatları alacak durumum yok gerçi öle olsada maurerden şaşmam 3 5 fazla veririm aşkım maureravmden vazgecmem

canım bende korkmazın o modelini 46,73 tl ye almıştım sanal reyonum diye bi siteden haberin olsun

canım metro gross market falan varsa sizin orada oralara bak bugün ben gittim korkmaz ürünleri çok uygundu korkmaz maxi çaydanlık 49 lıraydı mesela

yakınlarda yok canm

canım bende korkmazın o modelini 46,73 tl ye almıştım sanal reyonum diye bi siteden haberin olsun

güvenilir bir site mi canm bakıyorum hemen:26:

baktım canm 49 tl ve 10 tl kargo var 60 a geliyor pek bir şey farketmicek çek kullanacağm için

baktım canm 49 tl ve 10 tl kargo var 60 a geliyor pek bir şey farketmicek çek kullanacağm için

kargo parasını hesaba katmamıştım :44: ben bi kaç şey daha almıştım onlarla birlikte ödedim.

bu arada limangodan çeklerimle birlikte 16 tl küsür bişeye abime aldığım tişörtlerde geldi aldığıma pişman olmuştum güzel değildir diye ama yakından çok güzellermiş iyiki almışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…