canlarım annelerinizin anneler gününü kutlarım
Gücüme güç, umuduma umut katan annem.
Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem
Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insansın annem
Kuzey rüzgarı da esse de fırtana kopsa da sığınacağım tek liman sensin annem.
Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim ANNEM
bugün benimde doğum günüm
annelerinizin ellerinden öperim
çoook şirinmiş canım güle güle kullan
canım güle güle kullan havlu sepeti mi bu
canlarım annelerinizin anneler gününü kutlarım
Gücüme güç, umuduma umut katan annem.
Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem
Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insansın annem
Kuzey rüzgarı da esse de fırtana kopsa da sığınacağım tek liman sensin annem.
Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim ANNEM
bugün benimde doğum günüm
annelerinizin ellerinden öperim
kızlar yazsam mı yazmasam mı diyordum da yazacam. geçenlerde evim.netten esse diye aldığım bulaşıklık ve sürahi ilk kez duyduğum markalar çıktı. mesaj attım böyle böyle diye. iade yapabilirsiniz tarzı cevap geldi. hiç güvenim kalmadı evim.nete. bulaşıklık teknotel marka. kullanan var mı nasıldır. paslanmaz çelik yazıyordu sitede ama ondan da hiç emin değilim yani
evet canım ben de sana katılıyorum evim.netteki ürünlerin kalitesi düştü sanki. ben de geçenlerde temizlik bezi aldım. marketlerde satılan 3-4 tl lik bezlerin aynısından geldi
kayınvalidem de nevresim almıştı çok adi bişey geldi artık ben de pek güvenemiyorum
kızlar bişey sormak istiyorum çeyiz sayfamda resimleri ilk sayfada düzenlemek istedim ama insert image den ekliyorum hata veriyor mesaj düzenleme panelinde eklemiyor resimleri. ama normal sayfada yani yeni mesaj yazarken resim eklemede sorun yok nasıl olucak anlamadım mesaj düzenleme panelinde imaggeshack le mi uğraşıcam tek tek.
aa canım ne güzel bi mesaj buu. senin annenin de anneler günü kutlu olsunn. ayrıca senin de doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yaşlara :)
nice mutlu yıllara canım. bütün annelerimizin de anneler günü kutlu olsun..........
zevkli hatunlar altıncıcadde de 12.00-15.00 arası kargo bedava ama ben bişey bulamadım. fikri olan var mı ?
tantitoni de bu dikkatımi çekti 35.90 TL nasıl?
Bence daha güzel tepsiler alabilirsin canım ben beğenmedim ama sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?