Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canlarım annelerinizin anneler gününü kutlarım

Gücüme güç, umuduma umut katan annem.
Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem
Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insansın annem
Kuzey rüzgarı da esse de fırtana kopsa da sığınacağım tek liman sensin annem.
Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim ANNEM

bugün benimde doğum günüm
annelerinizin ellerinden öperim

aa canım ne güzel bi mesaj buu. senin annenin de anneler günü kutlu olsunn. ayrıca senin de doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yaşlara :)

nice mutlu yıllara canım. bütün annelerimizin de anneler günü kutlu olsun..........

kızlar yazsam mı yazmasam mı diyordum da yazacam. geçenlerde evim.netten esse diye aldığım bulaşıklık ve sürahi ilk kez duyduğum markalar çıktı. mesaj attım böyle böyle diye. iade yapabilirsiniz tarzı cevap geldi. hiç güvenim kalmadı evim.nete. bulaşıklık teknotel marka. kullanan var mı nasıldır. paslanmaz çelik yazıyordu sitede ama ondan da hiç emin değilim yani

evet canım ben de sana katılıyorum evim.netteki ürünlerin kalitesi düştü sanki. ben de geçenlerde temizlik bezi aldım. marketlerde satılan 3-4 tl lik bezlerin aynısından geldi
kayınvalidem de nevresim almıştı çok adi bişey geldi artık ben de pek güvenemiyorum

başta çok beğendim aldıklarımı. sonra paslanır mı paslanmaz mı aklıma takıldı. iyice sinir oldum evim.nete

kızlar bişey sormak istiyorum çeyiz sayfamda resimleri ilk sayfada düzenlemek istedim ama insert image den ekliyorum hata veriyor mesaj düzenleme panelinde eklemiyor resimleri. ama normal sayfada yani yeni mesaj yazarken resim eklemede sorun yok nasıl olucak anlamadım mesaj düzenleme panelinde imaggeshack le mi uğraşıcam tek tek.

Cnm eklediğin resmi sağ tıkla url sini kopyala sonra ilk sayfaya gel mesaj düzenleme paneline gir insert image da from url var onu tıkla oraya url yi kopyala alttaki işareti de kaldır.

zevkli hatunlar altıncıcadde de 12.00-15.00 arası kargo bedava ama ben bişey bulamadım. fikri olan var mı ?

tantitoni de bu dikkatımi çekti 35.90 TL nasıl?

Eklentiler

• $SEPET-21BR081942-gri.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Kızlarr merhabaa günlük çtkb takımını hangi markadan önerirsiniz.

pekiii bu saatler nasıl ? taktım illa bişey alcam ben ekleyene kadar 2 numara kalmamış :))

Eklentiler

• $1.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $2.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $3.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $4.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $5.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Bayanlar Tchibodan 3 tane hediye çekiye 1 saat içinde alışveriş yapmam lazım.Neler alayim?20 tl yi çok geçmesin alacaklarım ki sadece kargo ücreti ödeyeyim.Şunu al diye belirtirseniz sevinirim

kızlar altıncıcaddede ki sleepy home nın nevresim takımları nasıl kullanan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…