duygucum fazlaysa bana verebilrsin benim de ihtiyacım var
kızlar çay süzgeci alacam ama gerek var mı emin olamıyorum. çay takımlarında ya da çatal bıçak takımında çkıyor mu süzgeç
evim.net sitesiyle ilgili konu açılmışken fark ettiniz mi anneler günüyle ilgili ne düzgün bir şey koydular ne indirim vardı doğru düzgün biev falan o kadar indirim yaptı biev nevresim takımları porselen hisar ar yıdlız korkmaz vs hiç bi işe yarar kampanya koymadılar bu hafta hatta geçen haftada
acaba esse magazasında baska markalarda satılıyor ya sana onu mu gönderdiler ki bilemedim şimdikoysa da güvenemezdim herhalde o markaların orijinali olduğuna. hep aynı şeyler var o sitede genelde. esse geldi alayım dedim başka marka çıktı işte
canım sen bana mail adresini msj olarak at ben sana davetiye gönderiyim çoğundan alış veriş yaptım bir sorun yaşamadımKızlarr merhaba çeyiz alışverişi yapabiliceğimiz güvenilir siteler hangileri var
acaba esse magazasında baska markalarda satılıyor ya sana onu mu gönderdiler ki bilemedim şimdi
canım sen bana mail adresini msj olarak at ben sana davetiye gönderiyim çoğundan alış veriş yaptım bir sorun yaşamadım
maureevm, markafoni, limago, trendyol, emister, evimis.com, bonvogon, westwing, altıncıcadde, sonkaç, güzelbirfırsat.com fırsatmagazası evim.net çeyizevi.com
gerçi bazılarının davetiye olayı yok ben sana olanları gönderebilirim eğer istersen
Kızlarrr Merhabaa
günlük kullanım için 12 kişilik setmi almak gerekiyorr
bencede saçmalamışlar kesinlikleben de öyle düşündüm de mesajıma öyle deseler tamamdı. yani esse bize öyle gönderdi deselerdi. iade yapabilirsiniz falan yazmışlar. bir de ürünü satarken parantez içinde gerçek markasını yazabilirlerdi.
canım 6 kişilik alınıyor genelde günlük yemek takımı olarak hep 6 kişilik satılırKızlarrr Merhabaa
günlük kullanım için 12 kişilik setmi almak gerekiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?