Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar çay süzgeci alacam ama gerek var mı emin olamıyorum. çay takımlarında ya da çatal bıçak takımında çkıyor mu süzgeç

english home sepetlerim geldi çok güzeeeeeel. küçük boy olan da çok küçük değilmiş havlu için kullanılabilir

evim.net sitesiyle ilgili konu açılmışken fark ettiniz mi anneler günüyle ilgili ne düzgün bir şey koydular ne indirim vardı doğru düzgün biev falan o kadar indirim yaptı biev nevresim takımları porselen hisar ar yıdlız korkmaz vs hiç bi işe yarar kampanya koymadılar bu hafta hatta geçen haftada

koysa da güvenemezdim herhalde o markaların orijinali olduğuna. hep aynı şeyler var o sitede genelde. esse geldi alayım dedim başka marka çıktı işte

Kızlarr merhaba çeyiz alışverişi yapabiliceğimiz güvenilir siteler hangileri var

koysa da güvenemezdim herhalde o markaların orijinali olduğuna. hep aynı şeyler var o sitede genelde. esse geldi alayım dedim başka marka çıktı işte
acaba esse magazasında baska markalarda satılıyor ya sana onu mu gönderdiler ki bilemedim şimdi
Kızlarr merhaba çeyiz alışverişi yapabiliceğimiz güvenilir siteler hangileri var
canım sen bana mail adresini msj olarak at ben sana davetiye gönderiyim çoğundan alış veriş yaptım bir sorun yaşamadım
maureevm, markafoni, limago, trendyol, emister, evimis.com, bonvogon, westwing, altıncıcadde, sonkaç, güzelbirfırsat.com fırsatmagazası evim.net çeyizevi.com
gerçi bazılarının davetiye olayı yok ben sana olanları gönderebilirim eğer istersen

Son düzenleme:

ben de öyle düşündüm de mesajıma öyle deseler tamamdı. yani esse bize öyle gönderdi deselerdi. iade yapabilirsiniz falan yazmışlar. bir de ürünü satarken parantez içinde gerçek markasını yazabilirlerdi.

Kızlarrr Merhabaa

günlük kullanım için 12 kişilik setmi almak gerekiyorr

Kızlarrr Merhabaa

Bilmiyorum ama ben almadım almayı da düşünmüyorum 4 lü 6 lı takımlardan alıcam 2-3 tane.Bir tane mudodan almıstım 4 lü takım 2 tane daha alırım o tür.Değişik sofra kurmayı seviyorum.Bir gün onunla diğer gün başkasıyla kurarım.Sıkıcı olur her gun aynı tabakları görmek

Bu arada ben direk tabak çanak için demişim belki başka bişe için demiş olabilirsin cnm kusura bakma :))

bencede saçmalamışlar kesinlikle
Kızlarrr Merhabaa
canım 6 kişilik alınıyor genelde günlük yemek takımı olarak hep 6 kişilik satılır
misafir takımı 12 kişilik oluyor

ben yatak örtüm tekrar girmiş markafonide indirime eccobelle yatak örtüleri

kızlar bodrumda bildiğiniz apart pansiyon vs var mı ? ben geçen sene otele gittim gitmek istemiyorum bu sene tıkılı kaldık bodrum içide olur fark etmez neresı olduğu önerebilecğeiniz bir yer var mı

%20 İNDİRİM

Kupon Kodu: MSPRKOFRE
Bu kampanya 17 Mayıs 2012 saat:12.00'a kadar tüm parfüm setlerinde geçerlidir.

Kızlar miss perrada kullanabilirsiniz

zidaya kuponumda var Kullanmak isteyene verebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…