Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet haklısın bende kahvaltı takımımı ve günlük yemek takımımı rengarenk olsun istiyorum insanın içi açılsın Şimdi 12 kişil takım fazla olur ya dimi günlğk hayatta porselen çorba tenceresi kullancak değilim ya

kızlar bu bıçak seti nasıl görünümü çok hoşuma gitti ama altı akrilik diyor yani akrilik standlı demiş bıçaklar çelik tabi ama karar veremedim . . . :26:

selamlar arkadaşlar..bıçakların markası Weisenberg.. bende evimisterden aldım..geldiğinde nasıl çıktığını söylerim sizlerede :))

kızlar biyerlerden tchibo çeki dağıtıldını duymuştum. varmı bilgisi olan bizimle paylaşsa?

Kızlar LG süpürge almıştım çeyiz için,annemin süpürgesi bozuldu onu anneme vericem kendime philips almayı düşünüyorum yeni çıkan power prolar hakkında fikri olan varmı

limango mail göndermiş 2 hafta önce 2 adet yaprak küllük almıştım. iptal etmişler. son zamanlarda hep aynı sorun iyice cozuttu bu siteler gıcık oldum

limango mail göndermiş 2 hafta önce 2 adet yaprak küllük almıştım. iptal etmişler. son zamanlarda hep aynı sorun iyice cozuttu bu siteler gıcık oldum

canım benden önce sen yazmıssın beimkinide iptal etmişler 3 tl çek vermişler 3 tlilk malzeme için 6 tl kargo vericem sanki

bide utandıklarından heralde 10 tl lik hediye çeki daha vermişler insan 20 tl falan verir

bana çek de göndermemişler. aynı siparişde sürahimde vardı bende onun iptalini istedim. iyi ki kargo bedava yaptılar. acısını çıkardılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…