Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben onları hediye çekimle aldığım için iptal etmedim. verdikleri 10 tl lik çekinde içine kargo parası eklememişler ilk defa

bu arada bunlardan hangisi iyidir kızlar

emaye saklama kabı

Eki Görüntüle 421082 plastik vakumlu saklama kabı

bi fikir verin hemen alıcam:)

kızlar altıncı cadde de braun blenderlar var ve bayagı uyguna geliyor alsam mı ki?

İlki 120 ye,ortadaki 97 ye ve sondaki 140 a gelecek.Sizce nasıllar ve hangisi :)

Son düzenleme:
gerçekten çok uyguna geliyorlarmış. işin sırrı ne? sonuçta hepsi braun çelik uçlu. bende 1. var daha dorusu yine bi tanecik sözlüm aldı. umarım memnun kalırım.

İşin sırrı yok 100 tl üzerinde 40 tl kod var onu kullanıyorsun card finansta 100 tl üzerine 25 tl indirim yapıyor toplam 65 tl indirim oluyor.İlkini görüntü olarak begenmıyorum en sondaki hoşuma gidiyor onu almayı düşünüyorum aslında

Canım ben o kodu denedim olmadı ama neden sen yapabildin mi? Sondaki güzel ama sanki küçük hazneli olanlar daha kullanışlı gibi geliyor bana. Bence 2. güzel kablosuz mu o da?

evet canım denedim oldu.ıkıncı olan kablolu canım.kafam karıstı yaa kablosuz stantta çok hos gozukuyor aslında

Canım ben o kodu denedim olmadı ama neden sen yapabildin mi? Sondaki güzel ama sanki küçük hazneli olanlar daha kullanışlı gibi geliyor bana. Bence 2. güzel kablosuz mu o da?

evim.netten aluışveriş yapmayı düşünüyorum cnm sen yaptın mı nasılmış?çok şikayet var haklarında ama emin olamıyorum bi türlü

1-2 sefer yaptım. ürünler epey bir geç geliyor . çok şükür şimdiye kadar ben bir sorun yaşamadım.
bende nevresim tkm. ile battaniye almışım :)

Son düzenleme:
Canım ortadakini almaya karar versem alacagım ama ben karar veremedım onu mı stantlıyı mı alsam

canım şarjlı şeylerin ömrü uzun olmuyo dediler bende oyüzden standlıdan vazgeçtim. birde mutfagın büyük olacaksa yer olacaksa standlı al. zaten tezgah üstü bisürü ıvır zıvırla dolacak kettle.tost makinası alcaksan ekmek kızartma makinesi, ekmeklik, baharatlık vs. çok kalablık görüntüde hoş olmayabilir. dolabın içine koyduktan sonra standa gerek yok bence:)

evim isterden aldığım mop kırılıverdi ya. İnşallah diğer ürünler de böyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…