ben onları hediye çekimle aldığım için iptal etmedim. verdikleri 10 tl lik çekinde içine kargo parası eklememişler ilk defa
bu arada bunlardan hangisi iyidir kızlar
Eki Görüntüle 421081 emaye saklama kabı
Eki Görüntüle 421082 plastik vakumlu saklama kabı
bi fikir verin hemen alıcam:)
kızlar altıncı cadde de braun blenderlar var ve bayagı uyguna geliyor alsam mı ki?
Eki Görüntüle 421381 Eki Görüntüle 421382 Eki Görüntüle 421383
İlki 120 ye,ortadaki 97 ye ve sondaki 140 a gelecek.Sizce nasıllar ve hangisi :)
gerçekten çok uyguna geliyorlarmış. işin sırrı ne? sonuçta hepsi braun çelik uçlu. bende 1. var daha dorusu yine bi tanecik sözlüm aldı. umarım memnun kalırım.
Canım ben o kodu denedim olmadı ama neden sen yapabildin mi? Sondaki güzel ama sanki küçük hazneli olanlar daha kullanışlı gibi geliyor bana. Bence 2. güzel kablosuz mu o da?
İşin sırrı yok 100 tl üzerinde 40 tl kod var onu kullanıyorsun card finansta 100 tl üzerine 25 tl indirim yapıyor toplam 65 tl indirim oluyor.İlkini görüntü olarak begenmıyorum en sondaki hoşuma gidiyor onu almayı düşünüyorum aslında
Canım ben o kodu denedim olmadı ama neden sen yapabildin mi? Sondaki güzel ama sanki küçük hazneli olanlar daha kullanışlı gibi geliyor bana. Bence 2. güzel kablosuz mu o da?
sanırım yeni üyelik istiyor.
kızlar altıncı cadde de braun blenderlar var ve bayagı uyguna geliyor alsam mı ki?
Eki Görüntüle 421381 Eki Görüntüle 421382 Eki Görüntüle 421383
ilki 120 ye,ortadaki 97 ye ve sondaki 140 a gelecek.sizce nasıllar ve hangisi :)
canım ortadakini ben kışın 125tlye almıştım bence çok iyi kaçırma derim
evim.net 50 TL olan kargo limitini kaldırdı mı?
evim.netten aluışveriş yapmayı düşünüyorum cnm sen yaptın mı nasılmış?çok şikayet var haklarında ama emin olamıyorum bi türlü
evim.netten aluışveriş yapmayı düşünüyorum cnm sen yaptın mı nasılmış?çok şikayet var haklarında ama emin olamıyorum bi türlü
Canım ortadakini almaya karar versem alacagım ama ben karar veremedım onu mı stantlıyı mı alsam
kızlar burdan günnur arkadaşımın aldığı nevresimi soran arkadaşlar olmuş evim nette Barine Home kampanyasında
Eki Görüntüle 423355
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?