Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlarrrr ben geldim :)
İş yerinde işim olunca işimi bitirip bakındım öyle.Aksama altıncıcadde de kargo bedavaymıs bende de 40 tl lik kupon var acaba jua nın nevresimlerinden alsam mı diyorum şu pamuk satenmiş.ben düz beyaz istiyordum ama bu var.bambu olanlar da var.

pembe olan saten değil pamuk ve nakıslı .

hoş geldiiinnn :)
beyaz olan güzelmiş. kargo bedavayı değerlendiriyim dedim ama alıcak bişey bulamadım :97:

kızlar burdan günnur arkadaşımın aldığı nevresimi soran arkadaşlar olmuş evim nette Barine Home kampanyasında

Eki Görüntüle 423355

Yaa kızlarr bunlardan hep olur dimi böyle kampanya falan.. Off almak istiyorum ama alamıyorum şuan, parasızlığın gözü kör olsun.. :) 2 ay sonra her istediğimi alıcammm her istediğimiiii.. off offf...

Yaa kızlarr bunlardan hep olur dimi böyle kampanya falan.. Off almak istiyorum ama alamıyorum şuan, parasızlığın gözü kör olsun.. :) 2 ay sonra her istediğimi alıcammm her istediğimiiii.. off offf...

bir an kendimi gördüm sanki sende:) bende o kadar dibine vurdum ki valla hiç bu kadar parasız olmamıştım haziran maaşını bile harcadım sayılır neyse temmuzda rahatlıycam inşş zamda olucak

nasıl alıyosunuz bu çekleri

bnmde çekim olsun

bn hala vip in shop sitsine giremiyprım

alakasız bir olucak ama markafoni nine west kampanyası var ayakkabıları çok hoş görünüyor. kalıpları nasıl acaba fikri olan var mı :26:

kızlar altıncıcadde sitesinde 100 tl üstü alışverişde yarısı ve kargo bedava....

http://www.altincicadde.com/ProductPages/ProductDetail.aspx?CampaignID=4300&ProductID=21342
http://www.altincicadde.com/ProductPages/ProductDetail.aspx?CampaignID=4300&ProductID=21341
http://www.altincicadde.com/ProductPages/ProductDetail.aspx?CampaignID=4300&ProductID=21350

ben de bu yatak örtülerini alayım diyorum çift kişilik olan yatak odamız için tek kişilikler de çocuk odasına şimdiki tek kişilik bazalarımızı koycaz misafir için, onların üzerine alayım diyorum ama aynı renk mi alsam yoksa bi açık bi koyu mu?

bence hepsini değişik al. seçtiklerinde gayet güzel. bende bir ara alıcaktımda bu aralar fazla açıldım vazgeçtim :26:

bence hepsini değişik al. seçtiklerinde gayet güzel. bende bir ara alıcaktımda bu aralar fazla açıldım vazgeçtim :26:

o pembeliler uyumlu dimi canım ikisi bi odada olacak ya yatakların ondan düşündüm ikisi aynı mı olsa diye. ben de daha dün alıcaktım toplam da 70 e gelicekti aldıklarım şimdi 50 ye gelicek

o pembeliler uyumlu dimi canım ikisi bi odada olacak ya yatakların ondan düşündüm ikisi aynı mı olsa diye. ben de daha dün alıcaktım toplam da 70 e gelicekti aldıklarım şimdi 50 ye gelicek

gri ile pembe kombinasyonu seviyorum. bence uyumlu beğendim.

karar veremediysen mavi rengide varmış düşünebilirsin

Eklentiler

• $00520001_734_MAVI_TURKUAZ.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 38

kızlar bunlar jua marka pamuk saten sizce hangisi güzel ( düz beyaz olanı çok beğendim) tam olaarrak karar veremedimn. sanırım 6 . caddede 100 tl üzeri kargo ve yarısı bedavaymış bay uyguna gelicek gibi . şimdik siz olsanız hangisini seçerdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…