burada daha mı ucuzdur dıye baktım pahalıymıs sevındım bız gulnurlar avea cekıyle kargo ıcınde 100 lıraya aldık
Benim şuda hoşuma gitti sanki :)
selamlar arkadaşlar..bıçakların markası Weisenberg.. bende evimisterden aldım..geldiğinde nasıl çıktığını söylerim sizlerede :))
kızlar burdan günnur arkadaşımın aldığı nevresimi soran arkadaşlar olmuş evim nette Barine Home kampanyasında
Eki Görüntüle 423355
Yaa kızlarr bunlardan hep olur dimi böyle kampanya falan.. Off almak istiyorum ama alamıyorum şuan, parasızlığın gözü kör olsun.. :) 2 ay sonra her istediğimi alıcammm her istediğimiiii.. off offf...
Kızlarrrr ben geldim :)
İş yerinde işim olunca işimi bitirip bakındım öyle.Aksama altıncıcadde de kargo bedavaymıs bende de 40 tl lik kupon var acaba jua nın nevresimlerinden alsam mı diyorum şu pamuk satenmiş.ben düz beyaz istiyordum ama bu var.bambu olanlar da var.
Eki Görüntüle 423589 Eki Görüntüle 423590
pembe olan saten değil pamuk ve nakıslı .
sedef unuttu bıçakları . . . :2:
bence hepsini değişik al. seçtiklerinde gayet güzel. bende bir ara alıcaktımda bu aralar fazla açıldım vazgeçtim :26:
o pembeliler uyumlu dimi canım ikisi bi odada olacak ya yatakların ondan düşündüm ikisi aynı mı olsa diye. ben de daha dün alıcaktım toplam da 70 e gelicekti aldıklarım şimdi 50 ye gelicek
karar veremediysen mavi rengide varmış düşünebilirsin
Eki Görüntüle 424683 Eki Görüntüle 424685 Eki Görüntüle 424686
kızlar bunlar jua marka pamuk saten sizce hangisi güzel ( düz beyaz olanı çok beğendim) tam olaarrak karar veremedimn. sanırım 6 . caddede 100 tl üzeri kargo ve yarısı bedavaymış bay uyguna gelicek gibi . şimdik siz olsanız hangisini seçerdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?