annemler o odanın perdelerini pembeli yaptırdılar ben de pembeli grili olanı aldım canım benim teşekkür ederim fikirlerin için
yardımcı olduysam ne mutlu banainşallah sorunsuz gelir güzel güzel kullanırsın
teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için bende beyazı alıcam inş. jua markasını duydum battaniyede iyidir dediler aldım . nevresimde de iyimidir acaba. yüzde yüz pamuk saten diyor açıklamasında
kızlar bu altıncı caddede 100 tl üzeri alışverişlerde yarısı bedava ve kargo yok ben mi yanlış anladım acaba 106 tl lik alışveriş yaptım ama yarısı düşmedi ödenecek tutar 106 tl yazıyor kampanyayı ben mi yanlış anladım:) yardımcı olcak biri var mı:))
Bende beyazı aldım canım
altıncıcadde den aldığım eskitme saatim geldi. tıpkı fotodaki gibiçok da güzel paketlemişler açana kadar canım çıktı
hayırlı olsunnn güzel mutlu günlerde kullanın inşallahhh
hayırlı olsunnn güzel mutlu günlerde kullanın inşallahhh
hayıır yaa unutmadım..henüz gelmedi bıçaklarım(
büyük cnm kalıpları en az yarım kalıp büyük . . .alakasız bir olucak ama markafoni nine west kampanyası var ayakkabıları çok hoş görünüyor. kalıpları nasıl acaba fikri olan var mı :26:
altıncıcaddeden aldıgım ürün kargoya verilmiş. ancak hangı kargo, kargo nosu hic bisey belli degil takıp edemıyorum gelip gelmediğini. sizlerin bu konuda fikri var mı
bedava yı kaçırdım mı anlamadım.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?