Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için bende beyazı alıcam inş. jua markasını duydum battaniyede iyidir dediler aldım . nevresimde de iyimidir acaba. yüzde yüz pamuk saten diyor açıklamasında

kızlar bu altıncı caddede 100 tl üzeri alışverişlerde yarısı bedava ve kargo yok ben mi yanlış anladım acaba 106 tl lik alışveriş yaptım ama yarısı düşmedi ödenecek tutar 106 tl yazıyor kampanyayı ben mi yanlış anladım:) yardımcı olcak biri var mı:))

Canım kod yerine YARISIBIZDEN yazacaksın

altıncıcadde den aldığım eskitme saatim geldi. tıpkı fotodaki gibi çok da güzel paketlemişler açana kadar canım çıktı

altıncıcaddeden aldıgım ürün kargoya verilmiş. ancak hangı kargo, kargo nosu hic bisey belli degil takıp edemıyorum gelip gelmediğini. sizlerin bu konuda fikri var mı

altıncıcaddeden aldıgım ürün kargoya verilmiş. ancak hangı kargo, kargo nosu hic bisey belli degil takıp edemıyorum gelip gelmediğini. sizlerin bu konuda fikri var mı

kargo takip konusunda sistemi yetersiz sanırım ama bugün yurt içi kargo ile saatim geldi çok güzel paketlemişler seninkilerde 2-3 içinde gelir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…