Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar kesinlikle mudo alısverıslerınızı mudo dan alın, cuma aldım cumartesı elımdeydı, 2 tabağı 1 metrelık pıtır pıtır patlayan malzemeye sarmıslardı. Cok memnun kaldım. Bır de mudo ındırım sıtelerıne dustugunde kendısı de ındırımde oluyor, bır de outlet kısmı var ınternet sıtesınde.
Aklınızın bır kosesınde dursun bu bılgı

KIZLAR BIR DE ALTINCI CADDE BANA, 75 TL CEK GONDERMIS BU GECEYE KADAR GECERLI 200 TLLIK ALISVERIS YAPARSAM -75 OLACAK. :s NE ALCAM BEN YAA

alınabilecek doğru düzgün bir şey bulamadım ben yaa.. ihtiyacım olan şeyler yok daha doğrusu.. homend katı meyve sıkacağı var kalitesi nasıldır bilemiyorum onunda...

alınabilecek doğru düzgün bir şey bulamadım ben yaa.. ihtiyacım olan şeyler yok daha doğrusu.. homend katı meyve sıkacağı var kalitesi nasıldır bilemiyorum onunda...

yarısıbizden kampanyasıyla alacaklarımızı aldık zaten. bende bakıyorum ama alınacak bişey bulamıyorum :44: hem limitte çok yüksek 100 TL lik iyi kötü alınacak şeyler buluyoduk.200 TL sitedeki kampanyalara göre fazla geldi :26:

Evet yaa limit yüksek...çaycı ile katı meyve sıkacağı alınacaklar arasında aslında.. blue house var birde homend katı meyve sıkacağı hangisi iyidir bilmiyorum birde çaycı var tefalin... alınabilir aslında ama kararsızım.:44:

canım Bernardo yazıyordu altında hedıye gelmıstı onlar bana.
canım bencede turkuaz arkadasımızın dedıgı gıbı pasta setın cok guzel ama su anda bernardoda oyle bı model yok malesef kacırdık:2:
mudoda e bulten gıbı bır sey var mı canım üye olunca mı gelıyor ındırım maıllerı falan

kanca sitesine bakıyım o zaman canım ben ankarada oturuyorum yine çok yardımcı oldun tatlım
ama iki katlı yumurtalık hangisi onu çözemedim fotolar ters ya

banada göndermiş altıncıcadde sitesi 75 tl indirim bi bakıyım alıncak ne var gerçi yarısı bızden kampanyası bizi göçertti
daybuyday 10 tl çekim 8 hazıranda bıtecek o zamana kadar bı kargo bedava yapar bu daybuyday ınsallah

canım katı meyve sıkacağı aldık bız ınan 1 kılo armutta 1 bardak anca cıkardık hem buyuk oluyorlar hemde bı faydasını gormedık ınan meyvelerı ye cıden daha ıyı sureklı posası cıkıyor çöpe gıdıyor yınede sen bılırsın canım tabıki

aslında haklısın canım alınacaklar arasında ama alıp almama konusunda kararsızım sadce... annemlerinde var çok nadir kullanıyorlar... tefalin çaycısıda var bakalım artık alırım belki birinden birini :))

kanca sitesine bakıyım o zaman canım ben ankarada oturuyorum yine çok yardımcı oldun tatlım
ama iki katlı yumurtalık hangisi onu çözemedim fotolar ters ya
EVET BENIM FOTOLARIM HEP TERS NIYE OLUYOR KI :d TELEFONDA BANA NORMAL GÖZUKUYORLAR, İŞİN KOMIGI.
CANIM IKI KATLI YUMURTALIK O DELIKLERINE ÇATAL BICAKLARI KOYDUGUM :d YANI YUMURTALIK YAZIYORDU.
KANCAEVIN ONLINE SITESI VAR, BEN BAKARIM SIMDI SANA LINKINI YOLLARIM.

tamam canım çok teşekkür ederim ben yumurtalık diyince
canım bence çaycı al derim daha çok kullanırsın misafirin geldimi falan zırt bırt çay demlemek zorunda kalmazsın katı meyve sıkacagı cok mühim değil dediğin gibi bak annenlerde kullanmıyormus aynen bızde kullanmıyoruz aldıgımıza alacagımıza pişman olduk

@gsm-lee : Baktım canım bulamadım kancaevde,
ben bır yerde rastlarsam sana haber vereceğim

canım altıncıcadde sıtesınde evin kaptanı dıye bı kampanya var cok guzel süsler falan var uygun fıyata http://www.altincicadde.com/ProductPages/CampaignDetail.aspx?CampaignID=5385
kızlar kenwoodun blender seti nasıldır ??

Eki Görüntüle 436562
canım ihtiyacın varsa katı meyve sıkacagı yerıne bunu al keenwoodu begenen cok ıyı bır marka dıye bılıyorum ben

tamam canım çok sagol...

yaaa braun mr 570 var birde bu var ben braun düşünüyordum ama kararsız kaldım şimdi :S 75 tl çeki çok cazip geliyo napsam ki :))

blender seti olarak mı braun varmıs canım netten arasıtr yorumlara bak öyle al derim hızları falan fark varsa en yuksegını al tabıkı
ben kaçtım görüşürüz kızlar hepinizi öpüyorum

kızlar evim isterden dört gözle beklediğim kargom geldi ama param parça olmuş iadelerinde problem yaşanıyor mu bilgisi olan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…