Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar evim.netten beğendiklerimi alıyımmı 2 sipariş vermiştim ama onlar şuan tedarikte olduğu için tam güvenemiyorum napsam karar veremedim

kızlar evim isterden dört gözle beklediğim kargom geldi ama param parça olmuş iadelerinde problem yaşanıyor mu bilgisi olan var mı???

Canım iade alıyorlar onda sorun yaşamazsın ama para iadesi yada aldığın üründe çek kullandıysan çekin yenisi için sorun çıkartıyorlar.Para iadesini yapıyorlar ama 5-10 kez arayıp başlarına kaktıktan sonra

Kızlar evim.netten beğendiklerimi alıyımmı 2 sipariş vermiştim ama onlar şuan tedarikte olduğu için tam güvenemiyorum napsam karar veremedim

canım ne siparış verdin bilmiyorum ama.. ben güzelev kampanyasından kaseler almıştım 11 14 cm yazıyor ama alakası yok... o kadar küçüklerki anlatamam sana.. iade etmeyi düşünüyorum ama 7 günü geçti bakalım artık Allahtah pahalı şeyler değildi.. kahvaltılık aldım bu günde o nasıl gelecek bakalım...

Canım ben papilla kampanyasından romantik tavayla,başka bi kampanyadan da kalpli reçellik siparişi verdim geçen hafta.Anca bugün tedarik ediliyo yazdı.Şimdi farklı şeyler beğendim mitra kampanyasından 3 ürün beğendim pahalı şeyler değil 3ü 35 tl falan tutucak ama ilk verdiğim siparişler gelmeden de tekrar bu siteden sipariş vereyim mi karar veremedim

romantik tava bende almıştım ama evimisterden.. almışken iptal etme çok güzel çünkü romantik tava.. sen bilirsin yinede canım..

kızlar evim isterden dört gözle beklediğim kargom geldi ama param parça olmuş iadelerinde problem yaşanıyor mu bilgisi olan var mı???

canımm, ne oldu hayırdır, nw sipariş etmiştin?
hay allah, canım artık ıade ile kelek atcak fırma yoktur sanırım bunlar da kendı araların rekabet ıcınde cunku.
hay allah. ya paketleme de önemlı gercekten.
sıkma canını ne ıse o baska buluruz, cıkar bır yerden.

romantik tava bende almıştım ama evimisterden.. almışken iptal etme çok güzel çünkü romantik tava.. sen bilirsin yinede canım..

Yok canım aldıklarımı iptal etmiycem zaten,yeni cicikler almakta kararsızım ben

ne siparişi vermiştin cnm, paketleme önemli oldugu kadar kargoda önemli.
yurtiçiyle calısıor bütün fimalar ama ne zaman paketim gelse kutu ezik büzük
o yuzden kırılacak şey almıyorum bi kere aldım basım yandı daha da almam
tchibodan almıstım onada değişim imkanı sagladılar sagolsunlar..​

Kızlar altıncı cadde'den aldığım nevresim takımı halen gelmedi. Yarısı bizden kampanyası ile almıştım. Ürün sevkiyatı 03/06'da gerçekleşecek yazıyor ama bugün ayın 4'ü ve hala tedarik aşamasında yazıyor...

Aklımı kurcalamaya başladı bu durum!

Canım ben şimdi aradım görüştüm dedim böyle böyle 6sına kadar gelir dediniz ayın 4ü 2 gün içerisinde ürününüzü teslim alacaksınız dediler ..
Kampanya bittiği zaman 1 hafta içinde eliinizde olur ve 1 haftanınızın dolmasına 2 gün var dedi.

Mağdur olmayız inşallah tarafınızdan dedim hayır öyle şey asla olmaz dedi

Ben de tantitoden aldım 10 gün oldu. Ürün gönderildi diyor. Ne gelen var ne giden. Aradım bekletti sonra şu an sistemde sorun var yarım saat sonra arayabilirseniz arayın dedi. Tamam dedim. Pek inandırıcı gelmedi bana ama

Ahh güzel bi haber bu canım ama elime geçmeden sevinemeyeceğim galiba. Güvenip güvenip alıyoruz herşeyimizi sorun yaşamasak bari. Balıklama atladık yarısı bizden denilince.

Ahh güzel bi haber bu canım ama elime geçmeden sevinemeyeceğim galiba. Güvenip güvenip alıyoruz herşeyimizi sorun yaşamasak bari. Balıklama atladık yarısı bizden denilince.

hic sorma canım yaa bir sürü siparişim var benimde.. mail attım döndüler hemen tedarikçi firma geç gönderdiği için sevkiyat yapamadık dediler.. 1 2 güne göndereceklermiş sanırım.. inşallah sorun çıkmaz :S

stantlı salata kasesi cnm kase 5 parçaya bölünmüş ilk trendyoldan sipariş vermiştim tedarik edilemedi dediler evimisterde gördüm aldım o da kırıldı heralde nasibimde yok almıcam artıkın saol cnm artık ykmye falan bakarım bulursam alırım.firma iade alırız diyo ama yurtiçi kargo tutanak tutmam diyo bakalım ne olacak bugün halletmem lazım bunu 30liralık mal ama neden 30 liramı çöpe atayım dimi

Eki Görüntüle 436572 Eki Görüntüle 436573

kızlar sizce nasıl bunlar ?? ne kadar gerekli olur ve kullanışlı olur ?? tavsiyesi olan varmı acabaa :)

cnm blender seti al daha kullanışlı el blenderi falan oluyo ya içinde o çok işe yarıyo ezme parçalama işlerinde hem böyle doğrayıcı aparatıda oluyo ben king marka aldım ıvırzıvırları üzerine monte edilebiliyo çok kullanışlı

kızlar altıncı caddeden aldığım pike takımlarım gelmiş bu gün :)) diğerleride gelir inşallah en kısa zamanda...

ben de sizden görüp altıncı caddeden kızım için iki tane nevresim takımı aldım biri cumartesi günü geldi. biri de kargoya verilmiş.
yarın gelir sanırım. gelen nevresim jua nın beyaz olanı. çok güzel çıktı. çok beğendim. kutusu, ambalajı çok güzeldi. ben de ilk defa o siteden alışveriş yaptım.
bir sorun çıkmadı çok şükür.

ne nevresim takımıymış ya keşke bende alsaydım. fotodan da güzel görünüyordu. 7 tane var diye almamıştım bi daha satışa çıkarsa kesin alıcam tabi kargo bedava ya da yarısı bizden kampanyası da olması gerek :)) alan herkes güle güle kullansın

senin de mi :)

ben 15 sipariş verdim o siteden hepsi ayrı ayrı geldi takip etmekten yoruldum bi sürü şeyimi tedarik edemediler ama hepsi çok özenli paketlenmişti ta ki kesme tahtalı salata kasesi gelene kadar ya içindeki o plastik çatalla kaşığı sarmışlar o seramik kaseyi sarmamışlar seninki 5e bölünmüş benimki 20-30 bir ben değilmişim demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…