kızlar evim isterden dört gözle beklediğim kargom geldi ama param parça olmuşiadelerinde problem yaşanıyor mu bilgisi olan var mı???
Kızlar evim.netten beğendiklerimi alıyımmı 2 sipariş vermiştim ama onlar şuan tedarikte olduğu için tam güvenemiyorum napsam karar veremedim
canım ne siparış verdin bilmiyorum ama.. ben güzelev kampanyasından kaseler almıştım 11 14 cm yazıyor ama alakası yok... o kadar küçüklerki anlatamam sana.. iade etmeyi düşünüyorum ama 7 günü geçti bakalım artık Allahtah pahalı şeyler değildi.. kahvaltılık aldım bu günde o nasıl gelecek bakalım...
Canım ben papilla kampanyasından romantik tavayla,başka bi kampanyadan da kalpli reçellik siparişi verdim geçen hafta.Anca bugün tedarik ediliyo yazdı.Şimdi farklı şeyler beğendim mitra kampanyasından 3 ürün beğendim pahalı şeyler değil 3ü 35 tl falan tutucak ama ilk verdiğim siparişler gelmeden de tekrar bu siteden sipariş vereyim mi karar veremedim
kızlar evim isterden dört gözle beklediğim kargom geldi ama param parça olmuşiadelerinde problem yaşanıyor mu bilgisi olan var mı???
romantik tava bende almıştım ama evimisterden.. almışken iptal etme çok güzel çünkü romantik tava.. sen bilirsin yinede canım..
Kızlar altıncı cadde'den aldığım nevresim takımı halen gelmedi. Yarısı bizden kampanyası ile almıştım. Ürün sevkiyatı 03/06'da gerçekleşecek yazıyor ama bugün ayın 4'ü ve hala tedarik aşamasında yazıyor...
Aklımı kurcalamaya başladı bu durum!
Canım ben şimdi aradım görüştüm dedim böyle böyle 6sına kadar gelir dediniz ayın 4ü 2 gün içerisinde ürününüzü teslim alacaksınız dediler ..
Kampanya bittiği zaman 1 hafta içinde eliinizde olur ve 1 haftanınızın dolmasına 2 gün var dedi.
Mağdur olmayız inşallah tarafınızdan dedim hayır öyle şey asla olmaz dedi
Ahh güzel bi haber bu canım ama elime geçmeden sevinemeyeceğim galiba. Güvenip güvenip alıyoruz herşeyimizi sorun yaşamasak bari. Balıklama atladık yarısı bizden denilince.
canımm, ne oldu hayırdır, nw sipariş etmiştin?
hay allah, canım artık ıade ile kelek atcak fırma yoktur sanırım bunlar da kendı araların rekabet ıcınde cunku.
hay allah. ya paketleme de önemlı gercekten.
sıkma canını ne ıse o baska buluruz, cıkar bır yerden.
Eki Görüntüle 436572 Eki Görüntüle 436573
kızlar sizce nasıl bunlar ?? ne kadar gerekli olur ve kullanışlı olur ?? tavsiyesi olan varmı acabaa :)
ben de sizden görüp altıncı caddeden kızım için iki tane nevresim takımı aldımbiri cumartesi günü geldi. biri de kargoya verilmiş.
yarın gelir sanırım. gelen nevresim jua nın beyaz olanı. çok güzel çıktı. çok beğendim. kutusu, ambalajı çok güzeldi. ben de ilk defa o siteden alışveriş yaptım.
bir sorun çıkmadı çok şükür.
stantlı salata kasesi cnm kase 5 parçaya bölünmüşilk trendyoldan sipariş vermiştim tedarik edilemedi dediler evimisterde gördüm aldım o da kırıldı heralde nasibimde yok almıcam artıkın saol cnm artık ykmye falan bakarım bulursam alırım.firma iade alırız diyo ama yurtiçi kargo tutanak tutmam diyo bakalım ne olacak bugün halletmem lazım bunu 30liralık mal ama neden 30 liramı çöpe atayım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?