- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
senin de mi :)
ben 15 sipariş verdim o siteden hepsi ayrı ayrı geldi takip etmekten yoruldum bi sürü şeyimi tedarik edemediler ama hepsi çok özenli paketlenmişti ta ki kesme tahtalı salata kasesi gelene kadar ya içindeki o plastik çatalla kaşığı sarmışlar o seramik kaseyi sarmamışlar seninki 5e bölünmüş benimki 20-30 bir ben değilmişim demek ki
Ahh güzel bi haber bu canım ama elime geçmeden sevinemeyeceğim galiba. Güvenip güvenip alıyoruz herşeyimizi sorun yaşamasak bari. Balıklama atladık yarısı bizden denilince.
canım motoru yuksek hacmi büyük olanı al blenderın çırpıcın varsa böyle al yoksa blender seti al onda blender rondo mikser içinde oluyor cubuklu oldugu ıcınde rahat kullanıyorsun yaptıgın kapta bileEki Görüntüle 436572 Eki Görüntüle 436573
kızlar sizce nasıl bunlar ?? ne kadar gerekli olur ve kullanışlı olur ?? tavsiyesi olan varmı acabaa :)
kızlar altıncıcadde sitesinden aldıgım kelebkli nevresimim gelmiş hemde kocaman karton kutuya koymuslar genelde kendı çantasında oldugu için markafoni falan poset gecırıp gonderıyor bunlar kutuyla gondermısler tamamlamak ıcınde aldıgım pembe fırca ve spatula harıka cıktı bayıldım rengı aynen goruldugu gıbı sapları plastık dandıkdır dıye dusunmustum cam gıbı sart cok guzel cıdden en cok onlara bayıldımsetını yapıcam sanırım
nevresım aynı kumasıda guzelmıs altıncıcadde den memnun kaldım sızlerde kalırsınız ıns
evet cnm karton kutuda göndermeleri çok hoş benim beyaz nevresimimde öyle geldi içinde ufak bide sabun koymuşlar mis gibi kokuyordu
bak şimdi küsücem altıncıcadde yebende sabun falan yoktu valla güzelce gelmişler çok beğendim
bu arada altıncıcaddenin verdiği 70 tl indirim bugün sonmuş alacak bir şeyde yok kahretsin
canım motoru yuksek hacmi büyük olanı al blenderın çırpıcın varsa böyle al yoksa blender seti al onda blender rondo mikser içinde oluyor cubuklu oldugu ıcınde rahat kullanıyorsun yaptıgın kapta bile
bak şimdi küsücem altıncıcadde yebende sabun falan yoktu valla güzelce gelmişler çok beğendim
bu arada altıncıcaddenin verdiği 70 tl indirim bugün sonmuş alacak bir şeyde yok kahretsin
cnm altıncıcadeden sorunsuz geliyor bende alışveriş yaptım iki siparişimin arasında 5 gün olmasına rağmen ikisini aynı anda verdiler kargoya diğer sitelerden bunu talep ettiğim halde yapmadılar halbuki onları bir gün arayla almıştım
bencede tetal tencere vs devam etseydı bari nevresimden baska bsy yok 200 e tamamlamak ıcınde kac nevresım alıncak yeni robotlar falanda pahalıaynen ya yeni kampanyalar koymamışlarki indirim veriyorlar kaçırdığıma üzülüyorum valla
bencede canım blender seti al tek rondo sonra blender falan hem cok yer kaplarçok sagol canım.. yaptığım araştırmalar ve fikirleriniz sayesinde vazgeçtim :) şu branun mr 570 blender serisi var onu alacam zaten.. buna gerek kalmaz o zaman
valla 100 tlye 50 lıra ındırım verıyor barı 200 tl ye 100 versın 70 verıyon 150 yapsın senın dedıgın gıbı 70 ınse bıle 130 lıra bıle kasar beni o kadar sey aldım yarısı bızdenden 3 alıs verıs yaptım kart göçmüş durumdasorma canım yaa alacak bir şey bulamadım bende :) tefalin çaycısını almak istiyordum ama ama 200 e tamamlıycak bir şey bulamadım..kaldı o yüzden yarısıbizden gibi uzatırlar inş.. limit 200 değilde 150 olsaymış süper olurmuş :)) ama bu defa hiç kimse almadı galiba..
bencede tetal tencere vs devam etseydı bari nevresimden baska bsy yok 200 e tamamlamak ıcınde kac nevresım alıncak yeni robotlar falanda pahalı
bencede canım blender seti al tek rondo sonra blender falan hem cok yer kaplar
valla 100 tlye 50 lıra ındırım verıyor barı 200 tl ye 100 versın 70 verıyon 150 yapsın senın dedıgın gıbı 70 ınse bıle 130 lıra bıle kasar beni o kadar sey aldım yarısı bızdenden 3 alıs verıs yaptım kart göçmüş durumda
ben aynı gün başka hesaptan aynı kampanyadan başka bir nevresim daha aldım o daha gelmedi mesela ama sorun etmeyin kızlar geliyor elbet geçte olsa geliyor birde cumartesi pazarı saymayın iş gününü sayın tedarikçi firmalarda da sorun çıkabiliyoraynen canım yaa içimiz dışımız nevresim oldu :)) hiç güzel kampanya yok zaten olanda çok pahalı.. sorma canım sorma benim 5 tane siparişim varbirisi geldi sorunsuz diğerleride gelir inşallah.... Allahtan şu zam farkları yatacak bu ay kredi kartı doldu taşıyor zaten :B))
kızlar bu arada tupper almaya karar verdim sizce nelerden almalıyım şimdi aklımda yeşillikler için buzdolabına kap almak var tinimini grubu varmıs onu önerdi alacagım kişi bende pembelı falan başka şeylere asık oldum resmen
birde saklama kabı seiı var onu önerdiler 5li un falan koymak için sizce alıyım mı
ayrıca hem karıştırma hemde ağzını kapattığında mayalamada çok işe yarayan bir kap varmış onuda önerdiler oda aklıma yattı aslında ama bunu sonra mı alsam şimdi çok mühim değil gibi geldi aslında hepsi çok güzel gerekli ürünler ama almaya kalkınca pahalı zaten birkaç bir şey alınca da yüklü oluyor ödenmiyor
tupper alanlar neler aldı fikir verebilir mi acaba bana
sağ ol canım teşekkür ederim ben baharatlık aldım cam baharatlık aldım orta boylardan tuzluk biberliğiyle beraber
Cnm çabuk bozulabilecek şeyler için bence ideal mesela bazı baharatlar çabuk bozuluyor isot acı biber gibi ben baharatcık setini almıştım bu nedenle ama mesela unu aylarca cam kavanozda da saklayabilirsin sağlıklı da . . . yani içine koyacağın şeyin ne kadar uzun süre muhafaza edilebileceğine bak derim cnmcm ya da pirinç diyelim o da cam kapta pekala aylarca sağlıklı bir biçimde muhafaza edilebilir . . .
yeşillikler için benimde kafama yatıyor aslında 1 haftalık salatasını yapıp tapır kaplara koyup buz dolabında saklayan duydum mesela . . . yani yeşilliğini doğruyor limonunu yağını sosunu sofra esnasında döküyor . . . yeşillikleri o derece diri ve canlı tuttuğunu duymuştum ama denemedim . . . bu nedenle alırsam bir de büyük yeşillik kabını alırım o kadar . . .
bu arada 6. da polo nun nevresim takımlarına kimse bakmadı galiba . . . bu gün satan mağazasına kalitesine bakmak için girdim ve bayıldım kızlar hem havluları hem nevresimleri harika . . .
Kızlar altıncı cadde'den aldığım nevresim takımı halen gelmedi. Yarısı bizden kampanyası ile almıştım. Ürün sevkiyatı 03/06'da gerçekleşecek yazıyor ama bugün ayın 4'ü ve hala tedarik aşamasında yazıyor...
Aklımı kurcalamaya başladı bu durum!
kızlar evim netten glen ürünleri iade edecem bir kaçını yani.. mail attım dönmüşler bana yurt içi kargoyla ücretsiz gönderebilyiormuşuz ben bilmiyordum...
Sayın Üyemiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz durum için çok özür dileriz. Ürünü iade etmek ya da değiştirmek isterseniz sitemizde destek bölümünden gönderiyi takip edebilmemiz için yeni iade talebi oluşturunuz. 4449999 numaralı telefondan Yurtiçi Kargoya ulaşarak aşağıdaki numaramızı da ileterek ürünlerin adresinizden alınmasını sağlayabilirsiniz. Yurtiçi Kargo Müşteri Numarası: 219266811
Not: Sadece Yurtiçi Kargo ile göndermiş olduğunuz karşı ödemeli kargolar kabul edilecektir. Farklı bir kargo şirketi ile göndermiş olduğunuz iadelerin kargo ücreti tarafınıza aittir.
İlginize teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.
Saygılarımızla,
Evim.net Müşteri Hizmetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?