Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende nevresim almıştım canım ama jua kampanyasından seninki sarev mi ? çünkü benim nevresim takımım geleli baya bi oldu çokda güzel paketlemişlerdi

Bende jua'dan aldım canım 24/05'de vermiştim siparişi 03/06'da sevk edilecekti ama halen elime gelen bir şey yok.

yarın ayın 6sı altıncıcadde hala tedarik ediliyor napıyo bunlar ya deli oldum dün dedim halbuki

valla trendyol teslim konusunda süper şaşmamak lazım ordan paket süper verdiği tarih yolluyor adamlar calısıyor ya

Günaydın canım ne almıştın evim.netten,niye iade ediyosun benimde tedarikte olan siparişlerim var da

kaseler almıştım canım... 11 cm 14 cm diyor sözde 6 cm falan ancak yani.. o kadar küçük ki anlatamam.. diğerleri yine normal boyutta... iade edecem onları...

CNM kelebekli nevresimin hangisiydi fotosu varsa koyabilir misin merak ettim . . .

evet cnm bende sebze ve meyveler için düşünüyorum . . . ama diğer camda bozulmayacak şeyler için pirinç şehriye vs. için alma derim çünkü değmez . . . pahalı yani . . . bi de internette en az 20 lira fln aşağısına satan sağlam satıcılar var onlardan da daha uyguna alabilirsin cnm aklında olsun . . .

kızlar 6. cdde tahmin ediyorum ki kampanya bitimine kadar aldıkları spariş adedi kadar tedarikçiyle iletişime geçiliyor yani kampanya bitiyor tedarikçiye atıyorum 100 tane yolla diyor tedarikçi yolluyor onlar da bize ulaştırıyor bu nedenle bayağı zaman alıyor . . .
ama trednyol gibi sitelerde ise mal zaten ellerinde oluyor hemen gönderiliyor . . .

kaseler almıştım canım... 11 cm 14 cm diyor sözde 6 cm falan ancak yani.. o kadar küçük ki anlatamam.. diğerleri yine normal boyutta... iade edecem onları...

Anladım canım umarım sorunsuz halledersin bakalım benim kaseler nasıl gelcek

arkadaşlar markafonide iki arkadaş davet ettim ikisinin de alışveriş kuponlarını birleştirebiliyor muyuz?

evimisterden mi almıştın cnm sende nasıl iadesini yaptılar mı benim o siteye hiç güvenim kalmadı bitane daha kargom gelecek allahtan kırılabilecek bişi değil sonra tövbe almam

iki ay sonra yaptılar kaç kez mail attım ilgilenen yok tiksindim artık siteden facebookta evimister sayfası var en sonunda orada duvara firmayı anlatan şeyler yazınca aradılar.
Sen de öyle yap kaç kez aradım mail attım cevap vermediler en iyi yöntem bu sanırım bi de benim 130 lira iadem vardı 10 15 olsa lanet olsun diyeceğim umarım sen de alırsın

kızlar ben nişanlıma bir kaç takım çamaşır ve bir kaç takım da pijama aldım. ama bütün ihtiyaçlarını görecek kadar değil! biraz daha alayım mı diye çevreme sorduğumda, annesi oğluna alıp verir dedi? nişanlım da ben de ailelerden uzağız ve böyle şeylerden hiç haberi yok. ailesi de bana hiç şunu aldık, bunu aldık vs demedi. ben de soramam ki pijama çamaşır deyip geçmeyin epey tutuyor. erkek anneleri oğlunun kişisel ihtiyaçlarını alıp koyar mı kızlar? boşuna masraf etmek istemiyorum da.

bunlarda çok güzel ya ama markası bile yok . . . neye güvenicezde alıcaz ?

canım ecobella casena markası yatak örtüleri dört mevsim setleri var markafonide de vardı 1 2 gün önce bitti mi bilmiyorum ben kelebekli yatak örtüsünü aldım bunun markafoniden çok güzel her ay indirime giriyor markafonide aynı para altıncıcaddeyle ikisi aynı anda girmişti

Son düzenleme:
kızlar altıncıcadde sıtesınden tefal caycı alacak olanlar hemen alın derım ykm de gordum bugun ıkısınıde alt üst çelik olanda üstü cam olanda 199 lira

Son düzenleme:
kızlar altıncıcadde sıtesınden caycı alacak olanlar hemen alın derım ykm de gordum bugun ıkısınıde alt üst çelik olanda üstü cam olanda 199 lira

canım ben tefalinkini almak istiyorum ama korkuyorum yaa.. diğer ürünler gelmedi daha sorun olmasından endişe ediyorum :S

gördüm cnm teşekkür ederim benimde çok hoşuma gitti bak peki nasıl kalitesi açtın baktın mı ?

markafoni de kampanyası var Ecobella Home

cnm baktım markafoniyede ama o kadar farklı ki renkleri birbirlerinden ya anlam veremedim gitti markafonidekiler sarıya kaçan bi ekru 6. cıdaki ise baya bi beyaz yani çok daha alımlı dana güzel . . . acaba fotoşop motoşop mu yapıyolar bunlarada ya . . .

Altıncı cadde'yi arıyorum ama açan da yok!

Biraz önce Altıncı cadeden nevresim takımı sipariş edicektim ki kartımda limit kalmamış tahsilat yapılamadı dedi iyi ki de demiş sorun yaşatmaya başladı herkese bu site.Umarım eline ulaşır peloşum aldıkların :2:

Altıncı cadde'yi arıyorum ama açan da yok!

benim de siparişim vardı bugün gelmesi gereken aradım az önce ulaştım.konuyla ilgili sıkıntımı anlattım ilgili birimlere bildiricez size 1-2 gün içinde mail yoluyla haber veririz dedi.bekliyorum bakalım.ilk defa sipariş verdim 6.caddeden bakalım hayırlısı umarım bi sorun çıkmaz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…