bende nevresim almıştım canım ama jua kampanyasından seninki sarev mi ? çünkü benim nevresim takımım geleli baya bi oldu çokda güzel paketlemişlerdi
Günaydın canım ne almıştın evim.netten,niye iade ediyosun benimde tedarikte olan siparişlerim var da
kızlar altıncıcadde sitesinden aldıgım kelebkli nevresimim gelmiş hemde kocaman karton kutuya koymuslar genelde kendı çantasında oldugu için markafoni falan poset gecırıp gonderıyor bunlar kutuyla gondermısler tamamlamak ıcınde aldıgım pembe fırca ve spatula harıka cıktı bayıldım rengı aynen goruldugu gıbı sapları plastık dandıkdır dıye dusunmustum cam gıbı sart cok guzel cıdden en cok onlara bayıldımsetını yapıcam sanırım
nevresım aynı kumasıda guzelmıs altıncıcadde den memnun kaldım sızlerde kalırsınız ıns
sağ ol canım teşekkür ederim ben baharatlık aldım cam baharatlık aldım orta boylardan tuzluk biberliğiyle beraber
ben un şeker pirinç şehriye vs için düşünmüştüm camda düşünüyorum aslında hangisi daha iyidir bilemedim
ben yeşilikleri marulu maydonuzu yeşil soğanı vs onları koymak için istiyorum yıka koy hiçbir şey olmaz havlu kagıt koy ustune hiç bozulmaz dedi satıcı
birde hem karıştırıcı hemde mayalama kabı hosuma gitti sıkıca kapatıldığından hamuru iyi mayalıyormuş hatta sınıfımdan biri almış çok memnunum dedi
aslında meyve içinde alabilirim çünkü meyvelerde hemen bozuluyor pörsütüyor buzdolapları çabucak sanırımt tek tek zamanla alırım yoksa baya yüklü olur bana
polo nevresimlere baktım beğendim bende bi tanesini ama 200 tl için 2 tane almak lazım yeni nevresim aldığımdan biraz ar vermeyi düşünüyorum
kaseler almıştım canım... 11 cm 14 cm diyor sözde 6 cm falan ancak yani.. o kadar küçük ki anlatamam.. diğerleri yine normal boyutta... iade edecem onları...
evimisterden mi almıştın cnm sende nasıl iadesini yaptılar mı benim o siteye hiç güvenim kalmadı bitane daha kargom gelecek allahtan kırılabilecek bişi değil sonra tövbe almam
kızlar altıncıcadde sıtesınden caycı alacak olanlar hemen alın derım ykm de gordum bugun ıkısınıde alt üst çelik olanda üstü cam olanda 199 lira
canım ecobella casena markası yatak örtüleri dört mevsim setleri var markafonide de vardı 1 2 gün önce bitti mi bilmiyorum ben kelebekli yatak örtüsünü aldım bunun markafoniden çok güzel her ay indirime giriyor markafonide aynı para altıncıcaddeyle ikisi aynı anda girmişti
markafoni de kampanyası var Ecobella Home
Altıncı cadde'yi arıyorum ama açan da yok!
Altıncı cadde'yi arıyorum ama açan da yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?