gördüm cnm teşekkür ederim benimde çok hoşuma gitti bak peki nasıl kalitesi açtın baktın mı ?
canım krem gibi duruyor ama beyaz geldi resmen bizimki ben çok beğendim VİRÜSkalitesi güzel annemde beğendi çok acık beyazda değil ama krem rengide değildi belkide markafonide yanlıs gönderdi bilmiyorum ama çekinme al ben severek aldım çok da beğendim
cnm baktım markafoniyede ama o kadar farklı ki renkleri birbirlerinden ya anlam veremedim gitti markafonidekiler sarıya kaçan bi ekru 6. cıdaki ise baya bi beyaz yani çok daha alımlı dana güzel . . . acaba fotoşop motoşop mu yapıyolar bunlarada ya . . .
İyi ki de limit yokmus gülinim. Şaka gibi ya 2 senedir internetten aktif alışveriş yapıyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Şu nevresim bi gelsin bi daha uğramam bile.Biraz önce Altıncı cadeden nevresim takımı sipariş edicektim ki kartımda limit kalmamış tahsilat yapılamadı dedi iyi ki de demiş sorun yaşatmaya başladı herkese bu site.Umarım eline ulaşır peloşum aldıkların :2:
Valla ne değdi bilmiyorum ama yakında benim gazabım değecek!altıncıcadde de nazar değdi
benim de siparişim vardı bugün gelmesi gereken aradım az önce ulaştım.konuyla ilgili sıkıntımı anlattım ilgili birimlere bildiricez size 1-2 gün içinde mail yoluyla haber veririz dedi.bekliyorum bakalım.ilk defa sipariş verdim 6.caddeden bakalım hayırlısı umarım bi sorun çıkmaz:26:
altıncıcaddeye nazar değdi
6.caddeden şimdiye kadar 5 şiparişim eksiksiz ve de zamanında geldi. çok şükür hiç bir sorun yaşamadım1 tanede de tedarik aşamasında var. sevkiyat tarihi 10.06 2012 yazıyor. hafta sonuna denk geldiğinde bi kaç gün sarkma payı veriyorum. bakalım şimdilik sakince bekliyorum inşallah sorun yaşamam sizin siparişler niye böyle anlamadım. umarım en kısa zamanda sorun çözülür
6.caddeden şimdiye kadar 5 şiparişim eksiksiz ve de zamanında geldi. çok şükür hiç bir sorun yaşamadım1 tanede de tedarik aşamasında var. sevkiyat tarihi 10.06 2012 yazıyor. hafta sonuna denk geldiğinde bi kaç gün sarkma payı veriyorum. bakalım şimdilik sakince bekliyorum inşallah sorun yaşamam sizin siparişler niye böyle anlamadım. umarım en kısa zamanda sorun çözülür
kızlar merhaba markafoni den kargo bedava çeki olan var mı ya da alabileceğim bi yer öyle bişe vardı sanırım:44:
kızlar merhaba markafoni den kargo bedava çeki olan var mı ya da alabileceğim bi yer öyle bişe vardı sanırım:44:
markmostan kargo bedava çeki alabilirsin cnm
cnm markamost dağıtıyor . . .
hakikaten ya hadi tedarik sürecini anladıkta kargolandıktan sonrası ne oluyo ? pazartesi verilmiş kargoya ürünüm daha bi şey yok . . .
markafoni kodu bitmiş ondan yapamıyomuşummm
markafoni kodu bitmiş ondan yapamıyomuşummm
35 tl üzerine var canım.
her saat bası yeniliyorsun alıyorsun.
istersen alayım sana kodu.saat basında.
ama 35 tl üzerine olacak kargo bedava.
Her saat başı 10 kişi alabiliyor cnm saat 2 yi bekle :) Ayrıca kullanmayanlar yorum bölümüne yazabiliyor oraya da bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?