Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gördüm cnm teşekkür ederim benimde çok hoşuma gitti bak peki nasıl kalitesi açtın baktın mı ?
canım krem gibi duruyor ama beyaz geldi resmen bizimki ben çok beğendim VİRÜSkalitesi güzel annemde beğendi çok acık beyazda değil ama krem rengide değildi belkide markafonide yanlıs gönderdi bilmiyorum ama çekinme al ben severek aldım çok da beğendim

İyi ki de limit yokmus gülinim. Şaka gibi ya 2 senedir internetten aktif alışveriş yapıyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Şu nevresim bi gelsin bi daha uğramam bile.
altıncıcadde de nazar değdi
Valla ne değdi bilmiyorum ama yakında benim gazabım değecek!

1-2 Gün de ne demek ya.. İlgili birime bildireceğine seni aktarsa ya! Terbiyesizler. Şuan çok sinirlendim. Parayı alıp cep yapmayı biliyolar ama gönderi de tek bi hareket yok. Hala tedarikt yazıyor madem mal tedariksizdi ne diye satışa sundun be adam

Ayy bi gelsinn başka bişey istemiyorum. Lanet gitsin ya

6.caddeden şimdiye kadar 5 şiparişim eksiksiz ve de zamanında geldi. çok şükür hiç bir sorun yaşamadım 1 tanede de tedarik aşamasında var. sevkiyat tarihi 10.06 2012 yazıyor. hafta sonuna denk geldiğinde bi kaç gün sarkma payı veriyorum. bakalım şimdilik sakince bekliyorum inşallah sorun yaşamam sizin siparişler niye böyle anlamadım. umarım en kısa zamanda sorun çözülür

Son düzenleme:
altıncıcaddeye nazar değdi

hakikaten ya hadi tedarik sürecini anladıkta kargolandıktan sonrası ne oluyo ? pazartesi verilmiş kargoya ürünüm daha bi şey yok . . .​

kızlar merhaba markafoni den kargo bedava çeki olan var mı ya da alabileceğim bi yer öyle bişe vardı sanırım:44:

cnm kargolandıktan kaç gün sonra eline geçti peki ürünün ?​

Altıcıcadde benim için bitmiştir, sipariş vercek varsa vermesin aman geri dursun böyle aptal bi yer görmedim.
Arıyorum hep aynı şeyler pis terbiyesizler.

Fırın ve ütümü sağ salim alayım yeter daha açmam üyelik iptali yapacağım.

Ayrıca vipdukkandan da uzak durun.

Gerzekler toplulugu.

Kandırıldık mı korkmaya başladım,,, ben aradıgımda baska temsilcide baskasına diyordu işte size bildirim yaparız falan filan mok yaparsınız vallahi deli oldum ya , üstelik şehir dısına cıkcagım ben o tarihe göre aldım siparişi bugün gelmesi gerekti.. Yarın ve Cumada gelmezse dahada gelmesin napim

kızlar benim de yatak örtüsü siparişim geldi altıncı caddeden 2 tek 1 çift kişilik almıştım kocaman kutuyla göndermişler şehirdışındaydım yeni geldim geçen cuma günü gelmiş kardeşim almış ama diğer siparişler tedarik aşamasında diyo. sanırım bu yarısı bedava kampanyasıyla beklemedikleri kadar satış yaptılar altından kalkmaya çalışıyolar tek mağduriyetimiz siparişlerin biraz gecikmesi olur bence aksi bişe olmaz sanmıyorum yani umarım

kızlar benim altıncı caddeden ikinci siparişim de dün geldi. ben bir sorun yaşamadan aldım siparişlerimi.
belki aksaklıklar yarısı bizden kampanyasında çok sipariş olduğu içindir diye düşünüyorum:44: inşallah
siz de en kısa zamanda alırsınız ürünlerinizi.

markafoni kodu bitmiş ondan yapamıyomuşummm

35 tl üzerine var canım.
her saat bası yeniliyorsun alıyorsun.
istersen alayım sana kodu.saat basında.
ama 35 tl üzerine olacak kargo bedava.

35 tl üzerine var canım.
her saat bası yeniliyorsun alıyorsun.
istersen alayım sana kodu.saat basında.
ama 35 tl üzerine olacak kargo bedava.

ayy hiç yok demem tatlım yaaaama 20 tl çekim var onu kullanayım dedim 35 e tamamlayıp çeki kullansam kuponu kabul eder mi ki???

Her saat başı 10 kişi alabiliyor cnm saat 2 yi bekle :) Ayrıca kullanmayanlar yorum bölümüne yazabiliyor oraya da bakabilirsin

beklemedeyimm:)) baktım da yoruma yazılanlar geçersiz diyo sanırım kullanmış başkaları

MSTBKTDNGHG

canım dene bunu kullanmayan yazmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…