ayy hiç yok demem tatlım yaaaama 20 tl çekim var onu kullanayım dedim 35 e tamamlayıp çeki kullansam kuponu kabul eder mi ki???
beklemedeyimm:)) baktım da yoruma yazılanlar geçersiz diyo sanırım kullanmış başkaları
Canım aldım sana kod : MSTZRK9KTT7 bunu kullan nasılsa kullanılmamıs bugün son gün biliyorsun 35 TL üzerine :)
ayyyy kullandım kullandımmmçooookkkk teşekkür ederimmm myztttt pinokyoooo turquazzzzz iyi ki varsınız
ayyyy kullandım kullandımmmçooookkkk teşekkür ederimmm myztttt pinokyoooo turquazzzzz iyi ki varsınız
OH hadi gözün aydın canım benim :)
Güle güle kullan
rica ederiz efendimne aldıysan artık güle güle kullan
Güzel şeyler almışsın canım ,, o renk bıcakları tercih etmen daha iyi olmus :)
kızlar benim de yatak örtüsü siparişim geldi altıncı caddeden 2 tek 1 çift kişilik almıştım kocaman kutuyla göndermişler şehirdışındaydım yeni geldim geçen cuma günü gelmiş kardeşim almış ama diğer siparişler tedarik aşamasında diyo. sanırım bu yarısı bedava kampanyasıyla beklemedikleri kadar satış yaptılar altından kalkmaya çalışıyolar tek mağduriyetimiz siparişlerin biraz gecikmesi olur bence aksi bişe olmaz sanmıyorum yani umarım
sağol canım benimmm
yardımlarınız sayesinde aldıklarımm
Eki Görüntüle 438242
Eki Görüntüle 438245
Eki Görüntüle 438243
Eki Görüntüle 438244
kargo takip alanına bakabilirsiniz kızlar benimki yoldaymış içim biraz ferahladı bari ve bende aynı düşünüyorum yetiştiremediler .
limon sıkacağı çok kullanışlıymış cnm güle güle kullan . . .
şu jua dove nevresimi göriyim ; bunlardan birini alıcam galiba . . .
gelsinde uzun sürmesi sorun değil . . . çünkü piyasanın yarı fiyatı gerçekten . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?