Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım aldım sana kod : MSTZRK9KTT7 bunu kullan nasılsa kullanılmamıs bugün son gün biliyorsun 35 TL üzerine :)

myzt kodu almış :)) isteyen varsa bende de kod var :))

Son düzenleme:
Sana aldıgım dediğimi dene. Diğeri kullanılmıs demek ki yorumlar almıştım.

Sana aldıgım gıcır yepyeni

Ah keşke bende alışveriş yapabilsem borç çoğaldı daha bişi alamam
Böyle yardımım olsun bari çeyizcilere anlarım halden

ayyyy kullandım kullandımmm çooookkkk teşekkür ederimmm myztttt pinokyoooo turquazzzzz iyi ki varsınız

Son düzenleme:
Aynı renk bıçaklar tabi canım

ayyyy kullandım kullandımmm çooookkkk teşekkür ederimmm myztttt pinokyoooo turquazzzzz iyi ki varsınız

OH hadi gözün aydın canım benim :)
Güle güle kullan

Güzel şeyler almışsın canım ,, o renk bıcakları tercih etmen daha iyi olmus :)

Güzel şeyler almışsın canım ,, o renk bıcakları tercih etmen daha iyi olmus :)

sağol canımmm ben renkli renkli çok severim ikram yaparken tabağın yanında biri kırmızı biri krem güzel durur dedim ondan aklım kırmızıya gitti sonra da takımı bozmayayım dedim aynı renk aldım

kargo takip alanına bakabilirsiniz kızlar benimki yoldaymış içim biraz ferahladı bari ve bende aynı düşünüyorum yetiştiremediler .

limon sıkacağı çok kullanışlıymış cnm güle güle kullan . . .

şu jua dove nevresimi göriyim ;
bunlardan birini alıcam galiba . . .
gelsinde uzun sürmesi sorun değil . . . çünkü piyasanın yarı fiyatı gerçekten . . .

teşekkürler canımmm plastik olanlar benim midemi bulandırıyor o yüzden böyle aldım o nevresimi alamadım ya ona yanarım yatak odamla uyumlu diye kahverengiyi aldım beyaz için nişanlımı ikna edene kadar nevresimin kampanyası tükenmişti yetişemedimmpamuk saten nevresimi 50 ye aldık daha noolsunnn

kızlar dün fairy'nin 14'lü bulaşık makinası tableti 5 lira ya ondan çeyizime stok yapıyım dedim çetinkaya marketden 5 paket aldım kasaya gelince öğrendim ki 2 paket alana kütahya porselenin ikili kahve fincanını hediye ediyolar bende hemen bi paket daha aldım fairy lerimin yanında bi takım kahve fincanı hediye etmiş oldularalacak olan varsa sorsun belki başka marketlerde de geçerlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…