Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar markafoni falan bile gonderim tarihinin dışında 2 3 gün geçiktiriyor bence panik yapmayın benim bi nevresimim geldi gelecektir elbet gelmezse iade olur takmayın bu kadar

kızlar morhipodan cats by luyanonun tabaklarını alacağımda kargo bedava kodu vs var mıdır kargo bedava yapıyorlar mı bazı saatlerde ilk defa alış veriş yapacağım bilmiyorum nasıl yapılıyor çeki fln olan varsa verirse cok sevinirim

kızlar morhipodan çeki olan var mı varsa verirse çok ama çok sevinirim

benim kırmızılı nevresim takımı mı bi arkadaş beğenmişdi buradan bugün markafonide kampanyaya girmiş modaev baslıgı altında
http://www.markafoni.com/product/2291412/
32.99 lira fiyatı baska güzel nevresimlerde var bence

Son düzenleme:
kızlar markafoni çeki olan varsada çok ihticam var
tontitoniden bsyler almak istiyorum baska yerde inidimli varsa tantitoni ordan da alabilirim

bir de ben öğeleden sonra 6 ya kadar kursdayıim marka mosstun kargo bedava kampanyasını hep kaçırıyorum benim yerime bi kod alabilirmisiniz kızlar size ricam
bende 2 tane westwing çeki var ama kodlarını göremiyorum nasıl görebilirim bilen va
rmı hesabıma tanımlanmıs isteyen olursa kodları bulabılırsem bende verebilirim

Son düzenleme:

markafoni çeki verebilirim :) westwing çeklerini de hesabım kısmında indirim kuponları başlığı altında görmen gerekir.

pinokyo6 kuuzum sendede çek bitmiyor heeee D varsa bende istiyorummmmm :))

markafoni de alıcağım olmadığı zaman kodum boşuna gitmesin diye veriyorum. markmost dan alıyorum. sende alabilirsin saat başı 20 kişi 35 TL ve üzeri alışverişler için kullanılıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…