Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

markafoni de alıcağım olmadığı zaman kodum boşuna gitmesin diye veriyorum. markmost dan alıyorum. sende alabilirsin saat başı 20 kişi 35 TL ve üzeri alışverişler için kullanılıyor :))

yaa sorma... nevresim beğendim tek kişilik 27 lira onuda 35 e tamamlamakla uğraşmak istemiyorum... hep çift kişilik çalışıyorum.. kendime tek kişilik nevresim takımı alacam hıhh :)))

Son düzenleme:
markafoni çeki verebilirim :) westwing çeklerini de hesabım kısmında indirim kuponları başlığı altında görmen gerekir.

canım orada bakıyorum kodları kısmına referans yazıyor çok teşekkür ederim canım özel msjla gönderisen çok sevirim çok makbüle geçti

gsm_lee mesajı mı aldın mı ?
canım benim köpüşü çıkardım geldim msjım yarım kalmıs dıyeri onu okledim baktım sen yazmıssın aldım canım çok teşekkür ederim alacağım seyler 60 tl üzeri geçerli olur çok sağol
Ayyyyyyy çok sağol bendim o arkadaş Canım çok ucuz değil mi bu kalitesi nasıl iyimi sence?
canım normal nevresim çok serte de değil yumuşacıkda değil çok rahat kullanılır bence fiyatına göre iyi bir kalitesi var
ben beğendim hoşmuş

Kızlarrr 6.cadde den nevresim takımı ve çerezlik aldımmmm çok mutluyummm çokkk

Polo nevresim takımım:

Paşabahçe çerezliğim

6.cadde den bi nevresim sipariş verdim şimdi sende beğendiğime bakıcam

kızlar altıncıcadde bi siparişim kargoya verildiğinde mail gelmişti kargoya verildi diye bi tanesinide hesabıma girince kargoya verildi olarak gördüm fakat mail gelmedi kargo takip numarası var mı siz nereden takip ediyorsunuz kargolarınızı

altıncı caddeye mail gönder heemn cevap veriyolar hatta link bile yolluyolar

kızlar daybuyday sitesinin ana sayfasında altıncı caddede kullanılmak üzere 40 tl indirim kodu veriyo 100 tl alışverişlerde geçerli bilginiz olsun

caım bi de daha önce alışveriş yaptınmı bilmiyorum ama karog eline ulaşınca anında hesabında 200 tl üzerinde kullanılmak üzere 75 tl yüklüyolar.aynı gün içinde kullanman gerekiyo ama

Son düzenleme:
canım çok güzeller güle güle kullan benimde 30 tl çekim vardı kayıt olduğumda vermişti meğerse 31 mayısta sonmuş kaldım öyle altıncıcadde bı kampanya yok değil mi şuanda

Teşekkür ederim canım benim

Şuan bi kampanya yok altıncı cadde de ama geçen gün bana 50 TL lik çek vermişti.100 TL üzerinde kullanmam için.Çerezliği de ondan aldım 100 e tamamlansın diye.Bana ikisi 57 TL ye geldi yani

çok sağol canım altıncıcaddenın 200 tl üzerine 75 tl ındırımıde devam edıyor kızlar hesabıma tanımlanmış

6.cadde den bi nevresim sipariş verdim şimdi sende beğendiğime bakıcam

canım ben sana altıncıcadde davetiyesi atmıstım senin önceden üyeliğin mi vardı beklıyor gözukuyor davetiyem çünkü yoksa benm davetıyemle mı uye oldun
Efuli__ arkadasımada davetiye atmısım oda bekliyor gözüküyor

Son düzenleme:
canım ben sana altıncıcadde davetiyesi atmıstım senin önceden üyeliğin mi vardı beklıyor gözukuyor davetiyem çünkü yoksa benm davetıyemle mı uye oldun

Önceden üye olmuştum canımm ben o siteye burda okuyupta üye olmuştum keşke senin davetinle üya olsaydım sana da faydası olurdu

morhipooooooooooooooooooooooooooooooooooo
markafoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii indirim çeki olan yok mu kızlar cry yani

Canım markafoniden de alışveriş yaptım şimdi ama hatırlayamıyorum markafoniye senin davetinle mi üye oldumbi bak bakalım hesabına

Önceden üye olmuştum canımm ben o siteye burda okuyupta üye olmuştum keşke senin davetinle üya olsaydım sana da faydası olurdu

valla yaa hiç daha davetiye gönderip de alış veriş yapan olup da bi çek gelmedi kara bahtım kör talihim
bu arada anneme hesap açmıştım oradan ablamı davet ettim alış veriş yapmamıza rağmen ablamın hesabından diğer hesaba 15 tl davetiye indirimi tanımlanmamış ablam alış veriş yapmamış gözüküyor mail attım bakalım sonuç ne olacak

Eveetttt markafoniden bi nevresim takımı daha aldım gsm_lee arkadaşım sayesinde hemide 38 TL'ye

Aslında saat 11 i bekledim markmosttan kargo kodu alayım diye,aldım da ama nevresimin siparişini verirken kodu yazcak biyer bulamadım yani kargo çeki boşa gitti benim saflığım yüzünden

İşte nevresim takımım :

Canım markafoniden de alışveriş yaptım şimdi ama hatırlayamıyorum markafoniye senin davetinle mi üye oldumbi bak bakalım hesabına

ben gönderdim mi bilmiyorum msjları sildim ben bak istersen ama markafoniye baktım davetiyenizi kabul eden yok diyor aslında 4kişiye attım bende anlamadm onların hıc bırı gozukmuyor

bu kavanozlardan alan var mı arkadaşlar. uzaktan çok şirin görünüyorlar. altıncıcadde kampanyası var

500 cc / Plastik Kapak / Cam /Çekme Kapak

farklı renkleri ve boyutlar mevcut bu arada çekme kapak dedikleri nasıl anlamadım :26:

Eklentiler

• $131660M.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…