markafoni de alıcağım olmadığı zaman kodum boşuna gitmesin diye veriyorum. markmost dan alıyorum. sende alabilirsin saat başı 20 kişi 35 TL ve üzeri alışverişler için kullanılıyor :))
markafoni çeki verebilirim :) westwing çeklerini de hesabım kısmında indirim kuponları başlığı altında görmen gerekir.
canım benim köpüşü çıkardım geldim msjım yarım kalmıs dıyeri onu okledim baktım sen yazmıssın aldım canım çok teşekkür ederim alacağım seyler 60 tl üzeri geçerli olur çok sağolgsm_lee mesajı mı aldın mı ?
canım normal nevresim çok serte de değil yumuşacıkda değil çok rahat kullanılır bence fiyatına göre iyi bir kalitesi varAyyyyyyy çok sağol bendim o arkadaşCanım çok ucuz değil mi bu kalitesi nasıl iyimi sence?
ben beğendim hoşmuşEki Görüntüle 439004
kızlar nasıl sizce buu ??
canım benim köpüşü çıkardım geldim msjım yarım kalmıs dıyeri onu okledim baktım sen yazmıssın aldım canım çok teşekkür ederim alacağım seyler 60 tl üzeri geçerli olur çok sağol
canım normal nevresim çok serte de değil yumuşacıkda değil çok rahat kullanılır bence fiyatına göre iyi bir kalitesi var
ben beğendim hoşmuş
Kızlarrr 6.cadde den nevresim takımı ve çerezlik aldımmmm çok mutluyummm çokkk
Polo nevresim takımım:
Eki Görüntüle 439006
Paşabahçe çerezliğim
Eki Görüntüle 439007
kızlar altıncıcadde bi siparişim kargoya verildiğinde mail gelmişti kargoya verildi diye bi tanesinide hesabıma girince kargoya verildi olarak gördüm fakat mail gelmedi kargo takip numarası var mı siz nereden takip ediyorsunuz kargolarınızı
canım çok güzeller güle güle kullan benimde 30 tl çekim vardı kayıt olduğumda vermişti meğerse 31 mayısta sonmuş kaldım öylealtıncıcadde bı kampanya yok değil mi şuanda
altıncı caddeye mail gönder heemn cevap veriyolar hatta link bile yolluyolar
kızlar daybuyday sitesinin ana sayfasında altıncı caddede kullanılmak üzere 40 tl indirim kodu veriyo 100 tl alışverişlerde geçerli bilginiz olsun
caım bi de daha önce alışveriş yaptınmı bilmiyorum ama karog eline ulaşınca anında hesabında 200 tl üzerinde kullanılmak üzere 75 tl yüklüyolar.aynı gün içinde kullanman gerekiyo ama
6.cadde den bi nevresim sipariş verdim şimdi sende beğendiğime bakıcam
canım ben sana altıncıcadde davetiyesi atmıstım senin önceden üyeliğin mi vardı beklıyor gözukuyor davetiyem çünkü yoksa benm davetıyemle mı uye oldun
canım ben sana altıncıcadde davetiyesi atmıstım senin önceden üyeliğin mi vardı beklıyor gözukuyor davetiyem çünkü yoksa benm davetıyemle mı uye oldun
Efuli__ arkadasımada davetiye atmısım oda bekliyor gözüküyor
Önceden üye olmuştum canımm ben o siteye burda okuyupta üye olmuştum keşke senin davetinle üya olsaydım sana da faydası olurdu
Canım markafoniden de alışveriş yaptım şimdi ama hatırlayamıyorum markafoniye senin davetinle mi üye oldumbi bak bakalım hesabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?