Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım güle güle kullan kod yazma yerıne yazıyorsun canım aynı yere

benimde hoşuma gittiler güzeller bence ama nasıldır hiç bilmiyorum

Teşekkür ederim canım napalım 5 tl fazla oldu
kullanım süresi bugün mü kargo kodunun yoksa dursun yine kullanırsın banada pinokyo verdi çok sağolsun aksam alıcam bende
bugün kullanım sonsa birine verirsin artık kullanır

kullanım süresi bugün mü kargo kodunun yoksa dursun yine kullanırsın banada pinokyo verdi çok sağolsun aksam alıcam bende
bugün kullanım sonsa birine verirsin artık kullanır

Canım siteden çıktım ben almadım kargo kodunu ama ihtiyacı olan varsa tekrar alırım kod.Bugün bitiyomuş süresi napalım kısmet değilmiş

kızlar tupperware tinimininin en buyuk 4.2 litre fotodaki 36 liraya bıraktı satıcı
birde şeker kabı gibi pembe var küçük onuda 8 tlye bıraktı tek parmaklar serisi teki 8 lira fotodaki pembe yuvarlak 4 lü setin tanesi iyimi sizce alıym mı

Son düzenleme:

gayet iyi canım ben indirim zamanında almıştım aynı fiyatlara her ikisindeden var özellikle tek parmaklar harika çok sıkı kapanıyo

hakkaten çok tatlı bi şey bu ya . . .​

hakkaten çok tatlı bi şey bu ya . . .​

bende çok beğendim. altıncıcadde çeklerden ziyade kargo bedava yapsa iyi olucak. alıcak bişey bulamıyorum :44: yarın için bi süpriz düşünse meselaaa 12.00-15.00 arası kargo bedava yapsa limit koymadan çok süper olur :))

Son düzenleme:

pino var ya aklımı okudun ya . . .

day buy day de yazmıyo arkadaşlar nerde ben mi göremedim gördüteniz yazın lütfen alacaklarım var hala

internetten mi alıyosun cnm . . . fiyatları iyi . . .​
yok canım bizim sınıftan bi arkadaşın annesi yapıyormuş ondan alacağım 2 taksit yaparım dedi öyle alacağım
gayet iyi canım ben indirim zamanında almıştım aynı fiyatlara her ikisindeden var özellikle tek parmaklar harika çok sıkı kapanıyo
o zaman tek parmaklardan 2 tane alıyım hem iyi hemde uygunsa fiyatı
day buy day de yazmıyo arkadaşlar nerde ben mi göremedim gördüteniz yazın lütfen alacaklarım var hala

canım altıncıcadde indirimini mi diyorsun DBD040 altıncıcadde 100 tl ye 40 tl ındırım

kızlar dedemlerdeydım eve geç geldiğim için kargo kodu geçersiz oldu sanırım 12den sonra işlemedi
prof üye ettim oradan kargo için kod geldı bu sefer onu kullanınca ındırım çeki kullanamıyorum sırf 20 tl ındırım olacak diye special k aldım almıycam valla çok sinirlendim

morhipodan kahvaltı tabaklarınıda aldım 15 tl lik çekle bonusumdaki puanlarıda kullanabılırsınız dediler ama ben iade falan olunca sorun oluyor diye kullanmadım güzel yani bu sanırım kartdaki puanları kullanmak ama taksti seçeneği az galiba 50 tl üzeri tuttu 2 taksit verdi sadece
bu arada altıncı caddeden aldıgım uyku setim dün meğerse gelmiş ablam söylemeyi unutmuş

westwing 100 tl üzeri 30 tl indirim çekim var isteyene verebilirim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…