Eveetttt markafoniden bi nevresim takımı daha aldım gsm_lee arkadaşım sayesinde hemide 38 TL'ye
Aslında saat 11 i bekledim markmosttan kargo kodu alayım diye,aldım da ama nevresimin siparişini verirken kodu yazcak biyer bulamadım yani kargo çeki boşa gitti benim saflığım yüzünden
İşte nevresim takımım :Eki Görüntüle 439090
bu kavanozlardan alan var mı arkadaşlar. uzaktan çok şirin görünüyorlar. altıncıcadde kampanyası var
500 cc / Plastik Kapak / Cam /Çekme Kapak
farklı renkleri ve boyutlar mevcut bu arada çekme kapak dedikleri nasıl anlamadım :26:
canım güle güle kullan kod yazma yerıne yazıyorsun canım aynı yere
kullanım süresi bugün mü kargo kodunun yoksa dursun yine kullanırsın banada pinokyo verdi çok sağolsun aksam alıcam bendeTeşekkür ederim canım napalım 5 tl fazla oldu
kullanım süresi bugün mü kargo kodunun yoksa dursun yine kullanırsın banada pinokyo verdi çok sağolsun aksam alıcam bende
bugün kullanım sonsa birine verirsin artık kullanır
kullanım süresi bugün mü kargo kodunun yoksa dursun yine kullanırsın banada pinokyo verdi çok sağolsun aksam alıcam bende
bugün kullanım sonsa birine verirsin artık kullanır
Eki Görüntüle 439101 Eki Görüntüle 439102
tek kişilik nevresim takımı.. mavi benim pembeyide kardeşime aldım :))
kızlar tupperware tinimininin en buyuk 4.2 litre fotodaki Eki Görüntüle 439114 36 liraya bıraktı satıcı
birde şeker kabı gibi pembe var küçük onuda 8 tlye bıraktı tek parmaklar serisi teki 8 lira fotodaki pembe yuvarlak 4 lü setin tanesi Eki Görüntüle 439119 iyimi sizce alıym mı
kızlar tupperware tinimininin en buyuk 4.2 litre fotodaki Eki Görüntüle 439114 36 liraya bıraktı satıcı
birde şeker kabı gibi pembe var küçük onuda 8 tlye bıraktı tek parmaklar serisi teki 8 lira fotodaki pembe yuvarlak 4 lü setin tanesi Eki Görüntüle 439119 iyimi sizce alıym mı
bu kavanozlardan alan var mı arkadaşlar. uzaktan çok şirin görünüyorlar. altıncıcadde kampanyası var
500 cc / Plastik Kapak / Cam /Çekme Kapak
farklı renkleri ve boyutlar mevcut bu arada çekme kapak dedikleri nasıl anlamadım :26:
hakkaten çok tatlı bi şey bu ya . . .
bende çok beğendim. altıncıcadde çeklerden ziyade kargo bedava yapsa iyi olucak. alıcak bişey bulamıyorum :44: yarın için bi süpriz düşünse meselaaa 12.00-15.00 arası kargo bedava yapsa limit koymadan çok süper olur :))
yok canım bizim sınıftan bi arkadaşın annesi yapıyormuş ondan alacağım 2 taksit yaparım dedi öyle alacağım
internetten mi alıyosun cnm . . . fiyatları iyi . . .
o zaman tek parmaklardan 2 tane alıyım hem iyi hemde uygunsa fiyatıgayet iyi canım ben indirim zamanında almıştım aynı fiyatlara her ikisindeden var özellikle tek parmaklar harika çok sıkı kapanıyo
day buy day de yazmıyo arkadaşlar nerde ben mi göremedim gördüteniz yazın lütfen alacaklarım var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?