Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar çeyizime küçük ev aletlerinden hiiç almadım tost mak.blender vs.... nerden alayım sizce kredi kartı kulnmıyorum artık homebravo diye bir site var korkmaz ın ürünleri var onu mu denesem... ACİLL Yardım 18:

kızlar daybuyday nasıl güvenilir mi ? siparişler erkenmi geç mi gelyior ?? acil yardımlarınızı beklyorum :))

bence 2. gayet güzelmiş
canım kredi kartı kullanmıyorsun evinin yakınlarından boch vestel falan o yerlerden elden taksitle al derim boch tercih edebilirsin
kızlar daybuyday nasıl güvenilir mi ? siparişler erkenmi geç mi gelyior ?? acil yardımlarınızı beklyorum :))
canım güvenilir herkes alış veriş yapıyor sorun yaşayan yok
kızlar sizce birinci olan mı 10 tl ye gelecek pamuk saten
Eki Görüntüle 439849
Yoksa ikisi mi taç pembe olan tek kişilik ikisi 30 tl ye gelecek
Eki Görüntüle 439850 Eki Görüntüle 439851
canım bence pembe güzel ama tek kişilik misafire mi kullancaksın gelen hep 2 kişi geliyor bide çek yat olsun yatak olsun hep 2kişilik oluyor genelde yinede sen bilirsin misafirde olsa 2 kişilik al bence en azından tek kişiye de kullanıyorsun 2 kişiliği ama tek kiliği 2 kişiye kullanamıyorsun
tabi karar senin

Saol canım aldım ben ilk resimdeki pamuk sateni aldım 9.9 tl ye geldi

kızlar daybuydaydan 10 tl cekım var bugün son kargo bedavada yapmadılar alacak bır seyler bulabıldınız mı ben bsy bulamadım ama kendıme mı bsyler alsam

Ben aldım yaa canım neden yokmuş
Bu arada bende markafoninin 20 tl lik daha çeki var ama 75 tl de kullanılıyor.Yani 75 tl bir şey alınca 30 tl düştü ama kullanmadım daha

10 tl çekle pamuk saten alınmaz herhalde canım ya da biz almayız :))) alan olabilir belki

10 tl çeke 60 tl limit koymuşlar , limangoya baktım ama alınacak bir şey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…