- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
10 tl çekle pamuk saten alınmaz herhalde canımya da biz almayız :))) alan olabilir belki
10 tl çeke 60 tl limit koymuşlar, limangoya baktım ama alınacak bir şey göremedim
Bence de çok sacma o kadar çeke 60 tl limit.Alacagın bir şey varsa sana da veririm 20 tl lik kod.ama 75 tl lik alman lazım.10 tl yi de birleştirebilirsin
Canım aslında gürallardan bardak alacktım ben iki takım almıştım, bir takım kırık gelmişti geri yollamıştım onu tamamlayacaktım 9,99 tl o da 10 tl çeke o yüzden sevinmiştimama olmadı şu an alacak bir şey göremedim cnm çok sağol burada cnm benim :)))
Ne demek canım arkadas degıl mıyızAlacagın bir şey oldugunda söylersin veririm canım
kızlar daybuyday de hediye çeki olan varmı ??? Sipariş vercemde ben
kızlar daybuyday de hediye çeki olan varmı ??? Sipariş vercemde ben
ben veririm canım ben bsy almıycam bulamadımda çek çek derken baya birikiyor borçlar özel msjla atıyorum bugun son ama
gsm_lee ve diğer arkadaşlar guzelbifırsat.com dan alışveriş yaptınız mı acaba
canım şimdi kullancam sevinirim verirsen ama ilerde kullanıcaksan kalsın sendeEkinciğim istiyorsan sana markafoni çeki vereyım şimdi kullanacaksan ama.
canım valla kuponlarımdan kopyaladım verdım fıkırmetreden almıstım acaba hesabamı tanımlanıyor anlamdmgsm_lee canım bu kodu geçersiz diyo :SS
Canım ilerde kullanırım kullanmam bilmiyorum ama işini görecekse vereyim.Hesabına tanımlı 10 tl çekle birlikte kullanabilirsin bunu msjla yolluyorumcanım şimdi kullancam sevinirim verirsen ama ilerde kullanıcaksan kalsın sende
birde kargo cekıyle kullanılmıyor anlamadım gitti
sağol canım 109 lıra tuttu benımkıler bsylerı ellyıcem sanırım çok teşekkür ettimCanım ilerde kullanırım kullanmam bilmiyorum ama işini görecekse vereyim.Hesabına tanımlı 10 tl çekle birlikte kullanabilirsin bunu msjla yolluyorum
canım valla kuponlarımdan kopyaladım verdım fıkırmetreden almıstım acaba hesabamı tanımlanıyor anlamdm
Ben yaptım canım güvenilir bir site
sağol canım 109 lıra tuttu benımkıler bsylerı ellyıcem sanırım çok teşekkür ettim
neyse canım sagol yinede :)) aman ne fikirmetreymiş o öyle püfff başlarım onların çekine yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?