Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

10 tl çekle pamuk saten alınmaz herhalde canım ya da biz almayız :))) alan olabilir belki

10 tl çeke 60 tl limit koymuşlar , limangoya baktım ama alınacak bir şey göremedim

Bence de çok sacma o kadar çeke 60 tl limit.Alacagın bir şey varsa sana da veririm 20 tl lik kod.ama 75 tl lik alman lazım.10 tl yi de birleştirebilirsin

Bence de çok sacma o kadar çeke 60 tl limit.Alacagın bir şey varsa sana da veririm 20 tl lik kod.ama 75 tl lik alman lazım.10 tl yi de birleştirebilirsin

Canım aslında gürallardan bardak alacktım ben iki takım almıştım, bir takım kırık gelmişti geri yollamıştım onu tamamlayacaktım 9,99 tl o da 10 tl çeke o yüzden sevinmiştim ama olmadı şu an alacak bir şey göremedim cnm çok sağol burada cnm benim :)))

Ne demek canım arkadas degıl mıyız Alacagın bir şey oldugunda söylersin veririm canım

kızlar akşamları limangoya girin 10 tl hediye çeki veriyo :))

ben bu geceleği o çekle 12 tl ye almıştım

benim markafoniden alacaklarım var ama kargo çekiyle indirim çeki birlikte kullanılmıyor kızlar neden
duygucum ben 75 tl yı gecıyor ıstersen bana verebılırsın tabı kullanmayacaksan turkuaz almayacaksa

kızlar daybuyday de hediye çeki olan varmı ??? Sipariş vercemde ben

ben veririm canım ben bsy almıycam bulamadımda çek çek derken baya birikiyor borçlar özel msjla atıyorum bugun son ama

gsm_lee ve diğer arkadaşlar guzelbifırsat.com dan alışveriş yaptınız mı acaba

Ekinciğim istiyorsan sana markafoni çeki vereyım şimdi kullanacaksan ama.
canım şimdi kullancam sevinirim verirsen ama ilerde kullanıcaksan kalsın sende
birde kargo cekıyle kullanılmıyor anlamadım gitti
gsm_lee canım bu kodu geçersiz diyo :SS
canım valla kuponlarımdan kopyaladım verdım fıkırmetreden almıstım acaba hesabamı tanımlanıyor anlamdm

canım şimdi kullancam sevinirim verirsen ama ilerde kullanıcaksan kalsın sende
birde kargo cekıyle kullanılmıyor anlamadım gitti
Canım ilerde kullanırım kullanmam bilmiyorum ama işini görecekse vereyim.Hesabına tanımlı 10 tl çekle birlikte kullanabilirsin bunu msjla yolluyorum

canım valla kuponlarımdan kopyaladım verdım fıkırmetreden almıstım acaba hesabamı tanımlanıyor anlamdm[/QUOTE]

neyse canım sagol yinede :)) aman ne fikirmetreymiş o öyle püfff başlarım onların çekine yaa...

Canım ilerde kullanırım kullanmam bilmiyorum ama işini görecekse vereyim.Hesabına tanımlı 10 tl çekle birlikte kullanabilirsin bunu msjla yolluyorum
sağol canım 109 lıra tuttu benımkıler bsylerı ellyıcem sanırım çok teşekkür ettim
canım valla kuponlarımdan kopyaladım verdım fıkırmetreden almıstım acaba hesabamı tanımlanıyor anlamdm

neyse canım sagol yinede :)) aman ne fikirmetreymiş o öyle püfff başlarım onların çekine yaa...[/QUOTE]

:) valla kulanamıycam kaldı öyle anlamadm keske olsaydı sana

sağol canım 109 lıra tuttu benımkıler bsylerı ellyıcem sanırım çok teşekkür ettim

neyse canım sagol yinede :)) aman ne fikirmetreymiş o öyle püfff başlarım onların çekine yaa...

:) valla kulanamıycam kaldı öyle anlamadm keske olsaydı sana[/QUOTE]

olsun canım yaa önemli değil :) denerim yine gün içinde olursa olur olmazsa olmaz yapacak bir şey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…