Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar tantitoninin sitesinde indirim var mı biliyormusunuz
bu cupcake kule gibi üst üste olanı bu 7. 99 bu sitesinde 14 lira sizce hangisi tanesi ikiside 18 cm

Ayy bugun altıncı caddeye baktım da ne güzel şeyler gelmiş. Cemile var ondan sonra yazlık pikeler :) Zenny home da cicili bicili havlular. Alasım geldi güvenemiyorum da artık ama napıcam ben yaaa isyeeaağn

tekli olan daha güzel bence canım

canım onda indirim olmayınca diğerini aldım biri 8 lira biri 14 lira tekli olan
diğerini aldım artık 3lü kuruyemişliğinide aldımset yaptım bıçağınıda aldım güzel oldu çok teşekkür ederim

fiyat kısmını anlamamışım canım ben iyi yapmışsın öyleyse o da çok tatlı güzel günlerde kullann

kızlar ben çıkıyorum aksama görüşürüz duygucum sana tekrar çok teşekkür ediyorum hepinizi komacan öptüm

markafoniye mail atmıştım şiparişim ne oldu diye hemen kargoya vermişler bilseydim böle yapacaklarını daha önce yazardım :26:

kızlar daybuyday den nişanlıma aldım bunları nasıl?? bohçaya koyacam :) ayakkabıyada zizigodan aldım..

bohçaya koyacaklarım;
ayakkabı
terklik
atlet
boxer
gömlek
tişört resimdeki kırmızı ve siyahı aldm
pijama resimdeki
pantolon
kemer cüzdan set olarak alacam
damat havlusu
lif
traş takımı
parfüm
krem
rolon

kızlar başka ne konur sizce ???

Eklentiler

• $116294_01.JPG_2.webp
    264 bayt · Görüntüleme: 28
kızlar aldıklarımın kampanya süresi 2 gün sonra bitiyor.. sevkiyat 12 ile 28 haziran diyor kaç günde geçerki elime ?? cumaya kadar gelmesi gerekiyo bana :S

kızlar aldıklarımın kampanya süresi 2 gün sonra bitiyor.. sevkiyat 12 ile 28 haziran diyor kaç günde geçerki elime ?? cumaya kadar gelmesi gerekiyo bana :S

hemen 12-13 ünde kargoya verirlerse eline ulaşır. yurt içi kargoyla çalışıyor çok hızlılar. mail at istersen durumunu bildir belki sana özel bişey yaparlar :) ben çok beklememiştim gerçi belli de olmaz şans

Sonunda yani sonunda kargoya vermişler paketlerimi azar bagır cagır bu kadar oldu daha ugramam hayatta ben bu siteye(altıncıcadde),, yanlız iyi halt ettiler ben şehir dısında olacagım pazar günü, yarın kaça kadar teslimat yapıyor bu yurtiçi kargo ?
Biliyor musunuz ?

Ben daybuyday dan bugün nevresim aldım kargoya verilmiş bile.Şoklardayım,süper :)))

trendyol ve hepsiburadadan başka tanımam

ay inşallah canım yaa hafta kayınvalidemlere gidecez cünkü yetişmesi gerekiyo :S mail attım bile bakalım artık şansımızı görcez :))

canım sende altıncıcadde magdurumusun

ay inşallah canım yaa hafta kayınvalidemlere gidecez cünkü yetişmesi gerekiyo :S mail attım bile bakalım artık şansımızı görcez :))

gözünaydın canım.. benim birisi elime ulaştı biriside kargoya verilmiş ama 3 tanesinden ses yok hala :S bende bir sürü mesaj attım mail attım ama nafile...

gözünaydın canım.. benim birisi elime ulaştı biriside kargoya verilmiş ama 3 tanesinden ses yok hala :S bende bir sürü mesaj attım mail attım ama nafile...

saol canım bakalım yarın kaç gibi gelcek cmt günü kaca kadar calısıyorum bilmiorum kargo.
bende sehirdısında olcam ya gelmesi gerek yarın :/
fırın ve ütü almıstım ben ya sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…