kızlar tantitoninin sitesinde indirim var mı biliyormusunuz
bu cupcake kule gibi üst üste olanıEki Görüntüle 439915 bu 7. 99 Eki Görüntüle 439916 bu sitesinde 14 lira sizce hangisi tanesi ikiside 18 cm
tekli olan daha güzel bence canım
canım onda indirim olmayınca diğerini aldım biri 8 lira biri 14 lira tekli olan
diğerini aldım artık 3lü kuruyemişliğinide aldımset yaptım bıçağınıda aldım güzel oldu çok teşekkür ederim
fiyat kısmını anlamamışım canım ben iyi yapmışsın öyleyse o da çok tatlı güzel günlerde kullann
kızlar aldıklarımın kampanya süresi 2 gün sonra bitiyor.. sevkiyat 12 ile 28 haziran diyor kaç günde geçerki elime ?? cumaya kadar gelmesi gerekiyo bana :S
ay inşallah canım yaa hafta kayınvalidemlere gidecez cünkü yetişmesi gerekiyo :S mail attım bile bakalım artık şansımızı görcez :))
hemen 12-13 ünde kargoya verirlerse eline ulaşır. yurt içi kargoyla çalışıyor çok hızlılar. mail at istersen durumunu bildir belki sana özel bişey yaparlar :) ben çok beklememiştim gerçi belli de olmaz şans
Sonunda yani sonunda kargoya vermişler paketlerimi azar bagır cagır bu kadar oldu daha ugramam hayatta ben bu siteye(altıncıcadde),, yanlız iyi halt ettiler ben şehir dısında olacagım pazar günü, yarın kaça kadar teslimat yapıyor bu yurtiçi kargo ?
Biliyor musunuz ?
gözünaydın canım.. benim birisi elime ulaştı biriside kargoya verilmiş ama 3 tanesinden ses yok hala :S bende bir sürü mesaj attım mail attım ama nafile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?