saol canım bakalım yarın kaç gibi gelcek cmt günü kaca kadar calısıyorum bilmiorum kargo.
bende sehirdısında olcam ya gelmesi gerek yarın :/
fırın ve ütü almıstım ben ya sen ?
canım kargoyu ara söyle o zaman öncelik sana tanırlarşu herkesin aldığı beyaz nevresimden aldım :) yatak örtü arçelik mikro dalga fırın nevresim kek kalıbı hiç biri verilmedi daha... pike takımım elime ulaştı tencereleride vermişler kargoya...
canım benim o mail bana geleli ne oldu ama hala tık yok göndermediler :S senin fırının neydi
kızlar morhipodan çeki olan var mı varsa verirse çok ama çok sevinirim
ay deli oldum sorma kargoyu arıcamda koymuslar oraya bi afedersin .küz halden anlamıyo ben dediklerini anlamıyorum.
nereli olursa ol şivenle ne konusuosun benle ya .yı.
arıcam yine o çıkcak densiz.
Hadi bakalım sag salim kavusalım ceyizlerimize :)
fırınım arçeliğin ızgaralı gri olan canım :) mikrodalga desem daha ii olcak
benim kırmızılı nevresim takımı mı bi arkadaş beğenmişdi buradan bugün markafonide kampanyaya girmiş modaev baslıgı altında
http://www.markafoni.com/product/2291412/ Eki Görüntüle 438961
32.99 lira fiyatı baska güzel nevresimlerde var bence
madan'a
canım sipaşimlerinden kargom nerede ya da kargo takibi neyse o butonu görebiliyor musun ben göremiyorumsisteme geçmemiş sanırım.
madan'a
canım sipaşimlerinden kargom nerede ya da kargo takibi neyse o butonu görebiliyor musun ben göremiyorumsisteme geçmemiş sanırım.
canım erken gidip kargoya alma şansın varsa onu dene olmazsa.. benimde aynı fırın :)) ama hala verilmemiş yaa ben mail atarak tekrar stoğa koydurmuştum o yüzden geç gelecek galibaeline geçince beni bilgilendirirsen sevinirim canım..
şipariş durumunda kargoya verildi diye yazıyorsa hemen altındaki yazıya tıkla. uzunca bir yazı buraya tıklayarak şipariş takibi yapabilirsiniz gibilerinden bişey yazıyor sanırım
ama onlar erkenden dagıtıma cıkmıyor mu :44::44:
paketim kargoda olurmu ki şöyle yaparım ararım paketim kalsın ben alayım derim orasıda uzak bize ya nasıl tasırım ki koliyi tam yanımızdaydılar tasındılar :/
tamam canım bilgilendiririm tabi ne demek merak etme yazarım buraya
yadaaa arar o densize en erken teslimat yapmanızı istiyorum derim ne bilim yaparım birşeyler
ah bu çeyiz aşkı yedi öldürdü beni ya
Tamam canım saol ama suanda sadece kargoya verildi yazısı var öyle uzunca bi yazı yok
Belkide vermediler he kandırıyor olmasınlar :/
o zaman kargoya gönderilmiştir daha kargo şirketi sisteme giriş yapmamıştır.
bence 2. gayet güzelmiş
canım kredi kartı kullanmıyorsun evinin yakınlarından boch vestel falan o yerlerden elden taksitle al derim boch tercih edebilirsin
canım güvenilir herkes alış veriş yapıyor sorun yaşayan yok
canım bence pembe güzel ama tek kişilik misafire mi kullancaksın gelen hep 2 kişi geliyor bide çek yat olsun yatak olsun hep 2kişilik oluyor genelde yinede sen bilirsin misafirde olsa 2 kişilik al bence en azından tek kişiye de kullanıyorsun 2 kişiliği ama tek kiliği 2 kişiye kullanamıyorsun
tabi karar senin
canım erken gidip kargoya alma şansın varsa onu dene olmazsa.. benimde aynı fırın :)) ama hala verilmemiş yaa ben mail atarak tekrar stoğa koydurmuştum o yüzden geç gelecek galibaeline geçince beni bilgilendirirsen sevinirim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?