Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

altıncıcadde tlfona bakan nuran hanımda artık arkadas olcaktık kargoya verilmeseydi

bana dün böyle mail attılar

29.05.2012 tarihinde vermiş olduğunuz siparişinizdeki ürün tedarikçi firmadan tarafımıza geç iletildiği için teslimat tarihinde bir sapma söz konusu olmuştur. Bu gecikmeden dolayı sizlerden özür dileriz. Ürününüz bugün itibariyle paketleme aşamasına alınacak olup yarın itibariyle teslimat adresinize sevk edilecektir. Hızlandırılması için de ilgili departmanımıza bildirim yapılmıştır. Kargoya verildiği zaman bilgilendirilecek olup dilerseniz site üzerinden “Hesabım-Siparişlerim” bölümünden de siparişinizin takibini yapabilirsiniz.

Bugünde anca verdiler kargoya haspinallah

saol canım bakalım yarın kaç gibi gelcek cmt günü kaca kadar calısıyorum bilmiorum kargo.
bende sehirdısında olcam ya gelmesi gerek yarın :/
fırın ve ütü almıstım ben ya sen ?

canım kargoyu ara söyle o zaman öncelik sana tanırlar şu herkesin aldığı beyaz nevresimden aldım :) yatak örtü arçelik mikro dalga fırın nevresim kek kalıbı hiç biri verilmedi daha... pike takımım elime ulaştı tencereleride vermişler kargoya...

canım benim o mail bana geleli ne oldu ama hala tık yok göndermediler :S senin fırının neydi

ay deli oldum sorma kargoyu arıcamda koymuslar oraya bi afedersin .küz halden anlamıyo ben dediklerini anlamıyorum.
nereli olursa ol şivenle ne konusuosun benle ya .yı.
arıcam yine o çıkcak densiz.
Hadi bakalım sag salim kavusalım ceyizlerimize :)

fırınım arçeliğin ızgaralı gri olan canım :) mikrodalga desem daha ii olcak

Son düzenleme:
madan'a

canım sipaşimlerinden kargom nerede ya da kargo takibi neyse o butonu görebiliyor musun ben göremiyorum sisteme geçmemiş sanırım.

canım erken gidip kargoya alma şansın varsa onu dene olmazsa.. benimde aynı fırın :)) ama hala verilmemiş yaa ben mail atarak tekrar stoğa koydurmuştum o yüzden geç gelecek galiba eline geçince beni bilgilendirirsen sevinirim canım..

madan'a

canım sipaşimlerinden kargom nerede ya da kargo takibi neyse o butonu görebiliyor musun ben göremiyorum sisteme geçmemiş sanırım.

6.cadde de şipariş durumunda kargoya verildi diye yazıyorsa hemen altındaki yazıya tıkla. uzunca bir yazı buraya tıklayarak şipariş takibi yapabilirsiniz gibilerinden bişey yazıyor sanırım

SİPARİŞ DETAYI
Sipariş Durumu: Kargoya verildi
Buraya tıklayarak kargo durumunuzu kontrol edebilirsiniz.

eski şiparişlerimden baktım

Son düzenleme:

ama onlar erkenden dagıtıma cıkmıyor mu :44::44:
paketim kargoda olurmu ki şöyle yaparım ararım paketim kalsın ben alayım derim orasıda uzak bize ya nasıl tasırım ki koliyi tam yanımızdaydılar tasındılar :/
tamam canım bilgilendiririm tabi ne demek merak etme yazarım buraya
yadaaa arar o densize en erken teslimat yapmanızı istiyorum derim ne bilim yaparım birşeyler
ah bu çeyiz aşkı yedi öldürdü beni ya

şipariş durumunda kargoya verildi diye yazıyorsa hemen altındaki yazıya tıkla. uzunca bir yazı buraya tıklayarak şipariş takibi yapabilirsiniz gibilerinden bişey yazıyor sanırım

Tamam canım saol ama suanda sadece kargoya verildi yazısı var öyle uzunca bi yazı yok
Belkide vermediler he kandırıyor olmasınlar :/

valla ben su altıncıcadde nuran hanıma bi döneyim hiç haberim yok gibi, siparişim hakkında bilgi almak istiyorum diyeyim :)
bakalım ne dicek,,, bunlar sanırım vermedi kargoya ya ay oof delircem :44::44:

olmazsa öyle yaparsın canım... olsun güzel telaşeler bunlar :) Allah hepimize güle güle mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin..

aradım bu sefer gökhan bey cıktı
siparişim hakkında bilgi almak istiyorum dedim sipariş numarasını istedi neyse verdim baktı kargoya verilmiş fakat sanırım yeni oldugu için sisteme geçmemiş dedi.
dedim ki verildi yani değil mi bu bir sus payı değil
verildi verildi diyor, ve depoları kocaelindeymiş kocaelinden yola cıkcak siparişler yarına yetişir mi zor :/
4e kadar teslim varmıs kargoda:/

evet madan güzel telaşlar dediğn gibi, inşallah geldiklerinde bi kusur yoktur birde iade ile ugrasmak istemiyorum

ben misafir için olan çift kişilik nevresimlerimi nerdeyse hiç kullanmıyorum. çekyatlarda özellikle iki kişilik yorgan çok zor oluyor. ve gelen misafirler hep çift olmuyor.
hatta olsa bile 1 tanesi yetiyor. ayrıca ben genelde ayrı seriyorum karı koca zaten gelen bi günlük geliyor. çekyatlarda iki kişi çok zor olur. ben tecrübe yaşamış olarak misafire tek kişilik nevresim diyorum

canım benim mikrodalgam kargoya verilmiş 3 gündür böyle yazıyo ama ne gelen var ne giden 10 kez falan aramışımdır altıncı caddeyi 6 haziranda bizden çıkış yapıldı diyor vaalla aldığıma alacağıma pişman ettiler

ay canım benim bende sana mesaj atayım diyordum gledimi diye.. kargoyu aradınmı tatlım ?? Benim o bile yazmyor yaa hala tedarik ediliyo yazıyo :S aynen valla pişman oldum bende.. tencerelerim verilmiş bakalım onlar ne zaman elime geçecek.. gelince haber et canım beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…