Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar 2 tane tek kişilik nevresim almıştım markafoniden iptal ettim onları.. kargo bdeli vs 60 tutuyrdu ilk önce 10 lira çekimi kullandım sonra kargo çekini kullandım tekrar sipariş verdim 10 tl karım oldu... Ayıp ettimmiki markafoniye

canım 3 gündür aramadığım yer kalmadıki altıncı caddeyi arıyorum kargo takip numarası vermiyolar şubeyi 3 gündür arıyorum yok adıma kargo yok en son genel merkezi aradım yurtiçii kargonun adınıza ve adresinize herhangi bir kargo yoktur diyorlar:Q eğer kargoya verildi yazıyorsa inanmayın kızlar bende tam 3 gündür kargoya verildi yazıyor reeesmenn yalan söylüyorlar oyalıyorlar bizi

Canım zannedersem durum bende de aynı.Beni dün aradılar kargoya verildi dediler.Kargo takip yok.Kargoyu aradım adınıza kargo yok dediler.Altıncı caddeyi yeniden aradım link çıkmamıs hata oldu heralde sorunu düzeltelim dediler ama herkese aynı numarayı oynuyorlar demek

Hadiyaaa :S beklemeye devam desene.. neyse canım iyi tarafından bakalım yarın evlenmiyoruz nasıl olsa gelsinde geç gelsin napalım artık...

kesinlikle canım resmen kandırılıyoruz açıkca tedarik edemedik demelerini tercih ederdim 3 günde kargo mu gelmezmiş hiç

Kızlar bugun kampanyaları çok begenmiştim altıncı cadde'de hatta bi cesaret alacaktım da bişiler.. Ama şimdi sizden görüyorum da resmen yaptıkları sahtekarlık.. Yazık! Benim nevresimim gelmiş, az önce evi aradım. Allahım sorunsuz olsa bari...
İnşallah sizinkiler de bir an önce gelir. :109:

Son düzenleme:
alla alla bu altıncı cadde niye böyle yaptı ki ya üzüldüm kızlar :44: ben 2 sipariş verdim ikiside aynı anda geldi aralarında 1hafta olmasına rağmen hiç sorun yaşamadım acaba işlerimi açıldı yetiştiremiyorlar mı yada tedarikçilerinde sorun var galiba

Eğer ürünleri yetiştiremeyeceklerse indirim yapmamalılar çünkü böyle de müşteri kaybediyorlar.Ben şahsen sorun yaşamadım ama kandırdılarsa ayıp yani.En azından de ki 1 ay sonra gelecek.

al bendende o kadar. bende 5 kere alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım. sanırım şipariş edilen ürünlerden kaynaklandı. niye böle oldu anlamadım :44:

Çok pislikler gerçeknten midem bulandı bu siteden asla girmicem bir daha şu ürünlerim gelsin üyeliğimi iptal edicem.
Kargoya verildi yazıor bendede ama tkaip makip hala bişi yok, aldım basıma belayı kahretsin ya harbi kahretsin..

Yeni verildiği anda evet sistemde belirmez hemen görünmüyor takip ama diğer sitelerde bu kadar sürmüyordu bunlar yalan söylüyor bize sus payı veriyorlar.
Allah cezalarını versin iyice sinirlerim bozuldu.

allahım suraya bak ya aynı aynı takip makip yok ne yapıcaz kızlar allah karetsin bunları deli olcam ya
bende kargoya verildi yazınca seviniyordum.
hepimize geçmiş olsun onlara yapacaklarımı ii bilirim.
bu kadar yalancılık görmedim ya allah kahretsin nerden cıktı karsıma bu site kahretsin ay pislikler

tekrar aradım bu sefer cok fena bagırdım resmen annem diyor noluyor kızdım neler söyledim,, arkadaslarıma bile aynı şekilde konusuyorsunuz kago verildi yazıyor kimisine 3 gün ne gelen var ne giden diyor peki neden bizi kandırıyorsunuz oyalıyorsunuz oraya o yazıyı cakarak bize sus payı verdiğinizi sanıyorsunuz dedim.
yemin ediyorum yasal haklarıma basvuurum bu kadar insanı oyalamaya hakkınız yok dedim.
adam diyor haklısını haklısınız falan.
dedim ki öyle bi durum ki kargoyu arasam numara istiyor e onada numara veremiyorum haliyle bakamıyor sisteme bende kalıyorum ortada.
bi çok arkadasımdan şikayet duydum size itimadımız kalmadı yazık çok yazık yaptıgınız işin hakkını verin dedim daha neler neler adam konusamadı bile.
yok kargoda olusan bi sorun var sanırım sizi kandırmak oyalamak öyle birşey olamaz ilgileniyoruz falan filan bür sürü şey allahın belaları.
dedim herkese aynı numarayı cekiyorsunuz.
benim için bittiniz ve sizi heryere kötülücem o almıcak bu almıcak sizde itibar kaybediceksiniz dedim.

pis insanlar

yurtiçi kargoda son dönemde sorunlar varmısda cart curt
ondan kaynaklıymıs

iyi yapmışsın canım ağzına sağlık.. ben birdaha yapmayı düşünmüyorum açıkcası.. şu ürünlerim gelsin başakada bi şey istemem !! Birde her yerde reklam yapıyorlar peh.. şimdiye kadar benimde başıma hiç böyle bir şey gelmedi.. limango mesela kampanya bitiyor 1 yada 2 gün sonra elinde ürün..

kızlar valla bu şans işi sanıyorum bende tövbe limangodan evimisterden alış veriş yapmam kimisi memnun kimisi değil yurt içi kargoda savsaklıyor işlerini en son gelen kargolarımın çoğunda kırık çıktı malzemeler 2 hafta önce limangoya bir hafta öncede evimistere iade yolladım hala msj atacaklar bekliyorum çok yavaşlar. evimisterde saç maşamı tedarik edememiş iptal ettim onunda iade msjını bekliyorum off off ilk zamanlar çok güzeldi bu siteler

canım ağzına yüreğine sağlık valla ben on kez aradım ama iki kelimeyi bir araya getiremediğimden cok etkisizdim konuşmalarda harikasın valla kendi adıma cok teşekkür ederim:)bu kadar sahtekarlık olamaz yurtiçi kargo şubeyi aradım altıncı caddeden baya bi şikayet aldık dedi bayan telefonda benim 2 hesabım vardı birinden nevresim almıştım derhal üyeliğimi kapattım işte bu siparişim elime geçer geçmezde kapatıcam bedeva verseler almıycam

Kızlar altıncı cadde'ye bi sünger çektik tamam da.. Evmanya hakkındaki fikirleriniz nelerdir:) 2 gün önce 5 adet çek aldım groupon'dan evmanya için. Onda sorun yoktur umarım!

şu ara bütün sitelerden uzak dursam ii olcak.
taslar yerine otursun hele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…