ay canım benim bende sana mesaj atayım diyordum gledimi diye.. kargoyu aradınmı tatlım ?? Benim o bile yazmyor yaa hala tedarik ediliyo yazıyo :S aynen valla pişman oldum bende.. tencerelerim verilmiş bakalım onlar ne zaman elime geçecek.. gelince haber et canım beni...
canım 3 gündür aramadığım yer kalmadıki altıncı caddeyi arıyorum kargo takip numarası vermiyolar şubeyi 3 gündür arıyorum yok adıma kargo yok en son genel merkezi aradım yurtiçii kargonun adınıza ve adresinize herhangi bir kargo yoktur diyorlar:Q eğer kargoya verildi yazıyorsa inanmayın kızlar bende tam 3 gündür kargoya verildi yazıyor reeesmenn yalan söylüyorlar oyalıyorlar bizi
canım 3 gündür aramadığım yer kalmadıki altıncı caddeyi arıyorum kargo takip numarası vermiyolar şubeyi 3 gündür arıyorum yok adıma kargo yok en son genel merkezi aradım yurtiçii kargonun adınıza ve adresinize herhangi bir kargo yoktur diyorlar:Q eğer kargoya verildi yazıyorsa inanmayın kızlar bende tam 3 gündür kargoya verildi yazıyor reeesmenn yalan söylüyorlar oyalıyorlar bizi
Hadiyaaa :S beklemeye devam desene.. neyse canım iyi tarafından bakalım yarın evlenmiyoruz nasıl olsa gelsinde geç gelsin napalım artık...
Canım zannedersem durum bende de aynı.Beni dün aradılar kargoya verildi dediler.Kargo takip yok.Kargoyu aradım adınıza kargo yok dediler.Altıncı caddeyi yeniden aradım link çıkmamıs hata oldu heralde sorunu düzeltelim dediler ama herkese aynı numarayı oynuyorlar demek
kesinlikle canım resmen kandırılıyoruz açıkca tedarik edemedik demelerini tercih ederdim 3 günde kargo mu gelmezmiş hiç
alla alla bu altıncı cadde niye böyle yaptı ki ya üzüldüm kızlar :44: ben 2 sipariş verdim ikiside aynı anda geldi aralarında 1hafta olmasına rağmen hiç sorun yaşamadım acaba işlerimi açıldı yetiştiremiyorlar mı yada tedarikçilerinde sorun var galiba
canım benim mikrodalgam kargoya verilmiş 3 gündür böyle yazıyo ama ne gelen var ne giden 10 kez falan aramışımdır altıncı caddeyi 6 haziranda bizden çıkış yapıldı diyor vaalla aldığıma alacağıma pişman ettiler
tekrar aradım bu sefer cok fena bagırdım resmen annem diyor noluyor kızdım neler söyledim,, arkadaslarıma bile aynı şekilde konusuyorsunuz kago verildi yazıyor kimisine 3 gün ne gelen var ne giden diyor peki neden bizi kandırıyorsunuz oyalıyorsunuz oraya o yazıyı cakarak bize sus payı verdiğinizi sanıyorsunuz dedim.
yemin ediyorum yasal haklarıma basvuurum bu kadar insanı oyalamaya hakkınız yok dedim.
adam diyor haklısını haklısınız falan.
dedim ki öyle bi durum ki kargoyu arasam numara istiyor e onada numara veremiyorum haliyle bakamıyor sisteme bende kalıyorum ortada.
bi çok arkadasımdan şikayet duydum size itimadımız kalmadı yazık çok yazık yaptıgınız işin hakkını verin dedim daha neler neler adam konusamadı bile.
yok kargoda olusan bi sorun var sanırım sizi kandırmak oyalamak öyle birşey olamaz ilgileniyoruz falan filan bür sürü şey allahın belaları.
dedim herkese aynı numarayı cekiyorsunuz.
benim için bittiniz ve sizi heryere kötülücem o almıcak bu almıcak sizde itibar kaybediceksiniz dedim.
pis insanlar
canım ağzına yüreğine sağlık valla ben on kez aradım ama iki kelimeyi bir araya getiremediğimden cok etkisizdim konuşmalarda harikasın valla kendi adıma cok teşekkür ederim:)bu kadar sahtekarlık olamaz yurtiçi kargo şubeyi aradım altıncı caddeden baya bi şikayet aldık dedi bayan telefonda benim 2 hesabım vardı birinden nevresim almıştım derhal üyeliğimi kapattım işte bu siparişim elime geçer geçmezde kapatıcam bedeva verseler almıycamtekrar aradım bu sefer cok fena bagırdım resmen annem diyor noluyor kızdım neler söyledim,, arkadaslarıma bile aynı şekilde konusuyorsunuz kago verildi yazıyor kimisine 3 gün ne gelen var ne giden diyor peki neden bizi kandırıyorsunuz oyalıyorsunuz oraya o yazıyı cakarak bize sus payı verdiğinizi sanıyorsunuz dedim.
yemin ediyorum yasal haklarıma basvuurum bu kadar insanı oyalamaya hakkınız yok dedim.
adam diyor haklısını haklısınız falan.
dedim ki öyle bi durum ki kargoyu arasam numara istiyor e onada numara veremiyorum haliyle bakamıyor sisteme bende kalıyorum ortada.
bi çok arkadasımdan şikayet duydum size itimadımız kalmadı yazık çok yazık yaptıgınız işin hakkını verin dedim daha neler neler adam konusamadı bile.
yok kargoda olusan bi sorun var sanırım sizi kandırmak oyalamak öyle birşey olamaz ilgileniyoruz falan filan bür sürü şey allahın belaları.
dedim herkese aynı numarayı cekiyorsunuz.
benim için bittiniz ve sizi heryere kötülücem o almıcak bu almıcak sizde itibar kaybediceksiniz dedim.
pis insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?