Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Oh beeeeeeeeee sonunda yola çıkmış kargom tabi elime ulaşır inşallah
Yarın 4e kadar gelse bari ya

Taa Kocaelinden geliyor sağ salim gelse bari kazasız belasız

madan canım ben orda alısveriş yaptım güvenilir

ALTINCICADDE ceyizcileri bakın hele
ayrıca kargoya verildi yazdıgı zaman yanındki sipariş detayına tıklayın,,

SİPARİŞ DETAYI

Sipariş Durumu: Kargoya verildi
Buraya tıklayarak kargo durumunuzu kontrol edebilirsiniz.(bu yazıyı soluk renkte yazmıslar dikkatinizden kaçmasın kızlar)

Tıklayınca cıkıyor görüntü.

Şükür çabalarıma ragmen yolda kargom yarın gelir inşşallah :116:

Son düzenleme:
canım vallla konuşman işe yaramış:) günlerdir mail atmayan site maille kargo takibimin linkini göndermiş

gsm_lee nasıl 10 tl ye alıyosun onu ya 100 tl mi indirim kuponun var
canım 10 tl ye almadım ben yanlıs mı yazdım acaba 103 tl idi alacaklarım 73 tl ye aldım 30 tl cekle
canım benimkiler tam gününde geldi sizinkiler beyaz eşya oldugu için taşımada tedarikte sorun yasadılar sanırım inş sağ salim gelir ama sizi burda verem ettiler o ne olacak bilgilendirseler keşke en azından

canım morhipo 15 tl çek var alt limitsiz sanırım istersen verebilirim.
canım çok teşekkür ederim o gün aldım çünkü kampanya bitiyordu mecbur aldım
bu nevresim varmı canım elinde kalitesi nasıll:44:
canım normal nevresim takımı rengi aynı soluk falan değil kalitesi bildiiklerimizden ne çok yumuşak ne çok sert

daybuydan fıkır metre ceklerını herkes dagıttı ben madama verdım gecersız dedı bende bsy almadım çek boşa gitti ona canım sıkıldı

misspereda &15 indirim kodu 20 tl üzeri alış verişlerde isteyene verebilirim kızlar ben kullanmıycam boşa gitmesin
westewingden isteyenede 100 tlye 30 tl indirim çeki verebilirim kullanmıycam bende agzımın payını westwingden alanlardayım

benim altıncı cadde kargom 2 haziranda kargoya verildi denmiş pazar yurtiçi çalışmadıgından pazartesi geldi
diğeri de 3 hazıran demişler gönderimi oda pazar geldiğinden pazaretesi vermişler salı mı çarşamba mı geldi gelmiş ablam bana söylemeyi unutmuş iş yerine geldiği için bende görmeyince unutmuşuz gitti
ama tefalden aldığım ürün henüz gelmedi tedarik ediliyor yazıyor inş iptal olmaz geç gelsin önemli değil çünkü çok uyguna aldım

Son düzenleme:
günaydın kızlar kapanışı ben yaptım açılışı da yapıyorum

kızlarr altıncı cadde bizle dalgamı geçiyo neeeeee sözde tencerelerim kargoya verildi görünüyo ama ne mail gelmiş nede kargo takip diye bi şey var !! Mail attım bende saydım bi güzel bakalım ne dicekler

kızlarr altıncı cadde bizle dalgamı geçiyo neeeeee sözde tencerelerim kargoya verildi görünüyo ama ne mail gelmiş nede kargo takip diye bi şey var !! Mail attım bende saydım bi güzel bakalım ne dicekler

Canım dün bende o konu için aramıstım düzeltecegız dediler hala düzeltmemişler biraz önce aradım yeniden aynısını dediler :)) Beklemekten başka çare yok ne yazık ki :)

canım çok teşekkür ederim o gün aldım çünkü kampanya bitiyordu mecbur aldım

canım normal nevresim takımı rengi aynı soluk falan değil kalitesi bildiiklerimizden ne çok yumuşak ne çok sert

tamamm canımm güle güle kullan aldıklarını

moda ev nevresimden bende anneme aldım. nevresim ucuz olunca kalitesi nasıl diye düşünüyo insan. ama sevindim iyi olmasınaa

hayret bişey bu altıncı caddeye mikrodalgan geldimi canım benimki geldi

kızlar kargolarınızın gelmesi sevindim hayırlı olsun sağ sağlım sapa sağlam gelsin de geç gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…