canım vallla konuşman işe yaramış:) günlerdir mail atmayan site maille kargo takibimin linkini göndermiştekrar aradım bu sefer cok fena bagırdım resmen annem diyor noluyor kızdım neler söyledim,, arkadaslarıma bile aynı şekilde konusuyorsunuz kago verildi yazıyor kimisine 3 gün ne gelen var ne giden diyor peki neden bizi kandırıyorsunuz oyalıyorsunuz oraya o yazıyı cakarak bize sus payı verdiğinizi sanıyorsunuz dedim.
yemin ediyorum yasal haklarıma basvuurum bu kadar insanı oyalamaya hakkınız yok dedim.
adam diyor haklısını haklısınız falan.
dedim ki öyle bi durum ki kargoyu arasam numara istiyor e onada numara veremiyorum haliyle bakamıyor sisteme bende kalıyorum ortada.
bi çok arkadasımdan şikayet duydum size itimadımız kalmadı yazık çok yazık yaptıgınız işin hakkını verin dedim daha neler neler adam konusamadı bile.
yok kargoda olusan bi sorun var sanırım sizi kandırmak oyalamak öyle birşey olamaz ilgileniyoruz falan filan bür sürü şey allahın belaları.
dedim herkese aynı numarayı cekiyorsunuz.
benim için bittiniz ve sizi heryere kötülücem o almıcak bu almıcak sizde itibar kaybediceksiniz dedim.
pis insanlar
canım vallla konuşman işe yaramış:) günlerdir mail atmayan site maille kargo takibimin linkini göndermiş
canım 10 tl ye almadım ben yanlıs mı yazdım acaba 103 tl idi alacaklarım 73 tl ye aldım 30 tl ceklegsm_lee nasıl 10 tl ye alıyosun onu ya 100 tl mi indirim kuponun var
canım benimkiler tam gününde geldi sizinkiler beyaz eşya oldugu için taşımada tedarikte sorun yasadılar sanırım inş sağ salim gelir ama sizi burda verem ettiler o ne olacak bilgilendirseler keşke en azındanSonunda yani sonunda kargoya vermişler paketlerimi azar bagır cagır bu kadar oldu daha ugramam hayatta ben bu siteye(altıncıcadde),, yanlız iyi halt ettiler ben şehir dısında olacagım pazar günü, yarın kaça kadar teslimat yapıyor bu yurtiçi kargo ?
Biliyor musunuz ?
canım çok teşekkür ederim o gün aldım çünkü kampanya bitiyordu mecbur aldımcanım morhipo 15 tl çek var alt limitsiz sanırım istersen verebilirim.
canım normal nevresim takımı rengi aynı soluk falan değil kalitesi bildiiklerimizden ne çok yumuşak ne çok sertbu nevresim varmı canım elinde kalitesi nasıll:44:
günaydın kızlar kapanışı ben yaptım açılışı da yapıyorum
kızlarr altıncı cadde bizle dalgamı geçiyo neeeeeesözde tencerelerim kargoya verildi görünüyo ama ne mail gelmiş nede kargo takip diye bi şey var !! Mail attım bende saydım bi güzel bakalım ne dicekler
Veeeeeeee kargom geldi :)))
Veeeeeeee kargom geldi :)))
canım çok teşekkür ederim o gün aldım çünkü kampanya bitiyordu mecbur aldım
canım normal nevresim takımı rengi aynı soluk falan değil kalitesi bildiiklerimizden ne çok yumuşak ne çok sert
ohhh iyi haber bu nerede suan kargon
sende istanbulda mısın?
kızlarr altıncı cadde bizle dalgamı geçiyo neeeeeesözde tencerelerim kargoya verildi görünüyo ama ne mail gelmiş nede kargo takip diye bi şey var !! Mail attım bende saydım bi güzel bakalım ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?