Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benim de altıncı caddeden nihayet beyaz nevresimim ve tencerelerim sapasağlam geldi müthiş paketlemişler.. yarısı bizden kampanyasıyla biraz sorun yaşatmış olsalarda seviyorum ben bu altıncı caddeyi

bonvagondan bi arkadaş beni davet etmişti 25 tl ona 25 tl bana gelmesi gerekiyordu üye olanlara 25 tl çek veriliyor yazıyordu benim hesabımda 25 tl gözükmüyor o arkadaşda kimdi msjları silmişim sesimi duyarsa bana bi anlatsın niye 25 tl yüklenmedi anlamadım

evimister yaza merhaba ile üye olanlara 60 tl indirim çeki veriyor

Kızlaaaaaaar sonunda o kadar mücadelemin bagırmamın sonucu kargom geldi
Yerim mikrodalgamı

Kızlaaaaaaar sonunda o kadar mücadelemin bagırmamın sonucu kargom geldi
Yerim mikrodalgamı
canım 10 dk durumundan msj atamıyorum ben alıs verıs yapmadım ama 25 tlm ortada yok olsa belki yapacağım ama yüklememişler acaba alış veriişten sonra sana da bana da sonra mı verecekler

gülin-89 arkadaşım msjların dolu olduğundan msjım gelmiyor sana gerekmeyen bi msjını silersen msjım iletilebilecek

canım 10 dk durumundan msj atamıyorum ben alıs verıs yapmadım ama 25 tlm ortada yok olsa belki yapacağım ama yüklememişler acaba alış veriişten sonra sana da bana da sonra mı verecekler

O zaman sensin o arkadaş değil mi ?
Evet canım sanırım öyle olacak ilk alışverişten sonra çünkü bendede çek falan yok :44::44:

O zaman sensin o arkadaş değil mi ?
Evet canım sanırım öyle olacak ilk alışverişten sonra çünkü bendede çek falan yok :44::44:
canım ekin ben
bana ilk üye olur olmaz 25 tl yüklemeleri gerekiyor üye ol 25 tl kazan diyor sonuçta hepsi öyle yapıyor alıs verısten sonraki 25 tlyi napıyım ben yani cezbedek ki üye olucam ne saçma yapmışlar alıs verıs yapacagım varsada hevesim kaçtı
neyse canım çok sağol teşekkür ettim

Canım bende bilmiyorum ki ya :44: Anlamadım baktım banada yüklenmemiş, evet öyle diyorlardı..
Rica ettim canım

ama EKin baksana canım ya

üye olur olmaz diyor mail atıcam ben sende at

seni davet ettim üye oldun 25 tl kazanman gerek anladıgım bu onu yazmıs oraya :44::44:

seni davet ettim üye oldun 25 tl kazanman gerek anladıgım bu onu yazmıs oraya :44::44:

aynen öyle ama çek yok ortada akşam atarım canım ben alıs verıs yapmadım daha yapınca sana haber verırım gercı su an alacak bır seyde çarpmadı gözüme ama olursa sölerim
gülincim sana msjım iletilmiyor aksam atarım artık posta kutundan msj sılmen lazımıs
ben kaçtım kızlar öptüm hepinizi kocaman

inşallah canım benim

yok canım yaa gelmedi daha benim kargoya bile verilmedikii :S nasıl peki beklediğimeze değecek mi ?? hayırlı olsun bu arada güle güle kullan canım..

canım ben evde kullanmak için aldım börek pide falan ısıttık güzeldi yani duyanlar cok uygun almışşsın dediler browni köfte ve tavukda cok güzel oluyormuş ızgara fonksiyonunda bakalım deniycem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…