güle güle kullanın canımtamamm canımm güle güle kullan aldıklarını
moda ev nevresimden bende anneme aldım. nevresim ucuz olunca kalitesi nasıl diye düşünüyo insan. ama sevindim iyi olmasınaa
canım 10 dk durumundan msj atamıyorum ben alıs verıs yapmadım ama 25 tlm ortada yok olsa belki yapacağım ama yüklememişler acaba alış veriişten sonra sana da bana da sonra mı vereceklerKızlaaaaaaar sonunda o kadar mücadelemin bagırmamın sonucu kargom geldi
Yerim mikrodalgamı
canım 10 dk durumundan msj atamıyorum ben alıs verıs yapmadım ama 25 tlm ortada yok olsa belki yapacağım ama yüklememişler acaba alış veriişten sonra sana da bana da sonra mı verecekler
canım ekin benO zaman sensin o arkadaş değil mi ?
Evet canım sanırım öyle olacak ilk alışverişten sonra çünkü bendede çek falan yok :44::44:
canım ekin ben
bana ilk üye olur olmaz 25 tl yüklemeleri gerekiyor üye ol 25 tl kazan diyor sonuçta hepsi öyle yapıyor alıs verısten sonraki 25 tlyi napıyım ben yani cezbedek ki üye olucam ne saçma yapmışlar alıs verıs yapacagım varsada hevesim kaçtı
neyse canım çok sağol teşekkür ettim
seni davet ettim üye oldun 25 tl kazanman gerek anladıgım bu onu yazmıs oraya :44::44:
hayret bişey bu altıncı caddeyemikrodalgan geldimi canım benimki geldi
:) hayırlı olsun canım nasıl peki ?? kaliteli bi şeye benziyo mu ??
yok canım yaa gelmedi daha benim kargoya bile verilmedikii :S nasıl peki beklediğimeze değecek mi ?? hayırlı olsun bu arada güle güle kullan canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?