Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar limango ve evimister den çeki olan var mı

evimister sitesinde 60 tl çek için kullanım şartlarını göremedim 30 + 30 olarak mı veriyorlar alt limit nedir bilen var mı kızlar kaç liralık alıs veriş ve üzerinde kullanılabiliniyor üye oluyum diycemde artık ne hesap kaldı nede ad soyad annem ablam yakında erkek arkadaşımın falan adına hesap alıcam

canım alt limit 120 ve 30 + 30 veriyor..

canım ben evde kullanmak için aldım börek pide falan ısıttık güzeldi yani duyanlar cok uygun almışşsın dediler browni köfte ve tavukda cok güzel oluyormuş ızgara fonksiyonunda bakalım deniycem :))

yaa ne güzel sevindim bak şimdii :)) benimde gelir inş sagsalim.. güle güle kullan canım benim..

Kızlaaaarrrr uzun zamandır yazmıyodum nasıl gidiyo? Biz beyaz eşya ve mobilyaları aldık en son. Sitelerden köşe takımını, salon takımını tv ünitesini yatak odasını ve artı bir berjeri 5 milyara aldık. beyaz eşyaları da 3 milyara geldi set üstüyle birlikte. beyaz eşyalar geldi. mobilyalar da perşembe gelecek.

canım mobilyaları çok uyguna almışsınız. iyi günlerde kullann :)

güral ya da kütahyadan şaşma cnm pişman olmak istemezsen . . .

güral ya da kütahyadan şaşma cnm pişman olmak istemezsen . . .
Parasına tavoldum zaten canım benim ben tencere çatal kaşık setini ayrı ayrı aldım misafir yemek takımım kaldı her yere para gidiyo şu an için alamıyorum uygun da bulunca teyzem ben alayım dedibu fiyatlara var mıdır ki?

olmaz olur mu cnm ya güralın mağazaları var o mağazalarda da kampanyalar var . . .
karacadan kaç derim . . . ne porseleni porselen ne deseni desen ( şeklen değil kalite olarak ) . . . 2 adet 6 kişilik alırsın 120-150 lira en fazla vereceğin para . . .

canım bence güzel shcafer fln dusunursen markafoniye indirime giriyor en yüksek 550 650 tl ye kadar 400 tl ye falanda güzel ürünler oluyor acele etme derim
barnardo kütahya güral hepsine bak öyle karar ver

O 6 kişilik takımlardan gündelik kullanmaya aldım canım bide şık bi takım alayım özel günlere misafirlere dedim .dediğin gibi yarın güralin mağazasına da bi gideyim bakayım ben hiçbişeyimi araştırmadan fiyat karşılaştırmadan almadım o yüzden şuan alalım diyemiyorum annemlere.bu arada çok sağol canım benim

kızlar tupperware ın peynir dünyası serisinden orta boy olanı alıyım mı sizce bana büyük geliyor küçüğü de artık üretilmiyormuş
napıyım sizce 20 tl ye alıcam sitesine baktım 40 tl gittigidiyordan baktım en düşük 23 tl ye var kargo parasıda eklenıyor
baya uygun fiyat vermiş diye düşünüyorum sizce napıyım satıcı normal peynirini kaşarını hepsini koyarsın bir şey olmaz yeter dedi
kullananınız bileniniz var mı birde buz hazneli sürahisi var bende beğendim o biraz pahalı gelmişti şimdi ne fiyat verdi harılamıyorum ama sizce sürahi işini sonraya mı bıraksam:44::44:

güzel bir firsat sitesi 10 tl çek vermiş kızlar hesaplarınıza bakın maillerinize

vipdükkan dan çeki olan var mı kızlar bana vermişlerdi sanırım silmişim pöfff cry

benim var ama benim alışverişimde sorun olmamasına rağmen burdaki arkadaşlardan duyduğum yorumlara kulak vererek kullanmamaya karar verdim.
canımcım ilenide çek varsa bana verebilirmisin
ayakkabı alacağım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…