Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar yaa altıncıcaddeki siparişlerim hala kargoya verilmemiş :S mailde attım o kadar ama tınlamıyorlar galiba siparişi gelmeyen varmı başkaa ???

Casa Si C-Era Seramik Tava Seti

kızlar evimisterde bu tavalar var seramik güzel gibi duruyor nasıl sizce ?? ben bilmiyorum da bu markayı tercih edilirmi acabaa ?? 24 ve 26 cm boyutlarında 40 tl ikisi..

sen ne almıştın canım ? benimde tencerelerim gelmiş bu gün ama 3 tane daha siparşim var bekleyen... bakalım artık onlarda gelir inş sagsalim..

ben de makarna tenceresi ve tava almıştım koca bir kolide geldi güzelce sarıp sarmalamışlar:) farklı bir zamanda sipariş verdiysen hepsini bir göndermiyolar meraklanma gelir

kızlar tupperware dan ürün alan fiyatlarını bilen tupperware yapanınız var mı
ben tinimini hanım 4.2 olanını 36 liraya
türkiye serisini 25 tl ye Eki Görüntüle 442060
tek parmakların tanesini 8 tl ye
orta boy peynir dünyasını 18 tl ye aldım Eki Görüntüle 442062
sizce uygun mu almışım annem sen üye olup alsaydın keşke diyor ama kime satıcam alanlar senelerce kullandığından kimseyede tekrar satamam
şimdi soy soy ve lacivert sürahisinden almak istiyorum ağız kısmında buz yeri var koyuyorsun buzları sıcak olmuyor su öyleymiş
aslında hamur mayalama kabından da almak istiyorum ama annem acele etme diyor

Son düzenleme:

sadece soy soy yok elimde canım bide o lacivert sürahi yerine ekonun sürahisi daha güzel ve kullanışlı bence
fiyatlarıda uygun almışın valla geliş fiyatına vermiş hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…