Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba hanımmlar tekstilpasaji.com sitesinde nevresim takımı pike takımlarına baktım beğendiklerimi sizede sunmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz hangilieri güzel hatta siteye girip sizlerde inceleyeblirsizni baktığım bu ürünlerin hepsi taç ın pike takımı fiyat aralığı 75-85 fotolar burada..1--
2--
3--
4--
5--
6--
7--
8--
9--
10--
11--
12--
13--

Son düzenleme:
birde sorum olacak bayanlar bu kapitone nevresim takımı nasıl olur pike mi kapitone mi hangisi daha kullanışlı olur

cnm hepsi çok güzel de nacizane fikrim sürahiden sürahi plastik havası vermiş gerçekten . . . camda çok sağlıklı cam al derim . . . hem çok şık .

kırmızılı olan canım. nerden ne kadara buldun bunları. diyicektim ama yukarıda yazmışsın fiyatını:)

mrb bu ürünlerin hangi sitede olduğunu öğrenebilirmiyim beğendim bende bir bakayım.. bana göre ise çiçekli kahve tonundaki yada mavi renkteki güzel.

cnm ben pek beğenemedin modelleri eski gibi . . .:44:

bide şu yatak örtülerine katım ama %100 polyester diyor polyester şu kayan yazın terleten naylon gibi birşey değil mi o yüzden pek düşünmüyorum ama yinede foto ekleyeyim markası orkide minetta ---gitti gi diyordan satılıyor fiyatı::75 tl

bende Tupper satıyorum ve fiyatlar konusunda için rahat olsun uygun fiyata almışsın. İstersen bende de soy soy var stoğumda :) mutluluk ve sağlıkla kullan yeni tupper'larını

sadece soy soy yok elimde canım bide o lacivert sürahi yerine ekonun sürahisi daha güzel ve kullanışlı bence
fiyatlarıda uygun almışın valla geliş fiyatına vermiş hepsini
canım eko normal sürahi bunun haznesi var buz koyuyorsun sıcak olmuyor hemen o buzlar serin tutuyor dedi ondan buna baktım yoksa ekoyla neredeyse aynı bu lacıvaertın kırmızı beyazlısı var onu ıstedım annesı satıyor sınıftan bı kızın annesıne sorcak aynısıysa kırmızı beyazlısını almayı planlıyorum bırde olur fıyatını soracak
canım ilk 4 çok güzel taç sanırım ayrıca kelebeklide çok güzel
yalnız fiyatları biraz pahalı gibi maureravm.com sitesinde kadınlar klubu üyelerine her zaman her daim %5 indirim var kk üyeyim diyorsun %5 indirimin tanımlanıyor alırken hep öyle alıyorsun ben nevresimlerimi oradan aldım çokta memnun kaldım bol bol hedıyelerı vardır istersen sitesine gir bak üye olmak istersen sana davetiye atabilirim üye olursun hep onlıne desteklerı var chat seklınde her ıstedıgını sorabılırsın gece 2 ye kadar çalışıyorlar çok yardımcı oluyorlar
ben seni üye yaparım gir bak derim bunların hepsi orada var

cnm hepsi çok güzel de nacizane fikrim sürahiden sürahi plastik havası vermiş gerçekten . . . camda çok sağlıklı cam al derim . . . hem çok şık .
canım ben bunu sofrada degılde buzdolabında gunluk pıknık vs ıcın kullanıyım dıyorum mısafır setınde falan zaten cıkarmam bunun kırmızı beyazlısı gördum eger aynı modelse ondan getırcekler

canım polyesterler pazarda satılıyor ınan 5 tl ye o kadar para asla asla verme saten pamuk falan alırsın o ne öyle 75 tl

bende Tupper satıyorum ve fiyatlar konusunda için rahat olsun uygun fiyata almışsın. İstersen bende de soy soy var stoğumda :) mutluluk ve sağlıkla kullan yeni tupper'larını
canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın artık sınıftakı arkadasa annene sor bana ne kadar yapar dedım yarın söylıycek fıyatını ona söylemeseydım senden alırdım şimdi ona ayıp olmasın zaten pahalı olursa alamam çok sıkıştım bu ay sende soy soy ne kadar sen hangi ildesin

birde pike takımı ve kapitone arasında nasıl tercih yapmalıyım hangisi kullanışlı

cnm hemen siteye baktım aynı takımları aynı fiyata yani indirimli uygun falan değil aynısı ((

mesela kelebekli olan senin baktıgın yerde 85 tl maureravm de kk indirimiyle 80 lira
mesela 2. olanın çift kişiliği 80 lira maureravm de senın baktıgın sıtede tek kısılıgı 70 lıra

cnm hemen siteye baktım aynı takımları aynı fiyata yani indirimli uygun falan değil aynısı ((

kuzucum sen kk üyesi oldugunu bilmediklerinden %5 indirimin tanımlanmadıgından sen normal fıyattan goruyorsun bende tanımlı mesela ben ındırımli görüyorum
mesela eğer kapıda nakıt odeme yapacaksan %5 kk ındırımın üstüne %10 kapıda ödeme indirimi ekleniyor %15indirimli alıyorsun

Son düzenleme:
birde pike takımı ve kapitone arasında nasıl tercih yapmalıyım hangisi kullanışlı
canım kapitone kare kare çizgili ipi oluyor görünmeyen yatak örtüsü şeklinde hani sen yarın yinede online destekden sorarsın hangisi nasıl anlatırlar
cnm bana istek gönder o zamn üye olayım
canım yarın davetıyenı atıcam online destek su anda acık degıl davet et olayını bulamıyorum hem yarın davet atarım hemde onlıne destek olmadıgı ıcın su an kk uyesi ındırımını tanımlayamazlar sabah erkenden atarım oldu mu kk üyesidir derim hemen tanımlarlar sormak istediğin varsa şimdi merak ettiğin bana sor ben sana fiyatını söleyim
şimdi üye olsanda göremiycen indirmli fiyatı o yüzden ben söleyim sana

gsm-lee bende ilk başta o sürahiyi alııym dedim sonra komşumuz kırmzı beyazlıyı gösterdi çok küçük ve o kırmızı beyazlıyla bu lcivert aynı ürünler değil.kırmızılı olan berrak serisinin ürünü madem bu özellik var laciverti al çünkü farklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…