Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bitanem katalogda aynı isimler yazıyor da zaten kız dedi anneme sorayım olmayabilir annesine soracak bugün öğrenecek söyleyecek bana aynısı değilse laciverti alacağım ama el buroşurunde baktım lacivertlinin de kırmızı beyazlının da adı aynı litresi de aynı idi
çok saol yinede elinde varsa zaten 2 sini birden isterim bakarım öyle alırım

altıncıcadde.com sitesinden almış oldugum tefal conford touch tencerem kargoya verilmiş sağ salim gelir inş

canım bence güzel shcafer fln dusunursen markafoniye indirime giriyor en yüksek 550 650 tl ye kadar 400 tl ye falanda güzel ürünler oluyor acele etme derim
barnardo kütahya güral hepsine bak öyle karar ver

Canım dün gürale gittim 415e var en ucuz o da bulaşık makinasında kullanabilirsin ama en fazla haftada 1dedi yoksa kenarlardan soyulma olur o da sizin hatanız olur değiştirmeyiz dedi ((( bu arada tupperların hayırlı olsun iyi fiyata almışsın ben üye oldum da aldım uygun almanın yanında hediyeler oluyo çok çok iyi oluyo yaptığın satışa göre ek indirimler oluyo mesela peynir dünyası bnde iki tane var biri hediye geldi birini 15e aldım eğer daha almayı düşündüğün şeyler varsa üye ol derim ama dikkat et bağımlılık yapıyoooo:)))

kızlar bernardoya gittim çek var ya bende 100 tl lik baktım sadece kız dediki beğendiğiniz misafir yemek takımı artık üretilmiycek aldınız aldınız bende bir sürü borç var alamam yani çok canım sıkıldı napıcam suplamı falan ona göre alacaktım 100 tl lik çekle şimdi ne alıcam bilemedim
ayrıca kızlar bu altıncıcadde sitesinde davetden gelen 15 tl çeki kullanmak için ne kadar alt limit koymuşlar bileniniz var mı

gözünaydın canım :)) benmde tencerelerim gelmiş annemler çok beğendi ben daha göremedm gerçide :S ama diğer siparişlerden ses yok..
sağol canım kargo takip numarası yok yine msj attım tefal gelmiycek iptel olacak diye çok korktum aldığım şey çok pahalı çünkü mağazasında
inş seninkide bir an önce gelir
canım üye olayım dedim ama çevrem fazla yok alanda kaliteli olduğu için başka bir sey almadığı sürece alış veriş yapmıyor zaten kızdan bir sürü alış veriş yaptım annemde yaptı başta üye olsaydım iyi olurdu hediyelerim olurdu en azından ama şimdi üye olsam ne alıcam bilemedim gerçi parasını vermedim ama iade de edemem ayıp olur
neyse zaten gelişine vermiş hediyelerde onun karı olur başkasına satar napalım

kızlaarrr altıncıcaddedeki bir siparişim daha kargoya verilmiş çok sevindirik oldum :)) hafta sonu memlekete gidcem inşallah görürüm artık gelen ürünlerimi.. Bu arada annem tencereleri o fiyata aldığımı duynca çok şaşırdı :))

Alacağın çok yoksa üye olma canım hediyeleri de aliym derken borçlu çıkarsın ben saklama amaçlı ürünleri aldım servis setleri falan gereksiz geliyo sen de iyi düşün kullanışlı şeyler al yazık bi sürü para veriliyo sonuçta.bu arada altıncı cadde 100 lira limit koymuş bilgisayarım sağlamken deneye deneye bulmuştum:)

kızlar altıncıcadde de bambu bornoz takımları varmış hangi markanın o bornozlar nişanlım söyledi de ben bakamıyorum iyi mi ki acaba

Son düzenleme:

canım işte surahıyle soy soy söledim artık olur fıyatını soracak bugun sölıycek
türkiye setini tek parmakları tininminiyi getirdi eve getirdim hatta parasını 15inde vercem
türkiye 3lü 25 tl ye tek parmak 8 liraya tiniminiyi 36 liraya verdi
annemede peynir dunyasını 18 çekçek olan dograyıcıda 40 tl ye verdı kucuk
aslında yagdanlık hamur mayalama da düşünmekteyim napcam sence
sürahı hamur mayalama yağdanlık falan bunları üye olup mu alsam üyelik nasıl şartları neler her ay bır seyler almak zorundamısın limit nedir ödeme şekli hediyeler nasıldır bana anlatırmısın canım sana zahmet

kızlar tansaşda mehtap tava var çok güzel money karta 10 tl ben aldım 2 tane :) birde güralın çay bardağı takımı var onada bayıldım çıkışta alcam..

Canım benim cevaplar geç oluyo sen benim kusuruma bakma iş güç oluyo bide tel.den giriyorum öyle yani... Tupper a gelince başlangıç kiti var 75 tl ye şuan içine ne dahil bilmiyorum kendi sitesine bi girip incele canım ama benim aldığımda mini şef antartikanin bi ürünü damla setin bi ürünü soysoy mama kaşığı prenses tacı beni unutma yağdanlık kuru bakliyatlar için kaplar varya mavi kapaklı o setten bi ürün şekşek mutfak önlügü bide küçük bavul şeklinde çanta unuttuğumda olabilir bunlara 75 tl ye sahip oluyosun üye olduğun hafta sipariş verirsen antartika tüm set hünerli kule ve çift kırmızı süzgec hediyeydi onlar geldi bana aktif oldukça hep ayrı hediyeler var ev partileri oluyo onlara özel hediyeler var onları çok uygun fiyata alıyosun ben peynir dünyasını öyle 15e aldım.hafta diyorum avon nası aylık katalog yapıyo bunlar da haftalık yapıyo 12 hafta sipariş vermezsen üyelikden düşüyosun sonra sipariş verecek olursan da başlangıç kitini almadan aktif olabiliyosun.sipariş alt limiti 250 ama katalogdaki fiyat üzerinden veriyosun öyle olunca hemen tamamlanmış oluyo sana ise %20 indirimli geliyo

sağol canım çok teşekkür ederim baslangıc setınde benım işe yarayacak bır sey yok sanırım annemle konusup dusuncem gercı 75 lıralık aldım annem 60 lıralık aldıktan sonra uye olmakta komik olacak olmayız buyuk ıhtımal 250 alt limit yuksekmıs cunkü çok sağol yinede

kızlar genç türkselli olan varmı aranızdaaaaa ???????
canım benim gnctrcll hattım söyle yardımcı olayım

canım benim gnctrcll hattım söyle yardımcı olayım[/QUOTE]

zizigodan ayakkabı alacamda genç türksellilere yüzde 25 indirim varmış :)) mesaj göndermek falan ücretsizmiş.. çok memnun olurum canım yaaa

ne nişanlılar var ya ne güzelmiş . . .
Sağolsun benim nişanlım çok yardımcı oluyo bu konularda bana bazen çok karışıyo o zaman da sinir oluyorum ama napalım o kadarcık da olsun:)

Sen bilirsin tatlım nası dersen artk ama o doğrayıcıyı 40 a almışsın o da var içinde yanında bi sürü şey 75 liraonu da düşün derim
aldığınız ürünlerin resimlerini ve fiyatlarınıda yüklermisiniz
Canım ben tel.den yazıyorum o yüzden ekleyemiyorum

canım benim gnctrcll hattım söyle yardımcı olayım

zizigodan ayakkabı alacamda genç türksellilere yüzde 25 indirim varmış :)) mesaj göndermek falan ücretsizmiş.. çok memnun olurum canım yaaa[/QUOTE]

canım isterse paralı olsun saçmalama 3 5 kuruşun hesabı olmaz aramızda
buldum kaça gönderceğimi falan msj olarak atıyorum kodu hemen

Son düzenleme:
markafoni kargo kodu çeki olan var mı kızlar yardım pls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…