Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nora arkadaşımdı sanırım markafonide mudo konsept var yelkenlı aldığı tabaklardan var eksiği varsa baksın derim

kızlar ben 85-86 parça yemek takımı yerine 2 tane 6 kişilik yemek takımlarından almayı düşünüyorum.sizce nasıl olur ? ve bana resimli önerilerde bulunur musuunuz???

lütfennn

Evin.netteki romantik tava siparişim kargoya verişmiş bakalım diğerleri ne zaman verilecek

Kızlar deniz temalı ürünler arayanlar;evim.nette kafkas home kampanyasında deniz temalı ürünler var bilginize

markafoni hediye çek gönder olayı başlatmış parasını ödeyip arkadaşına hediye edebiliyormuşsun

Yehuuu Geldi kızlar geldi romantik tavam geldi
Daha sabah kargoya verildi diye mail atmışlardı ve şimdi elimde

boncagonda axseslılere 20 tl ındırım
markafoni 4 taksit 2 ay erteleme

Yehuuu Geldi kızlar geldi romantik tavam geldi
Daha sabah kargoya verildi diye mail atmışlardı ve şimdi elimde

güle güle kullan canım

bu markafonide ki happy hour ne oluyor bılenınız var mı

kızlar bu fissler vitavit confor ile vitavit premium arasında ne fark var bılen var mı

altıncıcadde den dün gelmiş meğerse tefal tencerem hemen gelmiş çok şükür bu ablam varya hiç sölemiyor adamların günahını alıyorum sonra

altıncıcadde den dün gelmiş meğerse tefal tencerem hemen gelmiş çok şükür bu ablam varya hiç sölemiyor adamların günahını alıyorum sonra

evet ya onların baya bi günahları alındı burada hemde çok acımısızca cnm bende hatta bi ara baya bi şüpheye düştüm dedim acaba :44::44::44::44: ama yok gerek paketlemeleri gerek ürün kalitesi ve her şeyden önemlisi hesaplılığı gerçekten harika . . . herkese tavsiye ederim . . .

canlar telaşlanmayın artık öğrendim sistemlerini sipariş veriyoruz ya kampanya bitiminden 7-15 gün arası veriyolar kargoya tedariği yapma zamanlarına bağlı bide sadece bizim alışveriş yapmadığımız düşünülürse depolarını hayal etsenize nasıl bir koşuşturma vardır. dekorekodan bardak takımı almıştım müşteri temsilcisi aradı hanfendi şu kampanyadan aldığınız bardak seti kolileme esnasında kırıldı diye elleri ayakları dolaşıyr gariplerin

cnm bu ekodeko neden 15 lt yi hemen yüklemiyo bi bilgin var mı ? üye olan herkese anında 15 tl diyo ?

kizlar evim.nette sleepy days in colours var, alaniniz var mi hic kaliteleri nasil? uygun gozuktu fiyatlari gozume :)

kizlar evim.nette sleepy days in colours var, alaniniz var mi hic kaliteleri nasil? uygun gozuktu fiyatlari gozume :)

ben aldım kapitoneli nevresim desenleri çok hoş ama çok kaliteli değiller.yastık kılıfları falan çok ince çeyizime almıştım ama günlük evde kullanıyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…