markafoni kargo kodu çeki olan var mı kızlar yardım pls
canım benim markmosttan almadın mııı ???
YehuuuGeldi kızlar geldi romantik tavam geldi
Daha sabah kargoya verildi diye mail atmışlardı ve şimdi elimde
altıncıcadde den dün gelmiş meğerse tefal tencerem hemen gelmiş çok şükür bu ablam varya hiç sölemiyor adamların günahını alıyorum sonra
evet ya onların baya bi günahları alındı burada hemde çok acımısızcacnm bende hatta bi ara baya bi şüpheye düştüm dedim acaba :44::44::44::44: ama yok gerek paketlemeleri gerek ürün kalitesi ve her şeyden önemlisi hesaplılığı gerçekten harika . . . herkese tavsiye ederim . . .
canlar telaşlanmayın artık öğrendim sistemlerini sipariş veriyoruz ya kampanya bitiminden 7-15 gün arası veriyolar kargoya tedariği yapma zamanlarına bağlı bide sadece bizim alışveriş yapmadığımız düşünülürsedepolarını hayal etsenize nasıl bir koşuşturma vardır. dekorekodan bardak takımı almıştım müşteri temsilcisi aradı hanfendi şu kampanyadan aldığınız bardak seti kolileme esnasında kırıldı diye elleri ayakları dolaşıyr gariplerin
yok cnm yakalayamıyorum ki ben onu
cnm bu ekodeko neden 15 lt yi hemen yüklemiyo bi bilgin var mı ? üye olan herkese anında 15 tl diyo ?
kizlar evim.nette sleepy days in colours var, alaniniz var mi hic kaliteleri nasil? uygun gozuktu fiyatlari gozume :)
hesaplarını knt ettin mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?