Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben aldım kapitoneli nevresim desenleri çok hoş ama çok kaliteli değiller.yastık kılıfları falan çok ince çeyizime almıştım ama günlük evde kullanıyoruz şimdi

sagol cnm, o zaman hic niyetlenmiim ben, aldim mi kaliteli birsey olsun uzun omurlu olsun istiyorum... tesekkurler tekrar :) en iyisi gorup bildigin marka almak sanirim bu sitelerden :)

sagol cnm, o zaman hic niyetlenmiim ben, aldim mi kaliteli birsey olsun uzun omurlu olsun istiyorum... tesekkurler tekrar :) en iyisi gorup bildigin marka almak sanirim bu sitelerden :)

evet aynen öyle hatta bazen bilindik markalarda bile sorun olabiliyo.o yüzden ben netten aldığım nevresimleri açıp her yerine bakıyorum sağlam mı diye :)rica ederim canım

kızlarr altıncı caddeden bir tane daha siparişim elime ulaştı :)) kaldı 2 tane sipariş.. hafta sonunu sabırsızlıkla bekilyorum gleenlerin hiçbirini görmedim dahaa :))

evet aynen öyle hatta bazen bilindik markalarda bile sorun olabiliyo.o yüzden ben netten aldığım nevresimleri açıp her yerine bakıyorum sağlam mı diye :)rica ederim canım
ben hiç açıp bakmıyorum kızlar yaa geldiği gibi kaldırıyorum büyük tencereye falan bakıyorum nevresimlere bakmıyorum genelde annemler falan bakarsa anca aslında baksam iyi olacak
MAURER AVM | Ta ift Kiilik Ranforce t stemeyen Nevresim Takm - Rivaldibugün bunu sipariş vridm kızlar nasıl ranforce iyi midir? bir de beğendiniz mi :)
canım bence güzel güle güle kullan

tupperware yapan arkadaşım ben üye olsam tupper türkiye setinden bulabılırmıyım peki eski model değil mi onlardan kalmadı
3ü 25 tl annemde almak istiyorda üye olsamda öyle alsam diye düşündüm

rengi süper ee bide taçın malı kalitesi tartışılmaz yalnız bu siteden mi aldın yoksa model mi göstermek için koydun bu fotoyu bu siteden aldıysan güvenilir mi site? oh ne çok soru sordum yahu

ben alışveriş yaptım siteden kk üyelerine %5 indirim var bi de kapıda ödemelerde de %10 indirim etti mi sana %15 indirim valla benim kadar hızlı eline ulaşan var mıdır bilmiyorum bu kadar uzak mesafede ben çok memnun kaldım

rengi süper ee bide taçın malı kalitesi tartışılmaz yalnız bu siteden mi aldın yoksa model mi göstermek için koydun bu fotoyu bu siteden aldıysan güvenilir mi site? oh ne çok soru sordum yahu

ben alışveriş yaptım siteden kk üyelerine %5 indirim var bi de kapıda ödemelerde de %10 indirim etti mi sana %15 indirim valla benim kadar hızlı eline ulaşan var mıdır bilmiyorum bu kadar uzak mesafede ben çok memnun kaldım

canım bu siteden aldım .daha önce de almıştım.güvenilir bana göre (kapıda ödeme olduğu için tam benlik : )

canım güvenilir bi site ben bir sürü şey aldım ertesi gün elimdeydi sorun yaşamadım çalışanlarıda çok ilgili
istersen sana davetiye atabilirim

Son düzenleme:
zizigodan hiç alış veriş yapanınız var mı daha önceden ablam ayakkabı alacak da

kızlarrr bende bugün yine alışverişe çıktım. 100 liralık paşabahçe çekim vardı onu kullandımmm.

bu saklama kabının 1 tane büyük boyundan 2 tanede küçük boyundan

tam olarak bu kase değil benim aldığım ama buna çok benziyo 12 tane bundan

bu bıçağın siyah saplı olanından

2 tane bu kupadan

1 tane bu kupadan aldımmm

veee bunların hepsine sadecee 1.60 ödedimmm

Son düzenleme:

kızlar bu nevresim takımı yıkanınca karman çorman olur mu acaba ya ? fikir verebilir misiniz ? beyaz kareler de var içinde çünkü o beyazları bulanır mı ?
Saks Cross diye bir marka . . .
:44:

100 liralık çekle az şey almış olmuyo musun cnm ?

cnm bende sevdim bu takımı nasıl kullanılımı kalitelimi bende alayım mı tavsiye edermisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…