ben aldım kapitoneli nevresim desenleri çok hoş ama çok kaliteli değiller.yastık kılıfları falan çok ince çeyizime almıştım ama günlük evde kullanıyoruz şimdi
sagol cnm, o zaman hic niyetlenmiim ben, aldim mi kaliteli birsey olsun uzun omurlu olsun istiyorum... tesekkurler tekrar :) en iyisi gorup bildigin marka almak sanirim bu sitelerden :)
ben hiç açıp bakmıyorum kızlar yaa geldiği gibi kaldırıyorum büyük tencereye falan bakıyorum nevresimlere bakmıyorum genelde annemler falan bakarsa anca aslında baksam iyi olacakevet aynen öyle hatta bazen bilindik markalarda bile sorun olabiliyo.o yüzden ben netten aldığım nevresimleri açıp her yerine bakıyorum sağlam mı diye :)rica ederim canım
canım bence güzel güle güle kullanMAURER AVM | Ta ift Kiilik Ranforce t stemeyen Nevresim Takm - Rivaldibugün bunu sipariş vridm kızlar nasıl ranforce iyi midir? bir de beğendiniz mi :)
MAURER AVM | Ta ift Kiilik Ranforce t stemeyen Nevresim Takm - Rivaldi
bugün bunu sipariş vridm kızlar nasıl ranforce iyi midir? bir de beğendiniz mi :)
MAURER AVM | Ta ift Kiilik Ranforce t stemeyen Nevresim Takm - Rivaldi
bugün bunu sipariş vridm kızlar nasıl ranforce iyi midir? bir de beğendiniz mi :)
rengi süper ee bide taçın malı kalitesi tartışılmaz yalnız bu siteden mi aldın yoksa model mi göstermek için koydun bu fotoyu bu siteden aldıysan güvenilir mi site? oh ne çok soru sordum yahu
rengi süper ee bide taçın malı kalitesi tartışılmaz yalnız bu siteden mi aldın yoksa model mi göstermek için koydun bu fotoyu bu siteden aldıysan güvenilir mi site? oh ne çok soru sordum yahu
Kapitone Fitted Alez
arkadaşlar bu ürüne rast geldim alez için çok mantıklı değil mi? aranızda bu ürünü kullananan var mı? ya da çeyizine alan???...
canım güvenilir bi site ben bir sürü şey aldım ertesi gün elimdeydi sorun yaşamadım çalışanlarıda çok ilgilirengi süper ee bide taçın malı kalitesi tartışılmaz yalnız bu siteden mi aldın yoksa model mi göstermek için koydun bu fotoyu bu siteden aldıysan güvenilir mi site? oh ne çok soru sordum yahu
kızlarrr bende bugün yine alışverişe çıktım. 100 liralık paşabahçe çekim vardı onu kullandımmm.
Eki Görüntüle 444082
bu saklama kabının 1 tane büyük boyundan 2 tanede küçük boyundan
Eki Görüntüle 444083
tam olarak bu kase değil benim aldığım ama buna çok benziyo 12 tane bundan
Eki Görüntüle 444084
bu bıçağın siyah saplı olanından
Eki Görüntüle 444085
2 tane bu kupadan
Eki Görüntüle 444086
1 tane bu kupadan aldımmm
veee bunların hepsine sadecee 1.60 ödedimmm
cnm bende sevdim bu takımı nasıl kullanılımı kalitelimi bende alayım mı tavsiye edermisin.ben alışveriş yaptım siteden kk üyelerine %5 indirim var bi de kapıda ödemelerde de %10 indirim etti mi sana %15 indirim valla benim kadar hızlı eline ulaşan var mıdır bilmiyorum bu kadar uzak mesafede ben çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?