100 liralık çekle az şey almış olmuyo musun cnm ?
ben hiç açıp bakmıyorum kızlar yaa geldiği gibi kaldırıyorum büyük tencereye falan bakıyorum nevresimlere bakmıyorum genelde annemler falan bakarsa anca aslında baksam iyi olacak
canım bence güzel güle güle kullan
tupperware yapan arkadaşım ben üye olsam tupper türkiye setinden bulabılırmıyım peki eski model değil mi onlardan kalmadı
3ü 25 tl annemde almak istiyorda üye olsamda öyle alsam diye düşündüm
canım harikalar kedili kupalarına bayıldım hangi paşabahçeden aldın istanbuldan mı ankarada varmıdır bende alıcam kedi hastası biri olduğum için alıyım çok beğendim fiyatı tam olarak ne kadardı canımkızlarrr bende bugün yine alışverişe çıktım. 100 liralık paşabahçe çekim vardı onu kullandımmm.
Eki Görüntüle 444082
bu saklama kabının 1 tane büyük boyundan 2 tanede küçük boyundan
Eki Görüntüle 444083
tam olarak bu kase değil benim aldığım ama buna çok benziyo 12 tane bundan
Eki Görüntüle 444084
bu bıçağın siyah saplı olanından
Eki Görüntüle 444085
2 tane bu kupadan
Eki Görüntüle 444086
1 tane bu kupadan aldımmm
veee bunların hepsine sadecee 1.60 ödedimmm
kuzucum çok sağol yaa sen ne kadar almıştın peki türkiye sersini 3tanesini yanicanım hiç bilmiyorum ben şuan frenledm kendimi hiç almıyorum ama yeni üye olduğumda da yoktu satışta bi hafta sadece üyelere özel şu kadar satış yaparsanız şu kadar diye satışa sundular ben de öyle almıştım yine öyle bişe yapabilirler ama ne zaman olur bilemem
cnm bende sevdim bu takımı nasıl kullanılımı kalitelimi bende alayım mı tavsiye edermisin.
kızlaaarrr evim.nette banka kartımla alışveriş yapabilir miyim?
kızlaaarrr evim.nette banka kartımla alışveriş yapabilir miyim?
benim beyazlı yeşilli bi nevresimim vardı anneme sordum bunu yıkarsak renkleri karışır mı diye annem de öyle olsa bu renkleri bir araya koyarlar mı dedi:) yıkadık hiç bişey olmadı.uzun lafın kısası karışmaz canım gönül rahatlığıyla alabilirsin
ben boyle bir marka hiç duymadım canım..ben mi cahilim yoksa bilemedimama renkler pek karısmayacak gibi durmuyor.. fakat yıkama talimatlarına uyarsan belki de solmaz..yine de kendini ispatlamıs markaları alsan daha iyi olur canım..
benim beyazlı yeşilli bi nevresimim vardı anneme sordum bunu yıkarsak renkleri karışır mı diye annem de öyle olsa bu renkleri bir araya koyarlar mı dedi:) yıkadık hiç bişey olmadı.uzun lafın kısası karışmaz canım gönül rahatlığıyla alabilirsin
ben boyle bir marka hiç duymadım canım..ben mi cahilim yoksa bilemedimama renkler pek karısmayacak gibi durmuyor.. fakat yıkama talimatlarına uyarsan belki de solmaz..yine de kendini ispatlamıs markaları alsan daha iyi olur canım..
teşekkürler kızlar yorumlar için . . .
yok cnm bende duymadım bu markayı fakat model çok hoşuma gitti aslında biraz şans işi galiba mesela sarev den çok şikayet duydum ve asla da almam ama duyulmuş marka mı evet . . .
minimal olmasın bu aynı desen orda da var çünkü??
kime cevap yazdıgıma bakmamaısımmcanım yoksa o suzgecleri mi alcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?