Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

100 liralık çekle az şey almış olmuyo musun cnm ?

canım öyle gözüküyo ama tam 101.60 tuttu %10 indirim olduğu halde. paşabahçenin mağazasındaki ürünler dışarda satılanlara göre daha pahalı canım. mesela biz dışarda 6lı bardağı 6 liraya alırken aynı bardağın adet fiyatı mağazasında 3.50. o yüzden böyle canımm.

ama bunada şükür 1.60 a bu kadar hayatta alamazdım çek olmasaa

kızlar bu nevresim takımı yıkanınca karman çorman olur mu acaba ya ? fikir verebilir misiniz ? beyaz kareler de var içinde çünkü o beyazları bulanır mı ?
Saks Cross diye bir marka . . .
:44:

benim beyazlı yeşilli bi nevresimim vardı anneme sordum bunu yıkarsak renkleri karışır mı diye annem de öyle olsa bu renkleri bir araya koyarlar mı dedi:) yıkadık hiç bişey olmadı.uzun lafın kısası karışmaz canım gönül rahatlığıyla alabilirsin

ben bakın derim çünkü aldığım bi nevresimin çarşafıyla yastıklarının tonun birbirinden çok farkı gelmişti.geri gönderdim.bazen baskı hataları da olabiliyo

tupperware yapan arkadaşım ben üye olsam tupper türkiye setinden bulabılırmıyım peki eski model değil mi onlardan kalmadı
3ü 25 tl annemde almak istiyorda üye olsamda öyle alsam diye düşündüm

canım hiç bilmiyorum ben şuan frenledm kendimi hiç almıyorum ama yeni üye olduğumda da yoktu satışta bi hafta sadece üyelere özel şu kadar satış yaparsanız şu kadar diye satışa sundular ben de öyle almıştım yine öyle bişe yapabilirler ama ne zaman olur bilemem

canım harikalar kedili kupalarına bayıldım hangi paşabahçeden aldın istanbuldan mı ankarada varmıdır bende alıcam kedi hastası biri olduğum için alıyım çok beğendim fiyatı tam olarak ne kadardı canım

kuzucum çok sağol yaa sen ne kadar almıştın peki türkiye sersini 3tanesini yani

cnm bende sevdim bu takımı nasıl kullanılımı kalitelimi bende alayım mı tavsiye edermisin.

canım alış veriş yaparsan bana haber verebilirmisin ben sana davetiye attım ya bazen kazanılan çek yüklenmiyor tatlım mesela duygu bana davetiye atmıştı ben alış veriş yaptığım halde çeki yüklenmemiş ben söledim duyguya öyle hallet birbirimize davetiye attığımızda alış veriş yapıp yapmadığımızı söylelim ki çeklerimizi versinler

ben boyle bir marka hiç duymadım canım..ben mi cahilim yoksa bilemedim ama renkler pek karısmayacak gibi durmuyor.. fakat yıkama talimatlarına uyarsan belki de solmaz..yine de kendini ispatlamıs markaları alsan daha iyi olur canım..

kızlar bu nevresim takımı yıkanınca karman çorman olur mu acaba ya ? fikir verebilir misiniz ? beyaz kareler de var içinde çünkü o beyazları bulanır mı ?
Saks Cross diye bir marka . . .
:44:

ben boyle bir marka hiç duymadım canım..ben mi cahilim yoksa bilemedim ama renkler pek karısmayacak gibi durmuyor.. fakat yıkama talimatlarına uyarsan belki de solmaz..yine de kendini ispatlamıs markaları alsan daha iyi olur canım..

yanlıs kişiye yazdım yav:) yeniyim idare edin:))

teşekkürler kızlar yorumlar için . . .

yok cnm bende duymadım bu markayı fakat model çok hoşuma gitti aslında biraz şans işi galiba mesela sarev den çok şikayet duydum ve asla da almam ama duyulmuş marka mı evet . . .

minimal olmasın bu aynı desen orda da var çünkü??

altıncı cadde denilen o site artık evimneti geçti.yanlış ürün gönderdiler ve 8 gündür hergün arıyorum ilgilenicez diyolar.hiç ama hiç memnun kalmadım kızlar ordan alırken bi daha düşünün

kızlar bu site nasıldır ve yemek takımına ihtiyacım var misafir yemek takmıı hangisi daha hoş olur zevkinize güvenerek fikir almak istedim .ayrıca fiyatlar uygun mu kredi kartı bulacağım artık

http://www.guzelbirfirsat.com/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…