Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben hiç minimalden nevresim almadım desenleri çok hoş ama.çok kötü olduğunu sanmıyorum fiyatları çokta ucuz değil.forumda alanlar var kullanan biri yorum yaparsa işine daha çok yarar

evet cnm teşekkürler yorumun için bu bile yetti . ..

kızlar philisp 4212 nasıl bir ütüdür ? fiyat 150,00 TL

düdüklüye ihityacım var HSAR AY SYAH 6 LT DDKL TENCERE Ddkl Tencere Takmlar firsatmagazasi.com

phil ütü güzel cnm 4212 bilemiyorum ama bende kesinlikle phlips alıcam . . .

canım her 100 tl lik siparişe 20 tl ydi

cnm bende sevdim bu takımı nasıl kullanılımı kalitelimi bende alayım mı tavsiye edermisin.

canım nevresimi hiç bilmiyorum nasıldır ben us polo nun nevresimini almıştım hizmetleri çok iyi ama ürünü görmediğimden bişey diyemem :18:

arkadaslar bugun markafoniye gireninizi oldumu?? bugra home collectionundakı newresim pike we yatak örtulerı nasıl sızce bana fıyatları uygun geldı sızce nasıl

arkadaslar bugun markafoniye gireninizi oldumu?? bugra home collectionundakı newresim pike we yatak örtulerı nasıl sızce bana fıyatları uygun geldı sızce nasıl

cnım guzel gorunuyorlar..ben de beyaz yatak ortusu aldım gelin yatagı için.monabianca angel beyaz.249 tl ye almıstım evim.nette kampanyası oluyor sık sık.resmine bak begenirsen onu al.ben actım baktım gayet hos..tabii benim zevkime gore bu.seninki nasıldır bilemicem..

bana sorarsan sondan ikinci derim..begendim oni:)

ewt gördüm gerçekten ağırr we şık.üstelik çok ucuza almıssın bence markafonideki bugradakıler nasıl sence fiayatları? hangı model guzel sence:) benm gelin home dan sedef newreism takımım war kaynanam aldı ama yatak örtüm yok.

gelin ve mimozaları begenmedim..ama pırlanta 1 ve fransız cift etek guzele benziyor.zaten hemen hemen aynı ikiside

mimoza olanlar sade pek gelın gıbı durmuoda fransız olan we pike takımlarıda guzelmıs:)

evet canım guzel duruyorlar gercekten..ben yatak ortumu aldıgımda sandım ki seffaf posetinde gelcek ama valla kilitli bavulunda geldi çok da sıktı :)) ben genelde netten alıorum cok ucuz oluyor.mesela tacın gundelik yatak ortusu vardı victor siyah 219 tl di tacta ben 119 tl ye almıstım:))

hangi sitede buluosun bu indirimleri..ben trendyol markafonı we limangodan alıswerıs yapıorum bu sıtelerdede pek kampanyası olmuo tacın

kızlaaar nevresim takımı kapitone takım ve pike takımı hangisi daha kullanışlı size soruyorum. ben birşey alcamda sizin fikriniz olmadan karar veremiyorum.

birde fırsatmğazası com daki hisar ay marka 6 lt düdüklü tencere 169 tl nasıl iyimi

Son düzenleme:
tacın ottova yatak örtüsüde cok şık

kesinlikle cok sık canım..ben zaten siyah kırmızı hastasıyım:)) nişanlım mor sevio die araya mor seyler de serpiştiriyorum işte:)) nevresimlerden bazılarını mor aldım mesela. bir de almak istedigim bir yatak ortusu vardı fakat 3 tane oldu yatak ortum diyerek frenledim kendimi:)) almak istedigim de tac marcia kırmızıydı ve kampanyadayken 99 tl di:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…