Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:) cok iddalı bu kırmızısı.ama bence hepsini ağır we saten alma.günlük kullanacagın yatak örtulerındende al.ben yatak odamın rengı bellı olmadıgı ıcın daha yatak örtusu almadım

:) cok iddalı bu kırmızısı.ama bence hepsini ağır we saten alma.günlük kullanacagın yatak örtulerındende al.ben yatak odamın rengı bellı olmadıgı ıcın daha yatak örtusu almadım

yok canım:) zaten beyazı bşr kere kullan kaldır:)) ugrasamam o kadar pullu ortuyu sermeye aldıgım tac saten degil kadife gibi sadece belirli bolgelerinde parlaklık var.almak isteyip de alamadıgıma gelince o da kadife gibi sadece belirli yerleri parlak.ama coook sadee bir ortu daha aldım.yastık yuzu yok.sadece bir ortu.26,90 a almıstım.cift renkli cift taraflı kullanabiliosun.simya home collection du sanırım.

istanbuldan aldım canım capacıty alışveriş merkezinden. hemen baktım ankarada varmı diyee iştee buralarda var canımm mağaza fiyatta 7.95 canım.

ANKARA
ArmadaArmada Alışveriş Merkezi Yenimahalle/Ankara
Tel: 0312 205 60 52
Kavaklıdere Tunalı Hilmi Caddesi No:97 Kavaklıdere/Ankara
Tel: 0312 426 06 82
Mesa Mesa Plaza Ihlamur Cad. No:2/30 Çayyolu Yenimahalle/Ankara
Tel: 0312 241 91 99
Yenişehir Atatürk Bulvarı No:85 Yenişehir/Ankara
Tel: 0312 433 46 71
Panora Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi Oran - Çankaya/Ankara
Tel: 0312 491 80 11

Son düzenleme:
canım her 100 tl lik siparişe 20 tl ydi
sağol cnım ben 25 den aldım kadında artık 5 tl kazansın napalım sonra almaya karar verdim
büyük yağdanlığı 23
soysoy 13 tl
lacivert sürehiyi 30 liraya bıraktı ama şimdi alamam sonra alıcam dedim
canım çok teşekkür ederim paşabahçe mağazalarını biliyorum kızılaydada var hatta bana çok yakında aynı model acaba burada varmıdır diye şüphe ettim bazı illerde olmuyor bazı ürünler ondan olur belkı dıye dusundum canım çok sağol yarın gidip alıyım kızılaydakınden

kızlar bu arada cinlerim tepemde
altıncıcadde sitesinden tefal tencerem geldi arkasına bakınca evimisterden aldığım grill tavanın arkasıyla tabanıyla yanı aynı olmadığını fark ettim eve geldim karşılaştırdım
cidden tabaları farklı altıncıcaddenın kı kalın sert cidden orjinal gibi ama evimisterinki sahte gibi
sonra yine evimisterden aldığım wok tavayı açtım hiç açmamıştım geldiği gibi kaldırmıştım bı baktım onunda tabanı altıncıcadde den gelen tenceremle aynı
bu evimister bana ya eski ürünü gönderdi ya da sahteyi alalı da 2 ay oldu napıyım sizce kızlar
bakın fotodaki grill tavanın tabanı farklı
ortadaki grill tava farklı tabanı 1. ve 3. turuncu tabanlı grill tava 2. olan sıyah tabanlı

yarın tefale gidip bakıcam tabanı öyle mi değil mi gerçi 2 ay oldu ne diycemde adamlara vericem bılemedım eski ürünede o kadar para vermek zoruma gider yanı zaten altyıncıcadde yarısıbızdende tefalı koyunca cok moralım bozuldu 60 lıra fazladan almıs oldum bır de boyle olursa cidden canım cok sıkılır

Son düzenleme:

vardır canım yoksada alışveriş sitelerinde var ben biraz bakındım da o sitelerden de alabilirsin

altıncı caddeden aldığım mikro dalga fırınmda verildi kargoya bu gün teslim edilir sonundaa :) kaldı 1 tane oda şu herkesin aldığı beyaz nevresim takımı :)

canım belki eski bi modeldir önceden üretilen. ttabi bu tencere tava olayında böyle bişey olup olmadığını bilmiyorum. dediğin gibi sen bi git bak sorarsın orda da satıcıya böyle böyle birinin altı sahtemidir diye? çok sinir bi durum o kadar para ver bide bunlarla uğraş. hiç olmadı artık siteyle görüş değiştirmek istediğini söyle.

valla canım ya cok canım sıkıldı ya eskı ya sahte bugun bakıcam ona göre arıycam 5 mayısta almısım bayada gectı off zaten pahalı aldıydım gerı ıade de almazlar kesın öle kalacak ama tabanı dıgerının daha saglam bunun ıncecık kesın sahte ya da eskı üretim

cnm benim öncelikle 6. nın tefallerinin orjinal ve en son seri olduğunu biliyorum çünkü ben almadan önce tefale gidip bakarak almıştım . . . ve mağazadan bana internette çok fazla kaçak ve sahte tefal in olduğunu dikkat etmem gerektiğini ifade etmişlerdi bu nedenle isersen evim in tefalleriyle git mağazaya onlar sana direk söylerler cnm . . .

moralini de bozma ama tava tencere ve düdüklüde çok fazla seri çıkıyor neredeyse 4 ayda bir ya kapakta ya tabanda ya da tutmaç aksamlarda bi değişiklik yapılıyor . . .
sahte olduğunu düşündüğün ürünle git cnm . . .

bu arada 6. nın tavalarından bende çok memnun kaldım ama üzüldüm keşke tam takım yapsaydım diye bi grill bi de orta boy bi tava almıştım sadece . . .

kızlar bişey sorucam 6. caddede çeklerim kısmında 75 tl hediye çeki kazandınız diyor karşısındada aktif diyor. bunu ben nasıl kullanıcam sepetim kısmında kupon kodu diyor ama kodu bilmiyorum bii listede çıkmıyor karşıma limangoda ki gibi seçemiyorum nasıl kullanıcam bilemedim.

Canım 75 tl çek 300 tl ve üzerinde kullanılıyor zannedersem ve sepetin 300 tl oldugunda üst kısımda kullan diye çıkıyor,dene istersen bi

75 tl'yi 200 tl ve üstü için veriyorlar canım. sepette 200 tl lik ürün olduğunda sayfada bir yerde kupon kullanmak istiyorum/istemiyorum diye bir yazı çıkıyor. oradan işaretlediğinde yüklüyor çeki.

Son düzenleme:
ben bi evimisteri arıyım zarflayım bakıyım ne diycekler keşke kontrol etseydim gerçi biri farklı zamanda biri farklı zamanda geldi diğerini açmamam bana nelere mal oldu bende saf gibi herkese güveniyorum sağında solunda çizik varmıdır diye bile bakmadım arıyım soruyum diğeriyle aynı değil şimdi fark ettim tefalede gittim diyim

iade yapamayız baya üstünden vakit geçmiş dediler
değişim yapın yenisinden verin dedim elimizde aynısı var diyorlar bende anlamadım sahte değil ürünlerimiz fln dediler bakalım yinede fotolarını gönderin dediler

ben hiç minimalden nevresim almadım desenleri çok hoş ama.çok kötü olduğunu sanmıyorum fiyatları çokta ucuz değil.forumda alanlar var kullanan biri yorum yaparsa işine daha çok yarar

canım ben kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim kaliteli yumuşacık

Bu bornoz takımı nasıl kızlar?
Jua marka 126 tl

Eklentiler

• $images.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…