Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fiyatı çok iyi cnm beğendiysen . . . de erkek bornozunun koyu kadınınki açık olsa daha güzel bence . . . bu tam tersi olmuş . . .

Bayan bornozu iyi ama erkek bornozu biraz daha koyu olsaymıs dediğin gibi.Aslında bornozlar açık renk olur genelde ama bilemedim

Yok canım başka.limango da garage sale butiğinde aksesuarı tıklayınca ilk sayfada altta

başka yoksa bakmama gerek yok cnm misafir için falan alınabilir bence . . . takım için uygun fiyat . . . havlularını zaten kullanırsın bornozlarıda misafirlere çıkarırsın . . . tabi misafir için bornoz bulundurma düşüncen varsa . . .​

Şu anlık misafir için almam canım yaa daha kendime almadım :)) İlk kendime alayim de sonra bakarım misafire.Teşekkürler canım fikrin için

HSAR eyiz seti 122 para BAHAMA

kızlar bu site nasıldır bana yardımcı oluuuunnn

Site güvenilir diye duymuştum (alışveriş yapmadım, gerçi internetten bugüne kadar sadece tchibodan tek bir ürün aldım)

alışveriş yapmadım ama tümev diye bir sitede 1600 liraydı burdaki arkadaşlar iyi diyordu
eğer parça parça almayı düşünüyorsan fırsat mağazasını öneririm fiyatlar çok uygun ve 2 günde elinde ben çok memnun kaldım

Son düzenleme:
kızlar ıphone 4s alacağım limangoda daybuyday da falan indirime girmiş görürseniz hemen haber verin oldumu çok sevinirim

hımm evet aradığım tarz tam da bu fakat bu biraz tuzlu :)) daha uyguna bulabileceğim bi yer var mı acaba :26:

canım kütahyaya gürale karaca shcafer hisar biev falan bak bone chine istiyorum ince porselen istiyorum de ama şunu söyleyim bone chineler normal porselenlere göre hep pahalı aklında bulunsun

kızlar bernardodan çekim var diyosunuz ya 100 tl 50 tl falan bu çekleri nası kazanıyosuunz ?

şu kaselere bayıldım

kızlarrr hepsiburada.com sitesinden alışveriş yapan var mı

ürünlerin fiyatları uygun gibi geldi ama???

Kızlar markafoni nevresim takımım c.tesi geldi
Eki Görüntüle 446612

Umarım diğerleri de gelir artık
canım güle güle kullan

kızlar bernardodan çekim var diyosunuz ya 100 tl 50 tl falan bu çekleri nası kazanıyosuunz ?

şu kaselere bayıldım
canım grupon fırsatlarından almıstım ben 49 tl verıyorsun 100 tl ındırım sağlanıyordu onla çatal bıcak takımımı aldım bernardoda kampanya yapmıs çatak bıcak takımı alana 100 tl cek vardı ben aldıgımda onu verdıler 1 ay surelı 30 hazıranda bıtecek ıste bende bsyler alıyım dıyorum ama alacaklarımı da aldım ne alacağım bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…