- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
fiyatı çok iyi cnm beğendiysen . . . de erkek bornozunun koyu kadınınki açık olsa daha güzel bence . . . bu tam tersi olmuş . . .
Bayan bornozu iyi ama erkek bornozu biraz daha koyu olsaymıs dediğin gibi.Aslında bornozlar açık renk olur genelde ama bilemedim
tek mi bu başka yok mu beğendiğin ? nerede bu bakim bende ?
Yok canım başka.limango da garage sale butiğinde aksesuarı tıklayınca ilk sayfada altta
başka yoksa bakmama gerek yok cnm misafir için falan alınabilir bence . . . takım için uygun fiyat . . . havlularını zaten kullanırsın bornozlarıda misafirlere çıkarırsın . . . tabi misafir için bornoz bulundurma düşüncen varsa . . .
Site güvenilir diye duymuştum (alışveriş yapmadım, gerçi internetten bugüne kadar sadece tchibodan tek bir ürün aldım)
inceliği açısından bone china ama desenini göremedim bernardo da var mesela ben bundan alacağım aynı bunun gibi incekızlar günlük yemek takımı almayı planlıyorum 1 erkek 1 kadın dizisindeki yemek takımı tam aradaığım şey markasını bilmiyorum bu konuyla ilgili topic açtım yardımlarınızı bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...ek-takimi-hakkinda-bilgisi-olan-var-miii.html
inceliği açısından bone china ama desenini göremedim bernardo da var mesela ben bundan alacağım aynı bunun gibi ince
Carnation | Bernardo
hımm evet aradığım tarz tam da bu fakat bu biraz tuzlu :)) daha uyguna bulabileceğim bi yer var mı acaba :26:
canım güle güle kullan
canım grupon fırsatlarından almıstım ben 49 tl verıyorsun 100 tl ındırım sağlanıyordu onla çatal bıcak takımımı aldım bernardoda kampanya yapmıs çatak bıcak takımı alana 100 tl cek vardı ben aldıgımda onu verdıler 1 ay surelı 30 hazıranda bıtecek ıste bende bsyler alıyım dıyorum ama alacaklarımı da aldım ne alacağım bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?