kızlar aşk olsun hiiç yardımcı olmuyorsunuz
canım hangi konuda?
canım hepsiburada.com alışveriş sitesinden birşeyler alayım dedim .hiç yapmadım alışveriş güvenli midir? reklamlarda da gördüm.tost mak.gibi küüçk ev aletlerinden alacağım.kapıda ödeme var.sizden bilgi alamk istedim fiyatları uygun mu acaba az çok anlarsınız bakınca
küçük ev aletlerinde hangi markaya bakmamı tavsiye edersiniz?
güvenilir bi site merak etme bende 2 ürün aldım ordan daha yeni sipariş verdiğim gün kargoya verdiler ertesi gün elime ulaştı.
canım kendi aldıklarımı söyleyeyim sana
çaycımı ( 105 tl) ve su ısıtıcımı (46 tl) korkmaz , blendırımı tefal (100 tl) ütümüde philips aldım(220 tl) tabi bunları farklı farklı sitelerden aldım. tost makinemide korkmaz almayı düşünüyorum. öyle işte:) bence karar verdiğin modeli akakçe ve bildiğin alışveriş sitelerinden araştır uygun bulduğun yerden al.
ben büroteknik sanalreyonum ve enhesaplıyızdan alışveriş yaptım .
sağol canım ... ütü philips 4212 sanırım bi sitede 150 tl iyi mi sence?
canım güle güle kullan
canım grupon fırsatlarından almıstım ben 49 tl verıyorsun 100 tl ındırım sağlanıyordu onla çatal bıcak takımımı aldım bernardoda kampanya yapmıs çatak bıcak takımı alana 100 tl cek vardı ben aldıgımda onu verdıler 1 ay surelı 30 hazıranda bıtecek ıste bende bsyler alıyım dıyorum ama alacaklarımı da aldım ne alacağım bılemıyorum
Canım bugün teli almaya gittiğimizde bakımda supla falan almaya karar verdim peçete halkAsi alacağım bence bu ara hiç uğramayın bernardoya feci artirMislar fiyatları anlatan ben düduklu düşünmüştüm alırken sormuştum 399 taydı şimdi 450 olmuş aynısı Yuh dedim beğendiğim yemek takımını çatal bıçak şeyi hediye diye 500 tl artirMislar hediye cek verme olayını kapatmışlar
aaaa ne güzel cnm denk düşmüş bilselydim bende alırdım . . . bende yakala co dan altıncı caddede 3 tl ye 40 tl almıştımkullandım. baya işe yaradı 2 çerçeve 2 el havlusu 1 çift kişilik nevresim takımı 70 e geldi çok avantajlı oluyo bu çekler gurupon da bernardoyu da bilseydim hemen alırdım . . . çekini kullanmazsan alabilirim cnm :26::26::26::26: ziyan olmasın yazık
kızlar ya limangodan kargolarım geldi kırık çıktı hep aldıklarım sinirim bozuldu ya neden busite böyle anlamadımincecik bifolyoya sarmışlar göndermişler kutunun içinde tabi kırılır kolileme konusunda trendyol çok iyi aklınızda bulunsun limangodan her aldığım kırık geldi
kızlar telefonu aldık turkcellden bu gün hızlı bi kararla
Canım bugün teli almaya gittiğimizde bakımda supla falan almaya karar verdim peçete halkAsi alacağım bence bu ara hiç uğramayın bernardoya feci artirMislar fiyatları anlatan ben düduklu düşünmüştüm alırken sormuştum 399 taydı şimdi 450 olmuş aynısı Yuh dedim beğendiğim yemek takımını çatal bıçak şeyi hediye diye 500 tl artirMislar hediye cek verme olayını kapatmışlar
Kısın alın derim nm öyle yapmam cek olmasa almiycamda cek beni kurtarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?