Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım hangi konuda?

canım hepsiburada.com alışveriş sitesinden birşeyler alayım dedim .hiç yapmadım alışveriş güvenli midir? reklamlarda da gördüm.tost mak.gibi küüçk ev aletlerinden alacağım.kapıda ödeme var.sizden bilgi alamk istedim fiyatları uygun mu acaba az çok anlarsınız bakınca

küçük ev aletlerinde hangi markaya bakmamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

güvenilir bi site merak etme bende 2 ürün aldım ordan daha yeni sipariş verdiğim gün kargoya verdiler ertesi gün elime ulaştı.

canım kendi aldıklarımı söyleyeyim sana
çaycımı ( 105 tl) ve su ısıtıcımı (46 tl) korkmaz , blendırımı tefal (100 tl) ütümüde philips aldım(220 tl) tabi bunları farklı farklı sitelerden aldım. tost makinemide korkmaz almayı düşünüyorum. öyle işte:) bence karar verdiğin modeli akakçe ve bildiğin alışveriş sitelerinden araştır uygun bulduğun yerden al.

ben büroteknik sanalreyonum ve enhesaplıyızdan alışveriş yaptım .

Bende alışveriş yaptım. Fotograf makinesi ve kılıfı aldım ertesi gün 24 saat olmadan elime ulaştı. Fotograf makinesinin neyazıkki video ozelliği çalışmıyordu ve bende iade ettim. Paramı iade ettiler. Kılıfı iade etmedim eski makinemde kullanıyorum.
Bence guvenilir ticaret yapıyorlar.

kızlar pazarland diye bir site var dolandırmış herkesi.. millyette okudum bu gün aman dikkatli olun...

sağol canım ... ütü philips 4212 sanırım bi sitede 150 tl iyi mi sence?

sağol canım ... ütü philips 4212 sanırım bi sitede 150 tl iyi mi sence?

canım özelliklerini karşılaştır diğer modellerle ona göre içine sineni al çünkü bende pek anlamıyorum ürün yorumlarını oku bol bol. benim geçenlerde bi arkadaşım modelini bilmiyorum ama 150 tl ye philipsin ütüsünü aldı yeşil renk çok memnun.

aaaa ne güzel cnm denk düşmüş bilselydim bende alırdım . . . bende yakala co dan altıncı caddede 3 tl ye 40 tl almıştım kullandım. baya işe yaradı 2 çerçeve 2 el havlusu 1 çift kişilik nevresim takımı 70 e geldi çok avantajlı oluyo bu çekler gurupon da bernardoyu da bilseydim hemen alırdım . . . çekini kullanmazsan alabilirim cnm :26::26::26::26: ziyan olmasın
yazık

kızlar telefonu aldık turkcellden bu gün hızlı bi kararla

Canım bugün teli almaya gittiğimizde bakımda supla falan almaya karar verdim peçete halkAsi alacağım bence bu ara hiç uğramayın bernardoya feci artirMislar fiyatları anlatan ben düduklu düşünmüştüm alırken sormuştum 399 taydı şimdi 450 olmuş aynısı Yuh dedim beğendiğim yemek takımını çatal bıçak şeyi hediye diye 500 tl artirMislar hediye cek verme olayını kapatmışlar
Kısın alın derim nm öyle yapmam cek olmasa almiycamda cek beni kurtarıyor

kızlar ya limangodan kargolarım geldi kırık çıktı hep aldıklarım sinirim bozuldu ya neden busite böyle anlamadımincecik bifolyoya sarmışlar göndermişler kutunun içinde tabi kırılır kolileme konusunda trendyol çok iyi aklınızda bulunsun limangodan her aldığım kırık geldi

ben limangodan kıyafet aldıgım için boyle bir sorunum olmadı..ama trendyolu cok begeniyorum gercekten..kargoya verildi demeden urun elime ulasıyor..2 dir urun alıyorum ordan ve her seferinde kampanyanın bittigi gun tedarik sureci yasamadan elimde oldu

sen ne almıstın ki canım ordan? tabak ya da bardak falan? :S umarım aşık olarak almamıssındır :) cunku boyle olunca insanı urunden sogutuyolar valla

Geçmiş olsun.

Kırılacak eşyaları kargocunun yanında açarak kırık çatlak varsa tutanak yazmasını isteyebilirsiniz. "Açtığımda kırıktı para iadesi istiyorum" deme hakkımız var arkadaşlar. Ama tutanak şart :)

kızlar telefonu aldık turkcellden bu gün hızlı bi kararla

Güle güle kullanın cnm . . .

evet cnm aynen ya . . . tekstil olsun mutfak olsun her şey yazın ateş pahası oluyo düğün sektörü işte . . .

kızlar trendyolda var olan bambum kampanyası bana göz kırpıyor nedense :)
bambu olayı bana hep çok sıcak gelmiştir.
bu markadan ürün alanlarınız var mı?? yorum bekliyorum :) bambu bıçak almaya karar verdim ama fikirleriniz benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…