Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar evmanyada bu klozet takımını beğendim nasıl sizce banyom kahverengi bi de bu siteden alışveriş yapmadım yapan var mı??

kızlar evmanyada bu klozet takımını beğendim nasıl sizce banyom kahverengi bi de bu siteden alışveriş yapmadım yapan var mı??

ben morhıpodan aldım tabak cok guzel sarmıslar 2lı 2lı tabakları şişme seylerle kutu ıcınde acıp bakmadım bıle bsy yoktur dıye cunku acarsam nasıl kaldırcam ceyız gıderken tasınırken ıyı olur dıye acmadım sızce acıyım mı annem bsy olmamıstır acma bence dıyor elımle yokladım gercı bsy yok ama
ıcınede lokum koymuslar bızı tercıh ettgınız ıcın tesekkur ederız dıye cok hosuma gıttı morhıpodan alıs verıs yaparım artık bundan sonra

cnm pamuk satenini mi kullanıyorsun yoksa pamuğunu mu ?
renk atması falan oldu mu ?​

saten degil normal pamuk nevresim takımı üzerinde yaprak desenleri var rengi su yeşili renk atması olmadı tavsiye ederim boynerlerde de satılıyor

Kızlar morhipo 15 TL'lik hediye çeki vermiş hemde alt limitsiz Maillerinizi kontrol edinn

Kızlllarrrr merakla beklediğim,evim.netten aldığım reçelliklerim geldiii
Şok oldum çünkü biraz önce daha siteye baktım tedarik ediliyor yazıyodu ve hala öyle yazıyo

Eki Görüntüle 448088 Çok şirinler çokkk

Son düzenleme:
netvariumdan 20tl lik hediye cekim varmıs..31 temmuza kadar gecerliymiş.bu siteye guvenemiyorum ama bakıcaz artık.sizde bu siteye uye iseniz mailinizi kontrol edin kızlar..

ama umarım fanusu buyuktur ve bir kek sıgar:)) diger taraftan kredi kartımın borcunu dusunmekteyim:18::44:

güle güle kullan cnm

kızlar bende bievin kelebekli ürünlerini almıştım demiştim ya mutfak ürünlerini saklama kapları olarak orta bpyu tercıh ettım
ama bi büyüğü var arkadaşlarım büyük al dediler ama bende tezgah üstünde kaba durur diye orta boy duşundum
orta boy 20*10
büyük boy 26*10 cm

Son düzenleme:

bu tabagıda kullanırım diye aldım büyük patates kızarması fln koyarım dıye aldım
mayısta biev %50 ındırımdeyken aldım indirim hala devam ediyor 30 hazırana kadar çiçelileride var bunların markafoni bu gün koymus hatta %50 de ındırımlı mesela ben ekmeklıgı 35 lıraya aldım markafonı 33 tl ye koymus markafonıde kelebeklının ceşitlerinden pek yok cıceklısı var
bunun pasta kulesınden alsam mı acaba alakasız olur mu yoksa mutfak masamda durur kullanırmıyım karar vermedim

Son düzenleme:
markafonide indirim çeki olan var mı kızlar

kızlar çeyiz evinden alışveriş yapan vardı galiba. nasıl güvenilir mi. alacağım şey baya indirimli orda ama güvenemiyorum

kızlar çeyiz evinden alışveriş yapan vardı galiba. nasıl güvenilir mi. alacağım şey baya indirimli orda ama güvenemiyorum

canım ben yaptım ordan alısveriş..gercekten guvenilir bir site..için rahat bir sekilde alısveriş yapabilirsin..hem kapıda odeme secenegi de var..musteri temsilcisi de cok ilgili gercekten.satıs sonrasında da baya yardımcı oldular bana..tavsiye ederim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…