ayani cnm napalım artık 50 tl indirim buldun mu cnm sen ben 40 tl lik kodla alıcam hangilerini alıcaksın sen cnm beyazlarda takımın vardı zaten . . . tencere mi alıcan onlarda çok güzel . . .
Altıncı cadde nihayet siparişlerimi sağ salim gönderdi yarısıbizden+kargo bedavayla almıştım
ikisi : 57.70 e geldi indirimle
Eki Görüntüle 453087 Eki Görüntüle 453088
comfort touch tavanın 24 cm alsam 26 mı bende 30 cm olan var sızce set olarak dusununce hangısı uygun olur kızlar
26 cm olanı aldım şuan altıncıcadde ye çok pis sövüyorum yalnız bosu bosuna 5.99 kargo parası verdım her zaman her carsamba yaparlar bu hafta yapmayacakları tutu
sahanı aldım bırde 26 cm olanı aldım canım 26 cm yerıne kelebeklı pıke alacaktım onları sureklı bulurum tefalı ındırımde bulamam dıye setımı tamamladım sahana bende o kadar para vermezdım ama boyle 30 lıraya geldı cemın bıle sahanı 20 lıra yanı ondan aldım
ii cnm bak bende 26 cm yi al demiştim iyi yaptın cnm güle güle kullan . . . diğer aldıkların ney ?
kızlarr markafoni çekiiiiii
sahanı aldım bırde 26 cm olanı aldım canım 26 cm yerıne kelebeklı pıke alacaktım onları sureklı bulurum tefalı ındırımde bulamam dıye setımı tamamladım sahana bende o kadar para vermezdım ama boyle 30 lıraya geldı cemın bıle sahanı 20 lıra yanı ondan aldım
dun hepsıburada.com dan anneme ekmek yapma makınesı aldım 100 tl kargoda 12 tl mıs bedavada degıl bu gun msj geldı 75 tl uzerıne kargo bedava içime oturdu yanı 12 tl bırde 5 fln olsa neyse acıp sovesım var yan ben bekledım kı 100 tl uzerıne kargo bedava yok adamlar 12 tl yı aldı oda yurtıcı kargoyla gonderırsen aras 17 lıra yuh artık cıdden
westwşng ev manya güzel bir fırsat ıstersen verıyım cnm
yok canımm çok sağoll. markafonide king var. ondan bişey gözüme kestirdim de bi 10 15 tllik çek olsa çok süper olcak ama bulamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?