Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Altıncı cadde nihayet siparişlerimi sağ salim gönderdi yarısıbizden+kargo bedavayla almıştım

ikisi : 57.70 e geldi indirimle

ayani cnm napalım artık 50 tl indirim buldun mu cnm sen ben 40 tl lik kodla alıcam hangilerini alıcaksın sen cnm beyazlarda takımın vardı zaten . . . tencere mi alıcan onlarda çok güzel . . .

Canım sahan alacağım comfort touch serime ekliyorum derin tencere almak istedim 20cm yazıyor cok küçük oda acaba yanlış mı yazdılar diye mail attım cevap gelmedi sahan tavası bile 22 cm tencere sütluk gibi birseydir artık bide pike takımı begendim
orta boy tavam var beyaz ama comfort touch değil tefalin eski spring serisinden var bende touch serisinin orta boy tavasini mı alsam diyorum ama bı grill bı wok bide spring var bunuda alırsam 4 tavam olacak fazla geliyor napcam bilemedim sutluk olsaydı onu alırdım sahanla bu kadar dusunmezdim

20 cm tencereyı alsam mı napsam bendekı 24 cm derın tencere sprıng modelı pılav tenceresı var comfort touchın oda 24 cm 20 kucuk gıbı geldı bana gorenınız var mı gıdıp bakamadım da hıcbır yere bakabılseydım begenırsem alırdm

tchibo çeki olan var mı kızlar

comfort touch tavanın 24 cm alsam 26 mı bende 30 cm olan var sızce set olarak dusununce hangısı uygun olur kızlar

26 cm olanı aldım şuan altıncıcadde ye çok pis sövüyorum yalnız bosu bosuna 5.99 kargo parası verdım her zaman her carsamba yaparlar bu hafta yapmayacakları tutu

Altıncı cadde nihayet siparişlerimi sağ salim gönderdi yarısıbizden+kargo bedavayla almıştım

ikisi : 57.70 e geldi indirimle

Eki Görüntüle 453087 Eki Görüntüle 453088

cnm güle güle kullan o çerezlik cam di mi kırılmadan iyi yolladılar . . .

comfort touch tavanın 24 cm alsam 26 mı bende 30 cm olan var sızce set olarak dusununce hangısı uygun olur kızlar

cnm bende şimdi tavaları almaya geldim sahan olayı çok pahalı ya nedense minnacık tava ne kadar lira ben sahan almicam mesela . . . orta boy tava aldım yumurtamı omletimi yaparım onda ne olcak . . .

cnm sahan alıcam diyosan 24 cnm alma o zaman sahanla aralarında pek bi fark olmuyo sahan 22 cnm tava 24 cnm bi şey yok arada o nedenle 26 cnm alabilirsin . . . bi kargo bedava yapmadılar ya . . . yarın olsun yaparlar ama alalım biz tavaları bak nasıl yaparlar o kargo bedavayı . . .

26 cm olanı aldım şuan altıncıcadde ye çok pis sövüyorum yalnız bosu bosuna 5.99 kargo parası verdım her zaman her carsamba yaparlar bu hafta yapmayacakları tutu

ii cnm bak bende 26 cm yi al demiştim iyi yaptın cnm güle güle kullan . . . diğer aldıkların ney ?

ii cnm bak bende 26 cm yi al demiştim iyi yaptın cnm güle güle kullan . . . diğer aldıkların ney ?
sahanı aldım bırde 26 cm olanı aldım canım 26 cm yerıne kelebeklı pıke alacaktım onları sureklı bulurum tefalı ındırımde bulamam dıye setımı tamamladım sahana bende o kadar para vermezdım ama boyle 30 lıraya geldı cemın bıle sahanı 20 lıra yanı ondan aldım
dun hepsıburada.com dan anneme ekmek yapma makınesı aldım 100 tl kargoda 12 tl mıs bedavada degıl bu gun msj geldı 75 tl uzerıne kargo bedava içime oturdu yanı 12 tl bırde 5 fln olsa neyse acıp sovesım var yan ben bekledım kı 100 tl uzerıne kargo bedava yok adamlar 12 tl yı aldı oda yurtıcı kargoyla gonderırsen aras 17 lıra yuh artık cıdden

anladım cnm 50 tl indirimle mi aldın cnm sen o zaman ben 40 lık yapıcam . . . 50 vermediler . . .

yok canımm çok sağoll. markafonide king var. ondan bişey gözüme kestirdim de bi 10 15 tllik çek olsa çok süper olcak ama bulamıyorum malesef

cnm msj atamıyorum facebboktan eklersen konusuruz aramalara actım adımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…