Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anladım cnm 50 tl indirimle mi aldın cnm sen o zaman ben 40 lık yapıcam . . . 50 vermediler . . .

evet canım 50 tl den yararlandım 40 da ıyı bence 10 tl den bsy olmaz alacak bsyler olsa 40 lıgıde kullancam ben

sahte mi çıktı nasıl yani

sahte mi çıktı nasıl yani

canım arastırdım hep gıttım baktımda tefale tabanlafı wok tavanın altı gıbı olmalı dıyorlar zaten uzerındekı kagıttada öyle ama grıll tavasının kı farklı eskı urun mu bılemeyız dedıler ama tefal hep boyle cıkardı eskı urun olsa sıtesınde de gosterılır boyle cıkardı bu serıyı boylede gıdıyor dedıler anlıycan buyuk ıhtımal sahte cok farklı tabanı cunku du fotolarını koyuyorum sıkayet var sıtesıne yazıcam
solda ki gibi olacak sağda ki sıyah

yaz tabi canım şaşırdım yani

yaz tabi canım şaşırdım yani
üye olu ettim şikayet ürünleri sahte dedim sahte olmasa boyle olur mu ya eskı surum olsa bıle ben o kadar para vermısım wok un yenı surumu gelıyorda grill tavasının nıye eskı surumu gelsın
kesınlıkle hatalı urun tabanı yapılmamıs bunun resmen dıgerlerınınboyle demır elıne gelıyor dokundumu bunun dümdüz

canım peşini bırakma sakın bu 6. caddenin.banada iade ettiğim ürünün aynısını yollamışlar içinden iade fişi bile çıkmadı.face sayfasında yazıncada siliyolar yorumları rezil ettim her yerde onları.ayrıca twitter hesabına bak.cemil ipekçinin adını kullanmışlar.cemil ipekçi o siteyle ilgim yok sahte site maddi manevi tazminat davası açıcam diyo bilgin olsun.

Teşekkür ederim canım evet cam ama çok güzel paketlemişlerdi kocaman kutuya koymuşlar ikisini de sorunsuz ulaştı yani çok şükür
Evim.netten de cam kase almıştım 6 tane onlarda sağlam gelmişti

altıncıcadde de mi dolandırı ay sımdı alıs verıs yaptım yaa dıger urunlerım sorunsuz gelmıstı cok uyguna aldım ordan aldıgım tefal orjinal cıktı mesela evımisterin ki sahte
içime kurt düşürdün neyse sunlar gelsın bı daha almam bende altıncıcadde sıtesınden

evim.netten mi almıştın
evimister.com canım bi okusan bir sürü şikayet var

siparişi 27 mayısta verdim o zmandan beri uğraşıyorum.müşteri temsilcisini aradım her gün arıcaklardı beni sözde 22 hazirana kadar kimse aramadı.ilkinde hadi dedim ürün yanlış geri yolladım.sonra bekleki cevap gelsin.en son operasyn müdürleriyle konuştum.hakem heyetine gidiyodum artık son raddeye getirdiler.ama saydım döktüm herşeyi belgeleriniz elimde bütün kayıtlar var dedim.hatta facede altıncı cadde beni engelledi msj yazamıyorum artık yorum yapamıyorum.o kadar reziller işte.acizler resmen.bi de bana doğru ürün yerine yanlış ürün yolladılar ve ürün teşir ürün apaçık belli.benimde tefal düdüklü canım.ama 1 ay boşunca duvara konuştum.bak twitter ve şikayet var sitesinde yorumlar bunlar.
https://twitter.com/#!/search/realtime/altıncı cadde
Altincicadde.com Siparişim Gönderilmedi!
Altincicadde.com Siparişim Hala Tedarik Aşamasında!
üyelğin varsa bu şikayet var da girip yazılan diğer yorumlarıda görebilirsin.resmen dolandırıcıyız diyolar

resmen sana 1 aydır yollamamıslar demek yanlıs ve tekrar aynısı ay cok ayıp yaa cok uzuldum canım benımde sımdı ıcıme korku dustu ıptalde etmezler bunlar sımdı kartta annemın amann keske almasaydım benım 3 sıparısımde sorunsuz geldı 10 gun sonra fln ama sapa saglam geldı o yuzden bende guvenıp tekrar alıs verıs yaptm yapmasaydım keske neyse beklıycez artık benle aynı kampanyadan aldın sanırım sen ben tava aldım sen duduklu almıssın benım tavalar sorunsuz gercek tefal olarak kagıdı bıle yırtılmamıs sekılde geldı
evımsıterın geldıklerının kagıtları hep yırtıktı resmen ustune gecırmısler kagıtları

bende dün 6.caddeden 2. siparişimi verdim ama burdakileri okuyunca ödüm patladı. ilkinde sadece nevresim aldım ertesi hafta elimdeydi inş. gene böyle gelir:26:

bende dün 6.caddeden 2. siparişimi verdim ama burdakileri okuyunca ödüm patladı. ilkinde sadece nevresim aldım ertesi hafta elimdeydi inş. gene böyle gelir:26:

Korkma canım şans işi bu biraz da bende baya korkmuştum ama sağsalim geldiler.
Aldıkların pahalı şeyler mi canım?

bende 6. caddeden genelde alışveriş yapıyorum. ayın 1 ine kadar 50tllik daha çekim var ve bu 4. siparişim olucak alırsam:)
sadece yarısıbedava kampanyası olduğunda geç geldi malzemelerim onun dışında sıkıntı yaşamadım.
sizleri okuyunca çok şaşırdım umarım sorun giderilir

ben de baya bir şey aldım ordan. İnşallah orijinaldir

aynı kampanya evet canım 20 tl ye geçkin fatura geldi sırf burayı aradığım için.allah müşteri hizmetleri eline düşürmesin.hele operasyonda bi kadın var ağzında sakızla konuşuyo gibi cevap veriyo insana sinir etti.ellerine ulaşmış kargo bakalım ne zaman ödeme yapıcaklar.rezil olduğumuzla kaldık.bi de bu cemil ipekçi olayı çıktı.haberi yokken hakkında yazı yazmışlar sanki o yazmış gibi.maddi manevi tazminat açıcakmış.
benim sinir olduğum şey sorunu face sayfalarında yzıyoruz anında siliyolar ve engellediler resmen face sayfasından özel msj gönderemiyorum yorum yapamıyorum.
tövbe bi daha alışveriş yapmam.doğan online diye güvendim fos çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…