anladım cnm 50 tl indirimle mi aldın cnm sen o zaman ben 40 lık yapıcam . . . 50 vermediler . . .
cnm msj atamıyorum facebboktan eklersen konusuruz aramalara actım adımı
bakıyorum canım bi sn profil fotonda falan ne var?
tekrar gonderdım tatlımcanım istek gelmemiş :44::44::44:
Ses Seda yok cnm bu ara evde değilim anaokulundayim anneme yardım ediyorum telden giriyorum hep sabahtan aksam 7 ye kadar burdaym arayamadim nerin basında olamadığımdan sipariş kodu filan soruyorlar bende arayamiyorum onlar değiştirmeyecekler kaç hafta oldu çünkü Napiyim artık öle kullanirim 1 ayı geçmeseydi şikayet ederdim tüketici haklarına acaba şikayet sitesine mı yazsam sahte çıktı diye
Altinci cadde de kargo bügünde bedava değil mecbur alıc artik tefal son bugün çünkü
sahte mi çıktı nasıl yani
canım arastırdım hep gıttım baktımda tefale tabanlafı wok tavanın altı gıbı olmalı dıyorlar zaten uzerındekı kagıttada öyle ama grıll tavasının kı farklı eskı urun mu bılemeyız dedıler ama tefal hep boyle cıkardı eskı urun olsa sıtesınde de gosterılır boyle cıkardı bu serıyı boylede gıdıyor dedıler anlıycan buyuk ıhtımal sahte cok farklı tabanı cunku du fotolarını koyuyorum sıkayet var sıtesıne yazıcam
solda ki gibi olacak sağda ki sıyah
Eki Görüntüle 453495
üye olu ettim şikayet ürünleri sahte dedim sahte olmasa boyle olur mu ya eskı surum olsa bıle ben o kadar para vermısım wok un yenı surumu gelıyorda grill tavasının nıye eskı surumu gelsınyaz tabi canım şaşırdım yani
canım arastırdım hep gıttım baktımda tefale tabanlafı wok tavanın altı gıbı olmalı dıyorlar zaten uzerındekı kagıttada öyle ama grıll tavasının kı farklı eskı urun mu bılemeyız dedıler ama tefal hep boyle cıkardı eskı urun olsa sıtesınde de gosterılır boyle cıkardı bu serıyı boylede gıdıyor dedıler anlıycan buyuk ıhtımal sahte cok farklı tabanı cunku du fotolarını koyuyorum sıkayet var sıtesıne yazıcam
solda ki gibi olacak sağda ki sıyah
Eki Görüntüle 453495
cnm güle güle kullan o çerezlik cam di mi kırılmadan iyi yolladılar . . .
cnm bende şimdi tavaları almaya geldim sahan olayı çok pahalı ya nedense minnacık tava ne kadar lira ben sahan almicam mesela . . . orta boy tava aldım yumurtamı omletimi yaparım onda ne olcak . . .
cnm sahan alıcam diyosan 24 cnm alma o zaman sahanla aralarında pek bi fark olmuyo sahan 22 cnm tava 24 cnm bi şey yok arada o nedenle 26 cnm alabilirsin . . . bi kargo bedava yapmadılar ya . . . yarın olsun yaparlar ama alalım biz tavaları bak nasıl yaparlar o kargo bedavayı . . .
altıncıcadde de mi dolandırı ay sımdı alıs verıs yaptım yaa dıger urunlerım sorunsuz gelmıstı cok uyguna aldım ordan aldıgım tefal orjinal cıktı mesela evımisterin ki sahtecanım peşini bırakma sakın bu 6. caddenin.banada iade ettiğim ürünün aynısını yollamışlar içinden iade fişi bile çıkmadı.face sayfasında yazıncada siliyolar yorumları rezil ettim her yerde onları.ayrıca twitter hesabına bak.cemil ipekçinin adını kullanmışlar.cemil ipekçi o siteyle ilgim yok sahte site maddi manevi tazminat davası açıcam diyo bilgin olsun.
evimister.com canım bi okusan bir sürü şikayet varevim.netten mi almıştın
altıncıcadde de mi dolandırı ay sımdı alıs verıs yaptım yaa dıger urunlerım sorunsuz gelmıstı cok uyguna aldım ordan aldıgım tefal orjinal cıktı mesela evımisterin ki sahte
içime kurt düşürdün neyse sunlar gelsın bı daha almam bende altıncıcadde sıtesınden
evimister.com canım bi okusan bir sürü şikayet var
resmen sana 1 aydır yollamamıslar demek yanlıs ve tekrar aynısı ay cok ayıp yaa cok uzuldum canım benımde sımdı ıcıme korku dustu ıptalde etmezler bunlar sımdı kartta annemın amann keske almasaydım benım 3 sıparısımde sorunsuz geldı 10 gun sonra fln ama sapa saglam geldı o yuzden bende guvenıp tekrar alıs verıs yaptm yapmasaydım keske neyse beklıycez artık benle aynı kampanyadan aldın sanırım sen ben tava aldım sen duduklu almıssın benım tavalar sorunsuz gercek tefal olarak kagıdı bıle yırtılmamıs sekılde geldısiparişi 27 mayısta verdim o zmandan beri uğraşıyorum.müşteri temsilcisini aradım her gün arıcaklardı beni sözde 22 hazirana kadar kimse aramadı.ilkinde hadi dedim ürün yanlış geri yolladım.sonra bekleki cevap gelsin.en son operasyn müdürleriyle konuştum.hakem heyetine gidiyodum artık son raddeye getirdiler.ama saydım döktüm herşeyi belgeleriniz elimde bütün kayıtlar var dedim.hatta facede altıncı cadde beni engelledi msj yazamıyorum artık yorum yapamıyorum.o kadar reziller işte.acizler resmen.bi de bana doğru ürün yerine yanlış ürün yolladılar ve ürün teşir ürün apaçık belli.benimde tefal düdüklü canım.ama 1 ay boşunca duvara konuştum.bak twitter ve şikayet var sitesinde yorumlar bunlar.
https://twitter.com/#!/search/realtime/altıncı cadde
Altincicadde.com Siparişim Gönderilmedi!
Altincicadde.com Siparişim Hala Tedarik Aşamasında!
üyelğin varsa bu şikayet var da girip yazılan diğer yorumlarıda görebilirsin.resmen dolandırıcıyız diyolar
bende dün 6.caddeden 2. siparişimi verdim ama burdakileri okuyunca ödüm patladı. ilkinde sadece nevresim aldım ertesi hafta elimdeydi inş. gene böyle gelir:26:
altıncıcadde de mi dolandırı ay sımdı alıs verıs yaptım yaa dıger urunlerım sorunsuz gelmıstı cok uyguna aldım ordan aldıgım tefal orjinal cıktı mesela evımisterin ki sahte
içime kurt düşürdün neyse sunlar gelsın bı daha almam bende altıncıcadde sıtesınden
evimister.com canım bi okusan bir sürü şikayet var
resmen sana 1 aydır yollamamıslar demek yanlıs ve tekrar aynısı ay cok ayıp yaa cok uzuldum canım benımde sımdı ıcıme korku dustu ıptalde etmezler bunlar sımdı kartta annemın amann keske almasaydım benım 3 sıparısımde sorunsuz geldı 10 gun sonra fln ama sapa saglam geldı o yuzden bende guvenıp tekrar alıs verıs yaptm yapmasaydım keske neyse beklıycez artık benle aynı kampanyadan aldın sanırım sen ben tava aldım sen duduklu almıssın benım tavalar sorunsuz gercek tefal olarak kagıdı bıle yırtılmamıs sekılde geldı
evımsıterın geldıklerının kagıtları hep yırtıktı resmen ustune gecırmısler kagıtları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?