Twitterden yazdım sahibininde twitlerini buldum onada yazdım dönmüşler sipariş nosu istediler gönderdim inceleyip size dönüş yapacağız dediler hep aynı terhane ins donerlerben de baya bir şey aldım ordan. İnşallah orijinaldir
aynı kampanya evet canım 20 tl ye geçkin fatura geldi sırf burayı aradığım için.allah müşteri hizmetleri eline düşürmesin.hele operasyonda bi kadın var ağzında sakızla konuşuyo gibi cevap veriyo insana sinir etti.ellerine ulaşmış kargo bakalım ne zaman ödeme yapıcaklar.rezil olduğumuzla kaldık.bi de bu cemil ipekçi olayı çıktı.haberi yokken hakkında yazı yazmışlar sanki o yazmış gibi.maddi manevi tazminat açıcakmış.
benim sinir olduğum şey sorunu face sayfalarında yzıyoruz anında siliyolar ve engellediler resmen face sayfasından özel msj gönderemiyorum yorum yapamıyorum.
tövbe bi daha alışveriş yapmam.doğan online diye güvendim fos çıktı
Korkma canım şans işi bu biraz da bende baya korkmuştum ama sağsalim geldiler.
Aldıkların pahalı şeyler mi canım?
Çok daha güzelleri var canım bence biraz bak internetten fiyatı ne kadar bunun?
Korkma canım şans işi bu biraz da bende baya korkmuştum ama sağsalim geldiler.
Aldıkların pahalı şeyler mi canım?
60 tl ye tefal tava efem yumurta sahanı bide havlu aldım 4 tane çok pahalı sayılmaz ama genede içime dert olur bi sorun olursa:))
60 tl şu güral porselenin 24 parça takımları var ya onlardan.:44::44:
canım güral porselenin takımları genelde bu fiyat zaten bende güral alıcam günlüğümü ama çok daha güzle modeller var real de falan da var biraz daha araştır bence.[/Q
misafir için olan takım klasik olunca günlük için olanı da renkli bişeyler istiyorum karşıma bu çıktı.bu da çok rengarenk oldu sanırım :)
canım güral porselenin takımları genelde bu fiyat zaten bende güral alıcam günlüğümü ama çok daha güzle modeller var real de falan da var biraz daha araştır bence.[/Q
misafir için olan takım klasik olunca günlük için olanı da renkli bişeyler istiyorum karşıma bu çıktı.bu da çok rengarenk oldu sanırım :)
benim misafir için olanda lila gümüş:) günlüğüde renkli istiyorum . bu resimdeki çok renkli olmaktan ziyade şekli basit biraz. gene renkli ve çok güzel modeller var gördüklerimin resmini nette bulamadığım için ekleyemiyorum ama araştırırsan sende görürsün zaten:)
Kızlar 6. cadde hangi kargo firmasıyla anlaşmalı, bilen varsa yazabilir mi?
kızlar çeyiz değil ama trendyoldan convers aldık geldi ve one star yazıyor arkada. all star olması gerekmez mi. çakma mı yoksa
yurtiçi kargo canım
6. caddenin ürünleriyle ilgili bende sorun yaşamadım kızlar tavalara bayıldım tefalden de gidip kontrol ederek aldım. mesafeli satışlarda yığınla sorun söz konusu olabiliyor elbette tedarikçileriyle olsun çalışanlarının tutumlarıyla olsun işte burada önemli olan müşteriye olan geri dönüşler o yoksa kötü . . . tavalarım gelsin bende daha alışveriş yapmam kolay kolay . . .
Eki Görüntüle 453950
kızlar ben de uzun süredir beğenip durduğum nevresimi aldım ama resimde gördüğüm gibi değil ya burda kırmızı bana gelen fuşya çok büyük hayal kırıklığına uğrdadım :97: 6. caddeden almıştım
Eki Görüntüle 453950
kızlar ben de uzun süredir beğenip durduğum nevresimi aldım ama resimde gördüğüm gibi değil ya burda kırmızı bana gelen fuşya çok büyük hayal kırıklığına uğrdadım :97: 6. caddeden almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?