Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben de baya bir şey aldım ordan. İnşallah orijinaldir
Twitterden yazdım sahibininde twitlerini buldum onada yazdım dönmüşler sipariş nosu istediler gönderdim inceleyip size dönüş yapacağız dediler hep aynı terhane ins donerler
Wok tava orjinal grill sahte çıktı

terbiyesizligin daniskasi yaptıkları böyle böyle paranin üstüne yaticaklar demek ki yüksek fiyatli ürünlerde sorun çıkıyor teşhir gönderiyorlar ucuz satiyoruZ diye

Korkma canım şans işi bu biraz da bende baya korkmuştum ama sağsalim geldiler.
Aldıkların pahalı şeyler mi canım?

bence de biraz şans.ben de tefal den tava aldım %50 kampanyasıyla 10 gün içinde geldi çokta beğendim.sorunu olanlar umarım hallederler.her siteden güvenip alış veriş yapmamak lazım aslında

60 tl ye tefal tava efem yumurta sahanı bide havlu aldım 4 tane çok pahalı sayılmaz ama genede içime dert olur bi sorun olursa:))

60 tl şu güral porselenin 24 parça takımları var ya onlardan.:44::44:

Anladım canım fiyatı çok uygunmuş eğer beğendiysen içine sindiyse al,sinmediyse biraz daha araştır istersen

kızlar çeyiz değil ama trendyoldan convers aldık geldi ve one star yazıyor arkada. all star olması gerekmez mi. çakma mı yoksa

kızlar çeyiz değil ama trendyoldan convers aldık geldi ve one star yazıyor arkada. all star olması gerekmez mi. çakma mı yoksa

değil değil
bak buradan incele istersen
converse.com.tr : Converse Hakknda
sene 1974 :)

1974
One Star modeli sahneye çıktı.
Converse basketbol için "One Star" isimli kısa kesimli performans ayakkabısını sahneye çıkardı. Sonradan bu model alternatif görünüşü ile sörfçüler ve kaykaycılar tarafından da kullanılmaya başlandı.

6. caddenin ürünleriyle ilgili bende sorun yaşamadım kızlar tavalara bayıldım tefalden de gidip kontrol ederek aldım. mesafeli satışlarda yığınla sorun söz konusu olabiliyor elbette tedarikçileriyle olsun çalışanlarının tutumlarıyla olsun işte burada önemli olan müşteriye olan geri dönüşler o yoksa kötü . . . tavalarım gelsin bende daha alışveriş yapmam kolay kolay . . .

kızlar ben de uzun süredir beğenip durduğum nevresimi aldım ama resimde gördüğüm gibi değil ya burda kırmızı bana gelen fuşya çok büyük hayal kırıklığına uğrdadım :97: 6. caddeden almıştım

morhipo çeki lazım olupta verebilecek var mı ?

Canım bende bunu alacaktım ama annemle kardesım begenmeyınce vazgecıp baska almıstım umarım benımkı de farklı bir renk gelmz.Valla ben kırmızı oldugu için alacaktım iyi ki almamısım o zaman.Sen ne yapacaksın geri mi yollayacaksın?Ne kadara almıstın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…