- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
markası ney cnm bunun minimal mi ?
bende minimalden aldım daha gelmedi . . .
Canım bende bunu alacaktım ama annemle kardesım begenmeyınce vazgecıp baska almıstım umarım benımkı de farklı bir renk gelmz.Valla ben kırmızı oldugu için alacaktım iyi ki almamısım o zaman.Sen ne yapacaksın geri mi yollayacaksın?Ne kadara almıstın bu arada
minimal eet
77 liraydı tatlım ya geri yollamayı düşünüyorum hiç sevmedim rengini kırmızı bir nevresim istiyodum 10 nevresimim vardı sırf kırmızı diye aldım kutusunu açtım kat yerlerinden katlayamıyorum off ya değişim yapsalar bile olur mor bi tane vardı onu da beğenmiştim((
Değişim yaparlar mı bilmiyorum canım,para iadesi yaparlar da.Bende aldım 67 liraya geldi bana.Umarım benimkinin rengi farklı gelmez bende bunu aldım
Eki Görüntüle 454055
Önceden de minimaldan bunu almıstım hoşuma gitti,çok güzel
Eki Görüntüle 454058
ya bilseydim alttakini alırdım bildiğin mor pembe geldi ya kızlar size nasıl gelmedi ben türkiyenin bir ucundayım size çoktan gelmiş olmalıydı
Canım benimki de kargoda ama yanlıs şubeye gitmiş o yüzden ancak yarın elimde olur elime alınca sana da yazarım burdan değişik mi geldi diye.Umarım benimki de değişik bir renk değildir :))
Fotograflarda öyle hileler oluyor ki resmen görünen renklerle alakası olmayabiliyor
sizce kabul ederler mi iade katlamaya çalışıyorum katlayamadım da hiç sevmedim ne yapayım
canım güle güle kullankizlar selam..
bende dun boynerden asagidaki minimal nevresim takimlari aldim, ikinci urune %35 indirim yapiyorlardi. Bir pamuk saten bir de normal nevresim aldim. Normal nevresimde indirim yaptilar, 89.9 dan 58 e dustu.
Boynerlerde bayagi indirim vardi, ev urunlerinde..bilginiz olsun.
Eki Görüntüle 454822 Eki Görüntüle 454821
Sen hangisini almıstın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?