verda nın çok şık kızaratma tencereleri ve vakumlu saklama kapları var.emaye.kullanan var mı acabaaaa?*
Duygu verdanın kızartma tenceresinden almıstı canım
saklama kabı olarak tupperware dan sasma bıraz pahalıdır ama hıcbır ürünün bozulmaz
çok şükür westwinde taksit olayı çıkarmışlar bona bende çeklerimi hemen kullandım
dün altıncıcade sıtesınden tefal comfort tocuh derın tencere alıcaktım sadece 20 cm olan vardı 99 liraydı iyi ki almamışım bugün westwing de 24 cm olanı koymuslar 30 tl cekle 99 lıraya liraya geldi ayrıca sütlüğünüde 25 tl çekimle 60 lıraya aldım biraz pahalı oldu ama çekimin bugün son günüydü nettende araştırdım daha ucuza bulamadım belki altıncıcadde 50 tl ceklerle bsyler alıp daha ucuze yararlanabılırdım ilerde ama olsun napalım varken kullandım
böylelikle tefal comfort touch setim tamamlandı her şeyiyle toplam 400 lıra gıbı bı rakamla tüm setini a dan z ye tamamladım magazadan alsaydım bı tencere 200 lıra
kızlar minimal nevresimleri dün ben bi sitede gördüm bugünde westwingde var fıyat karsılastırması yapıcam hatırlayamıyorum hatırlayan var mı
çok şükür westwinde taksit olayı çıkarmışlar bona bende çeklerimi hemen kullandım
dün altıncıcade sıtesınden tefal comfort tocuh derın tencere alıcaktım sadece 20 cm olan vardı 99 liraydı iyi ki almamışım bugün westwing de 24 cm olanı koymuslar 30 tl cekle 99 lıraya liraya geldi ayrıca sütlüğünüde 25 tl çekimle 60 lıraya aldım biraz pahalı oldu ama çekimin bugün son günüydü nettende araştırdım daha ucuza bulamadım belki altıncıcadde 50 tl ceklerle bsyler alıp daha ucuze yararlanabılırdım ilerde ama olsun napalım varken kullandım
böylelikle tefal comfort touch setim tamamlandı her şeyiyle toplam 400 lıra gıbı bı rakamla tüm setini a dan z ye tamamladım magazadan alsaydım bı tencere 200 lıra
tabı canım senin kararın ama plastık degıl lensten yapılıyor gözüne bile kulanılıyors yemek koymakda bsy olmaz ki benim annem kullanıyor çok memnunuz bende aldım çeyizimeo zaman duyguya sesleniyorum burdan duyguuu :))
ısıtmak için falan da kullanılır diye bu saklama kaplarından almayı düşünüyorum.ben tupper ı sevmiyorum sonuçta plastik.saklama kaplarımı cam aldımteşekkürlerr
sağol canım benim daha iyileri sizlere olsun
güle güle kullan cnm . . .
ben sıtelere bakarken gormustum su ı love you falan yazılı olan cok hosuma gıttı alsam mı dıye dusunmekteyım bu sefer uyku setı gordum 100 lıraya bana 60 lıraya gelcek uyku setımı alsam
altıncıcaddeden 59,90 TL ye almıştık cnm . . . çift kişiliğini . . .
Allah cc. güzel günlerde kullanmanı nasip etsin canım:)
tabı canım senin kararın ama plastık degıl lensten yapılıyor gözüne bile kulanılıyors yemek koymakda bsy olmaz ki benim annem kullanıyor çok memnunuz bende aldım çeyizime
tabi senin kararın bi tanem cam saglıktır tabıkı tupperware cam olanlarıda var bılgın olsun
mesela benim kedıme annem 10 yıl once mama kabı almıstı tupperdan hala kullanıyoruz ve ne koku ne pıs hıc bır sey tutmuyor sapa saglam 30 yıl daha kullanırız
evde peynır dunyasını kullanıyoruz kasar oldugu gibi içinde 1 ay tut sararma bile yok
yeşillikler 1 ay dursun tap taze ben ozellıkle yesıllık ıcın aldım ceyizime
yinede senin kararın ben bilgilendirmek için söledim kuzucum duygu_onur nickli arkadaşımız canım özel msj at istersen göremeyebilir konusmalardan
ben sıtelere bakarken gormustum su ı love you falan yazılı olan cok hosuma gıttı alsam mı dıye dusunmekteyım bu sefer uyku setı gordum 100 lıraya bana 60 lıraya gelcek uyku setımı alsam
bu uyku setının nevresımı yırtılınca ben ustune nevresım gecırebılırmıyım kızlar kullanıssız mı olur yoksa bu uyku setı bı tane aldm gercı mısafır fln ıcın ama bılemedım sımdı
sağol bitanem daha iyileri sizlerin olsun inş Allah hepimize o günleri nasip eder saglıkla huzurla kullanalım çeyizciklerimizi
o zaman duyguya sesleniyorum burdan duyguuu :))
ısıtmak için falan da kullanılır diye bu saklama kaplarından almayı düşünüyorum.ben tupper ı sevmiyorum sonuçta plastik.saklama kaplarımı cam aldımteşekkürlerr
tabı canım senin kararın ama plastık degıl lensten yapılıyor gözüne bile kulanılıyors yemek koymakda bsy olmaz ki benim annem kullanıyor çok memnunuz bende aldım çeyizime
tabi senin kararın bi tanem cam saglıktır tabıkı tupperware cam olanlarıda var bılgın olsun
mesela benim kedıme annem 10 yıl once mama kabı almıstı tupperdan hala kullanıyoruz ve ne koku ne pıs hıc bır sey tutmuyor sapa saglam 30 yıl daha kullanırız
evde peynır dunyasını kullanıyoruz kasar oldugu gibi içinde 1 ay tut sararma bile yok
yeşillikler 1 ay dursun tap taze ben ozellıkle yesıllık ıcın aldım ceyizime
yinede senin kararın ben bilgilendirmek için söledim kuzucum duygu_onur nickli arkadaşımız canım özel msj at istersen göremeyebilir konusmalardan
bu uyku setının nevresımı yırtılınca ben ustune nevresım gecırebılırmıyım kızlar kullanıssız mı olur yoksa bu uyku setı bı tane aldm gercı mısafır fln ıcın ama bılemedım sımdı
sağol bitanem daha iyileri sizlerin olsun inş Allah hepimize o günleri nasip eder saglıkla huzurla kullanalım çeyizciklerimizi
cnm ben aldm ikisi de kızartma tenceresi gayet güzel saklama kapları da güzel ama içleri siyah zannedersem kaplama yapılmıs çünkü emayeler beyaz oluyor bildigim kadarıyla.Ben begendım genel olarak ihtiyacın varsa alabilirsin.Kullanmadım ama ısıtmak amaçlı iyi olur diye düşünüyorum.Ben kızartma tenceresiyle birlikte ikisini 19.95 e almıstım
evet içleri siyah galiba saklama kaplarının resimden öyle görünüyor.inanılmaz ucuz almışsın online alışverişte iki ürün 100 tl civarı
almıyım hemen bari biraz pazar araştırması yapayım çok teşekkür ederim
Yok canım naptın sen,ikisi 60 tl tutuyor ben de tekini 9.95 e aldım.
Yok canım naptın sen,ikisi 60 tl tutuyor ben de tekini 9.95 e aldım.
kIZLAR MORHİPO ÇEKİ OLUO DA KULLANMAYACAK OLAN VAR MI?
kIZLAR MORHİPO ÇEKİ OLUO DA KULLANMAYACAK OLAN VAR MI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?